Pluspunten

Miscommunicatie wat snel en goed is opgelost, mooi tuinset, goede verkoopster ook al waren wij haar eerste klant, en een topper op de afdeling planning met een belletje kom je al heel ver bedankt .

Pluspunten

Super service en heel erg vriendelijk. Zijn snel met reageren bij vragen. Het product is zoals we hadden gehoopt. Goede kwaliteit voor een super prijs.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Adequeet reageren

Pluspunten

Goede service en prachtige loungeset. Ook zeer tevreden hoe ik door de klantenservice en planning ben geholpen.

Pluspunten

Snelle levering Grote keuze van tuinmeubelen

Pluspunten

Perfecte service bij levering. Alles netjes in elkaar gezet en verpakkingen afgevoerd.

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering

Pluspunten

Service en prijs

Pluspunten

Sterk concurrerende prijzen; goede service en tijdige levering.

Pluspunten

Leuk geholpen netjes afgeleverd

Pluspunten

goede service en voorlichting, snelle levering. Prachtig product (tuintafel)

Pluspunten

Goed bedrijf..De stoelen zitten lekker,alleen jammer dat ze verschillend zijn, dan heb ik het over de hoogte en de kleuren van de stoelen,ze passen niet alle vier onder de tafel...

geen tips of verbeter punten..

Pluspunten

Mooi bankje, aangenaam verrast en niet overdreven duur. De chauffeur was bovendien heel aardig en behulpzaam. Heel tevreden dus!

De kwaliteit van de kussenhoezen is niet zo goed. De stof stinkt behoorlijk chemisch en ook na het wassen gaan ze, als ze in de zon liggen, ruiken.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers.

Spreek bericht in als iemand niet opneemt

Pluspunten

Goede service, veel tijd genomen om uitleg te geven. Eerlijk advies over wat wel en niet handig is, en wat mogelijk is. Snelle levering.

Voor ons niets

Pluspunten

erg netjes afgeleverd ondanks dat ik niet thuis kon zijn

Pluspunten

Op tijd geleverd.echter twee krukjes ontbreken nog. En een rugkussen Moët omgewisseld worden, weef four.

Compleet levered.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

erg jammer het blijkt dat de toelen de helft goedkoper zijn bij de makro en ook dezelfde kussens

Pluspunten

levering zoals voorzien deftig materiaal vriendelijke chauffeur

Pluspunten

Goede brengservice, Mooie producten.

Wij hebben nog een bestelling gedaan (tuinstoelen) Die zijn niet op voorraad en ik heb gebeld wat dan de levertijd is.. ik ben niet meer terug gebeld (Is niet zo netjes)

Pluspunten

Nette en keurige aflevering

Eventuele backorder ook op pakbon vermelden

Pluspunten

Deugdelijke bezorging en een nette afhandeling nadat ik vragen / opmerkingen had over het geleverde product.

In eerste instantie heb ik de onderstaande vragen gesteld. Hierop heb ik geen reactie ontvangen, klaarblijkelijk omdat er een storing is geweest in het systeem van AVH. Nadat ik de review heb opgesteld is contact met mij opgenomen en zijn mijn vragen terstond op een nette manier beantwoord. Met dit in het achterhoofd zal ik zeker nogmaals bestellen. 1- er zit geen beschrijving (instructie) bij de geleverde tafel 2- de voor geboorde gaten zijn veel te diep waardoor de palletjes die in het hout aangebracht moesten worden stelselmatig te diep zaten. Hierdoor konden de schroeven niet aangedraaid worden. Hetgeen er uiteindelijk toe leidde dat ik zelf de voorgeboorde gaten moest opvullen. 3- geen reactie (!) op gestelde vragen per e-mail.

Pluspunten

Goede kwaliteit tuinmeubelen

Communicatie. Er word laat gecommuniceerd met de klant. Een tussentijdse update van bestelstatus zou kunnen helpen.

Pluspunten

Bezorgen met 2 man ipv van 1.