3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service en goed bezorgd

Bestelling was niet compleet en kussen ontbreekt. Er is niet echt actieve opvolging en juiste informatie wanneer je het ontbrekende kussen kan verwachten. Dus aftercare kan beter.

Pluspunten

Hele snelle levering.

Pluspunten

Snel Eenvoudige en duidelijke communicatie Levering naar midden Belgie Goede prijs kwaliteit verhouding behulpzaam bij levering Vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was erg snel en de meubelen zitten erg fijn

Er waren verkeerde kussen bij het set geleverd, kan gebeuren. Echter wel heel erg vervelend dat je deze "klacht" alleen maar per mail bij de serviceafdeling kan melden (telefonisch kon men het niet behandelen en ook per chat niet)en dan moet afwachten wanneer men erop reageert.(was na 2 dagen nog niet gebeurd) Na daarna nogmaals 3x bellen met de verkoopafdeling en doorzetten konden we ze uiteindelijk zelf komen omruilen. Het had fijn geweest als dit bij de eerste keer bellen geregeld was.

Pluspunten

Goed geregeld met de bezorging. Aardige bezorger. Netjes ook. Belt op dat hij wat later is. Op de planning goed te woord gestaan. Snel geregeld. Komen hun belofte na. We komen zeker terug als we weer iets nodig hebben.

Pluspunten

Goede prijskwaliteitverhouding, snelle levering, vriendelijke medewerkers

Jammer dat ze het oude tuinmeubilair niet mee terug nemen

Pluspunten

Ik kan alleen maar oordelen over de verkoop en levering, en dit was super geregeld allemaal. Over de kwaliteit van wat ik gekocht hebt lijkt zeer goed. Dus al met al zeer positief!

n.v.t.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Zeer tevreden over loungeset zelf, kussens minder. De naden zijn hier en daar los.

Pluspunten

Leuk ontvangen. Leuk geholpen. Snelle en goede bezorging

Pluspunten

Veel keus in verschillende stijlen. Goed geholpen en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en prima service. Er was niemand thuis maar alles is volgens afspraak neergezet onder de overkapping en al het verpakkingsmateriaal was keurig meegenomen. De loungeset is van mooie kwaliteit, ik ben er heel blij mee! Een klein mankementje werd na een korte mailwisseling snel verholpen, met zelfs een leuke attentie voor het ongemak.

Eigenlijk geen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Pluspunten

Ruim assortiment Leuke bekwamen verkoper(ster) Bedrijf doet wat ze zegt. Snelle service. Heel goed bedrijf.

Verkoopruimte verwarmen.

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen. Online besteld. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service. Konden de goederen gelijk meenemen

Pluspunten

ondanks dat bij levering deuk zat aan achteronder zijde van de bank( binnen 2 dagen na aankoop geleverd) contact gezocht bij klantenservice. Vanmiddag bericht gekregen komen bank over 3 dagen ruilen.Dus voor mij een top bedrijf keurig netjes afgehandeld.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering , perfect geleverd . De goederen perfect zoals in de omschrijving.

Pluspunten

Goed, snel, scherp!

Pluspunten

AVH komt zijn afspraken na. Wordt tevens vriendelijk geholpen bij vragen aan de telefoon. De monteur die de set kwam leveren en monteren was ook zeer vriendelijk en bekwaam. Niets op de levering aan te merken

Pluspunten

Correcte behandeling perfecte levering

Pluspunten

goede service en top product

Pluspunten

gratis levering en levering was aardig en heel hulpvaardig, laadde alles met mijn vader die niet goed te been is uit. levering was punctueel. Mooi ingepakt => ik kan het nog niet openen aangezien we het stockeren tot de plek om de tuinmeubelen te zetten klaar is, dus hopelijk is het in orde. Maar ik heb er vertrouwen in!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rustig wandelend door de loods; je wordt niet agressief benaderd door de verkoper. Wij kregen zelfs koffie aangeboden terwijl wij rond liepen.

Het was er vreselijk koud haha

Pluspunten

Vriendelijk geholpen .Veel keus en alle moeite gedaan om goede keus te maken .Prima service.Netjes afgeleverd .

Pluspunten

Lekkere koffie gekregen bij aankomst