Pluspunten
Pluspunten
Hele goede service en back office
Pluspunten
Service gericht Altijd vriendelijk en os er iets per ongeluk verkeerd dan wordt het gefixed. Zouden meer bedrijven moeten doen.
VerbeterpuntenIn de winter glühwein schenken (grapje) ik zie geen echte verbeterpunten.
Pluspunten
Super! Prima communicatie, hele goede hoekbank ferro geplaatst en alle karton, dozen etc weer meegenomen. Mooie kwaliteit bank, stevig met prima prijs. Hele correcte chauffeur die prima uitleg gaf en alles plaatste.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Zeer prettige communicatie, goede bezorging en zeer mooie kwaliteit stoelen gekocht. We hebben gelijk de overige spullen ook besteld en die komen morgen binnen. Zeer tevreden over AVH.
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst in showroom. Correcte afhandeling bestelling. Snelle levering in België (wij wonen op 150km van AVH). Dienst na verkoop top!
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit meubelen precies zoals op de site vermeld staat.
Pluspunten
Levering uitstekend
VerbeterpuntenIdeal betaling ontbreekt op de website
Pluspunten
Klantvriendelijkheid winkel en bezorging top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ruime keuze, vriendelijk ontvangst, mooie product en en snelle levering.
VerbeterpuntenAfmetingen ontbreken soms op de website.
Pluspunten
Heel snelle levering, goed af te spreken wanneer alles bezorgd wordt. De meubels zijn heel degelujk
VerbeterpuntenJammer is dat er een enorm kleurverschil is tussen de tafel en de beide stoelen. Hopelijk kleurt dit bij
Pluspunten
Snelle en goede service!
Pluspunten
Bijzonder fijne omgang met de mensen in de showroom. Duidelijk en vooral luisterend naar de mogelijkheden en ideeën die je als klant wilt vinden. Ook de afwerking en levering aan huis is in dezelfde harmonie gegaan. In één woord super service.
Pluspunten
Alles geleverd conform afspraak, prima prijs
Pluspunten
Snel gereageerd op mijn vraag. Goede prijs, snel geleverd. Zeer tevreden met de tuinset
Pluspunten
Snelle levering Leuke aanbiedingen Goede communicatie
VerbeterpuntenMaten van de tuinset vermelden
Pluspunten
snelle en accurate levering keurig contact voor levering
Pluspunten
goede kwaliteit qua product, betere kussens dan ik had verwacht, snelle levering en prima van te voren geinformeerd
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, goede service
Pluspunten
Tuinmeubel dat ik mooi vond gereserveerd. Was geen probleem en werd netjes afgeleverd in de week die ik wilde.
Pluspunten
Leuke showroom! Fijne prijs voor de tuinset. De bezorging zoals toegezegd en tot in de tuin netjes gesjouwd en neergezet. Alles heel aardig en meedenkend (was nog best een gedoe om deze tuinset over de tuindeur te krijgen).