Pluspunten
Grote keuze van mooie tuinmeubelen tegen goede prijzen. Ook heel snel en gratis thuisbezorgd.
Pluspunten
Vriendelijk, niet opdringerig maar wel behulpzaam
Pluspunten
ALLES NETJES AFGEHANDELD
Pluspunten
Komen afspraken goed na .
VerbeterpuntenZou ik niet weten .
Pluspunten
Heel fijne service in de showroom. Veel keus.
Pluspunten
Vlotte levering Product is prima Netjes van te voren gebeld wanneer er geleverd werd
Pluspunten
Correcte levering dus ook in België, alles was goed ingepakt. Ga zo door
Pluspunten
netjes en volgens afspraak afgeleverd. ook na een vergeten exemplaar ,goed gereageerd. goede service.
Pluspunten
mooie winkel in numansdorp goed geholpen
Verbeterpuntenbezorgen met 2 man
Pluspunten
Er bleek bij de bezorging een 3-zits bank beschadigd te zijn, deze is door de chauffeur direct meegenomen, na 2 dagen was er een nieuwe bezorgd, slechts 1 telefoontje voor nodig gehad, erg goede service dus.
VerbeterpuntenNee, service is goed, en de ontvangst was vriendelijk.
Pluspunten
Snel schakelen. fij dat er even werd gebeld omdat het een onbekende postcode betrof. En fijn dat er is meegedacht bij een betalingsmogelijkheid omdat ik geen e-definer bij mij had en het een kado betrof.
VerbeterpuntenEven meehelpen de meubels naar boven te krijgen had wel fijn geweest. Mijn lief kreeg dit niet in zijn eentje voor elkaar en moest onverhoeds gaan bellen om hulp in te schaklen want de meubels stonden op straat. Dit verwacht je niet. Anders hadden we iets kunnen regelen vooraf.
Pluspunten
Snelle leverig
Verbeterpuntenset was beschadigd. toen werd direct een korting aangeboden. beter om even te overleggen wat de klant hierin wil
Pluspunten
1e klas tuinmeubelen tegen een mooie prijs en super snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes gebeld wanneer ze konden leveren
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Op alle punten positief .
VerbeterpuntenWe werden gebeld dat de levering tussen 11 en 14 uur zou zijn ! We meenden die dag maar het was de volgende .
Pluspunten
Goed contact. Snelle levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke showroom
VerbeterpuntenGeen vette tesla’s Voor de deurzetten. Dan heb je het gevoel dat hè ondanks de goede prijs nog veel te veel betaald:)
Pluspunten
Makkelijk telefonische bereikbaar en mooie tuinsets.
VerbeterpuntenCommunicatie naar klant toe verbeteren.