Pluspunten
Pluspunten
klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar, ook per telefoon.
Verbeterpuntenik wilde graag 5 sterren maar er lukken er maar 4,5
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vriendelijk personeel en bereid om te helpen
Pluspunten
vlotte afwikkeling
Pluspunten
Behulpzaam medewerkers en spoedig aflevering Bezorger heeft geholpen zware meubelen op dakterras te verplaatsen ..... TOP!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Behulpzaam in de showroom, leuke prijzen en hele snel bezorging!
VerbeterpuntenZou het echt niet weten
Pluspunten
toch wel een snelle service, snelle levering nieuwe kussens die waren niet goed voor de snelle service wil ik jullie bedanken vr gr MH De Groot
Verbeterpuntentoch de kussens van tevoren na kijken indien mogelijk spaart tijd en nog een ritje
Pluspunten
Goede service en communicatie. Snelle levering
Pluspunten
Verbeterpuntenhet is handiger om de artikelen bij de klant uit de verpakking te halen en te controleren. Nu miste er 2 rugkussens en er zitten 2 vlekken op de bekleding,
Pluspunten
Goede info Goede service
Pluspunten
Hele mooie en degelijke tuinset! Netjes binnen korte termijn geleverd ook. Ik ben een tevreden klant...
Pluspunten
goede en leuke meubelen voor een nette prijs, leuk en ter zake kundig personeel
Pluspunten
Duidelijke communicatie, ik werd al binnen 1 dag gebeld om een afspraak te maken. Zeer snelle levering binnen 3 dagen. De loungeset is van mooie kwaliteit, mooie dikke kussens, kleuren van de wickerset en de kussens zijn exact hetzelfde als op de site. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correspondentie per e-mail ging supersnel en ik werd correct geholpen.Ook toen onze geleverde tuinset beschadigd bleek te zijn, werd er direct actie ondernomen en de tuinset omgeruild.Een foutje maken kan, ik vind het goede service zoals het opgelost werd.
VerbeterpuntenNieuw geleverde tuinset bevatte toch een beetje schimmel, gelukkig was dit zo af te poetsen.
Pluspunten
Leveringstijd als verwacht. prijs/kwaliteit ook prima. Vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenChauffeur was maar alleen. waardoor het eigenlijk onmogelijk was om de Tafel in de tuin te krijgen. deze moest op zn kant omdat de Tafel breder was dan de doorgang tot de tuin. Sowieso beter om met 2 chauffeurs te rijden. je weet nooit waar je terecht komt he! Pin apparaat werkte ook niet mee….
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan in de winkel. Ruime keuze. Snelle levering.
VerbeterpuntenJe wordt 1 dag voor de levering pas gebeld, dan is het voor werkende mensen lastig om iets te regelen om thuis te zijn. Zou fijn zijn als je het langer van te voren hoort.
Pluspunten
Uitstekend product.
VerbeterpuntenDe afstemming rondom de levering verliep rommelig. Toen uiteindelijk een datum was afgesproken was de levering uitstekend.
Pluspunten
Prachtige buitenmeubels voor een mooie prijs, snelle levering, klantvriendelijk, super tevreden!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel snelle levering, en van te voren netjes gebeld voor afstemming zodat ik er voor thuis kon zijn.
VerbeterpuntenGeen.