Pluspunten
Nette service en snelle levertijd
VerbeterpuntenJammer dat er geen beschermhoes is voor de loungestoel
Pluspunten
Prima site, snelle levering, vriendelijke chauffeur, mooie louncheset, ik ben erg tevreden.
Pluspunten
vriendelijke medewerker, goed advies en prijzen zijn netjes !
VerbeterpuntenNiks om te benoemen, waren erg tevreden
Pluspunten
Meestal reageren mensen net klachten... Maar ik wil jullie even een compliment maken... Goede service in de winkel... Zaterdag besteld en dinsdag al geleverd... Hele vriendelijke bezorger... Heeft alles netjes in de tuin gezet... We hadden ervoor gekozen om het zelf uit te pakken en in elkaar te zetten omdat de verkoper zei dat de set alleen uit de doos gehaald hoefde te worden en de tafel was heel simpel 4 poten met 8 schroeven... Alles klopte wat er geleverd moest worden... Super netjes verpakt en er was niets beschadigd... (Terwijl onze ervaring is dat er altijd wel wat beschadigd is of ontbreekt) Kortom wij zijn erg tevreden!!!
Pluspunten
Goede prijs, goede kwaliteit en goede levering = tevreden klant
Pluspunten
Leuk advies in de winkel, zeer goede levering zoals afgesproken en zeer goede klachten over de defecte kussens.
Pluspunten
lage prijzen en snelle levering
Pluspunten
Vriendelijke verkopers en ruim assortiment.
VerbeterpuntenWisselen binnen pakketten is erg duur. Wij wilden een grotere hoge tafel en dan betaal je dus vrijwel de volle mep.
Pluspunten
Behulpzaam, eerlijk en kundig personeel, niet opdringerig. Vrijwel alles uitgestalt en te proberen. Brede keuze in trends en prijs kwaliteit klassen. Goed eigen cq. huismerk product. Snel geleverd en goed overleg en informeren.
VerbeterpuntenGeen idee. Denk niet dat het beter kan eigenlijk. Kom ook zeker terug teug als ik wat nodig heb.
Pluspunten
Grote showroom met ruime keus, bestelprocedure zonder lastige formaliteiten.
VerbeterpuntenShowroom is wat druk ingericht waardoor een rommelige indruk ontstaat.
Pluspunten
Mooie meubels en snelle levering
VerbeterpuntenEr was een onderdeel niet geleverd en daar belde ik over. Dit zou worden uitgezocht waarna ik zou worden terug gebeld. Echter moest ik die dag erna zelf nog een keer bellen. Uiteindelijk is het via de post nageleverd, maar een excuus lijkt me op z’n plaats.
Pluspunten
Superblij met onze nieuwe tuinset. Zat goed verpakt, alles volgens afspraak en op tijd geleverd!
Pluspunten
ruim assortiment van goede kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super goede afhandeling
Pluspunten
Groot assortiment, goede uitleg over meubelen. Snelle levering en nalevering kussens
Pluspunten
goed behandeld
Verbeterpuntenfoute aflevering onderstel, is een week later omgeruild
Pluspunten
Ze bellen netjes van te voren op wanneer het uitkomt om de tuinmeubelen te leveren.
Pluspunten
Veel keus,goed advies.totaal geen klachten
VerbeterpuntenHeel veel keus!!!!!alleen de hoofdingang is niet .makkijk voor mensen die slecht ter been zijn,ook .met een scootmobiel of rollator kan je je niet makkelijk verplaatsen!!!
Pluspunten
enorme sortering in showroom, uiterst vriendelijke bejegening, en een service op uitzonderlijk niveau! ik ben zeer tevreden.
Verbeterpuntenverhuizen naar midden nederland
Pluspunten
Afspraken nakomen