Pluspunten
Wij werden uitstekend geholpen zonder dat er werd opgedrongen
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Grote toonzaal, vriendelijke bediening, goede prijzen. Wij kwamen bij AVH terecht na wat speurwerk op Internet en zijn tot onze volle tevredenheid geholpen. In een voorkomend geval gaan we zeker weer terug.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snelle levering ,goed contact over dag en uur van levering zeer vriendelijk bij levering van goederen zeer tevreden over kwaliteit van lounge set
Pluspunten
Snelle bezorging, goede service bij de klantenservice.
VerbeterpuntenCommunicatie rondom bezorging kan nog helderder. Ik kon uut de website niet opmaken of men met mij contact op zou nemen.
Pluspunten
Ruime sortering in een groot pand. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer snelle levering van het door ons uitgezochte loungeset.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wordt goed geholpen en onze zaak is netjes afgehandeld
VerbeterpuntenBij aflevering zorgen dat de bezorger iets bij hem heeft om (in mijn geval) de vuurtafel zelf te kunnen dragen. In mijn geval kon ik hem helpen omdat ik (toevallig) thuis was, maar je kunt niet verlangen dat mijn vrouw dat had moeten doen. Aandachtspuntje!
Pluspunten
Heel veel keuze
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing bij levering bamboetafel (hoe onderhouden, ook hoe onderhouden na aanbrengen laag met nano spul)
Pluspunten
Super fijn geholpen, hebben ruime aanbod aan tuinmeubelen, goede prijs / kwaliteits verhouding bezorging was ook prima.
VerbeterpuntenAls het product niet op tijd geleverd kan worden even een mail sturen.
Pluspunten
je wordt snel geholpen
Pluspunten
super fijn geholpen, snel bezorgd en zelfs de stoelen achterom door de poort gebracht. meer dan tevreden
Pluspunten
Hebben ruime aanbod in tuinmeubelen. Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWanneer aanbieding is niet alleen voor links of voor rechts doen maar voor allebei of niets
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar en duidelijkheid
VerbeterpuntenLive track ab trace op de auto
Pluspunten
snel en accuraat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, sympathieke bezorger en alles geleverd binnen het aangegeven tijdstip!! Ook de communicatie verliep erg soepel!!
Pluspunten
Geheel zeer positief.
VerbeterpuntenEven een email sturen indien blijkt dat een product niet op voorraad is en nageleverd moet worden.
Pluspunten
Goede uitleg en vriendelijk personeel Heel veel keus en goede prijs/kwaliteits verhouding Ook de bezorging was prima en snel verzorgd.
Verbeterpuntenzou niks weten ,ga vooral zo door.
Pluspunten
- vriendelijk winkelpersoneel - behulpzaam winkelpersoneel - deskundigheid personeel - snelle aflevering van artikelen
Pluspunten
Netje geholpen
Pluspunten
Grote sortering en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenSorry nee.
Pluspunten
Kwaliteit is top. Snelle levering,
VerbeterpuntenAlles top, dus kan niks bedenken.