Is zoals ik heb voogesteld qua kwaliteit en afwerking
Top, zo horen we het graag
We zijn heel blij met onze aankoop. Keurig optijd geleverd onze hoog laag tafel.
fijn, dank voor de review, geniet ervan
De nalevering duurde erg lang. Kwaliteit is uitstekend van de meubelen. Goed advies om dikkere kussens te nemen
Top, geniet ervan
Wieder ein super Service. Wir sind sehr begeistert von den Stühlen. Vielen Dank für alles.
Nein danke, gerne geschehen
Deze tafel zou zelfs niet misstaan in onze living. Stevig maar toch elegant. Wij genieten als het weer het toelaat van onze aanwinst.
Fijne stoelen met goede kussens. Snel bezorgd.
Uiteraard, geniet ervan!
Leuke winkel waarin genoeg keuze was aan tuinmeubels. Daarna goed geholpen en met een mooie dinerset naar huis gegaan.
Top om te horen
Ruime keuze, in elke prijsklasse! Mooie tuinsets, stoelen, tafels enz. Fijn geholpen, snel geleverd en ook de aflevering was goed.
Dank u, tot een volgende keer
Goede hulp, zowel in de winkel maar zeker ook telefonisch, dikke 10
Heel erg bedankt!
Goede kwaliteit
Fijn om te horen, dank u
2 jaar geleden een tuinhuisje besteld bij een ander bedrijf. (Noem geen naam) Na enorm veel ellende en anderhalf jaar bakkeleien het kunnen opbouwen. Wilde er heel graag een leuke loungeset in hebben, Deze vond ik bij jullie op de site. Met gemengde gevoelens besteld na de ervari g va mijn tuinhuis. Maar in het weekend besteld en de woensdag erna al in huis. Werd gebracht door een supervriendelijk chauffeur die bereid is om het op de juiste plek voor je neer te zetten. Geweldige ervaring van mij kringen jullie 5*****. Keurig volgens afspraak netjes geleverd en ook nog eens een fantastische set. Ik ben superblij en heb er al een aantal avo den heerlijk lang van kunnen genieten. Top service!
Zo kan het ook, fijn om dit terug te horen, dank u!
Veel keuze in de shop. Geen al te hoge prijzen. Goede vriendelijke service. Goede levering. Goede na-service voor vragen. Aanrader voor iedereen.
Dank u, heel fijn om te horen!
We zijn in Nijkerk zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De bezorging was geheel volgens afspraak, dus erg stipt. Al met al een erg positieve ervaring.
Super, zo zien we het graag
Vriendelijke verkoopster in Eeklo , zeer goede prijs / kwaliteit , snelle levering . Bij levering gebeurde er een vergissing ( 1 verkeerde voetenbank ) en kleine beschadiging aan de andere voetenbank , contact genomen met de klantendienst die zeer behulpzaam en vriendelijk waren ....een paar dagen later 2 nieuwe voetenbanken ontvangen
Heel fijn, dank voor de review
Snelle levering goede kwaliteit. Vriendelijke chauffeur.
Super, geniet ervan
Perfect geholpen en ook nog eens makkelijke afhandeling
Fijn, geniet van de aankoop
De bestelde artikelen werden op tijd geleverd. De chauffeur (Guillaume) gaf een heldere uitleg hoe de zweefparasol en parasolvoet moesten worden gemonteerd. Het 'probleempje' met de schikking van de artikelen in zijn bestelwagen loste hij deskundig op!
Dank u!
Snelle levering.
Mooi, geniet ervan!
Wij hebben inmiddels ons tuinset ontvangen en zijn hiermee erg tevreden. Zo tevreden dat wij AVH opdracht hebben gegeven om een tuinbank te leveren uit directe voorraad.
Originele beoordeling
In april 2024 tuinmeubelen besteld met uiterste leverdatum eind mei. Eind mei AVH benadert en kreeg mededeling dat levering zou geschieden half juni omdat door piraterij in de Rode Zee schip om de kaap moest varen. Dat is geen nieuw feit en was reeds bekend ten tijde van opstellen contract en bevestigen levertijd. Half juni opnieuw AVH benadert en kreeg mededeling dat schip een dag daarvoor de haven van Vietnam had verlaten en 1ste week juli zou arriveren. Dat is gek, een schip vanuit Vietnam al varend om de kaap heeft ca 32 dagen nodig om haven Rotterdam/Antwerpen of Zeebrugge te bereiken. Maar goed 2e week juli nogmaals AVH benadert wanneer meubels bezorgd gaan worden. Geen concrete bevestiging. Ineens volgens afspraak zouden meubels afgeleverd worden op 18 juli tussen 15-18.00 uur. Geen chauffeur gezien, geen berichtgeving van vertraging ontvangen. Wederom zelf bellen en krijg vervolgens mededeling dat het erg druk is en chauffeur indien gewenst op zijn vroegst pas om 19.15 uur de meubels kan afleveren. I.v.m. eigen agenda getracht nieuwe afspraak te maken voor de dag daarna. Volgens AVH onmogelijk. Op 19 juli nogmaals gebeld ter overleg en krijg vervolgens te horen dat meubels alsnog worden afgeleverd, zelfde dag aan het begin van de middag. Bij mij is dat tussen 12.00-14.00 uur. Om 16.00uur nogmaals navraag gedaan. Krijg geen antwoord meer van AVH. Uiteindelijk om 16.30 uur verschijnt de chauffeur. Ruim 49 dagen later dan oorspronkelijk geplande datum. AVH is goed in verkopen en maken van loze beloften gevolgd door oneindige stroom van excuses. Mijn mening: AVH focussend op binnenhalen van opdrachten en daarna is uiteindelijke levering bijzaak. Dus als ze het niet uit voorraad kunnen leveren ga dan geen contract aan met AVH, wacht totdat het weer op voorraad is en waarschijnlijk koop je de meubels dan nog goedkoper ook want inmiddels is verkoopseizoen zijn hoogtepunt voorbij en worden er fikse kortingen gegeven. Ook op meubels die nog niet op voorraad zijn.
Zeer tevreden! Prachtige tafel en vlot geleverd.
Fijn om te horen!
Súper blij met mijn tuinset. Snelle levering.... Mijn complimenten!
Dank u, geniet ervan!
Super stoelen Heel heel goede kwaliteit Super service met fotos een videos per WhatsApp Enkel de levertijd was beetje langer maar de levering selfs super
Fijn om te horen
Alles volgens afspraak geleverd. Goed systeem om de levering te volgen, zo hoef je niet de hele tijd te zitten wachten.
Fijne tool inderdaad
Snelle levering en heel netjes geleverd.
Super, dank u!
Ruime keus, goed advies. Netjes en op tijd geleverd. Het genieten kan beginnen.
Dank voor de review