UITSTEKEND

Is zoals ik heb voogesteld qua kwaliteit en afwerking

Toppie

We zijn heel blij met onze aankoop. Keurig optijd geleverd onze hoog laag tafel.

Goed geholpen

De nalevering duurde erg lang. Kwaliteit is uitstekend van de meubelen. Goed advies om dikkere kussens te nemen

Super Service, sind sehr zufrieden

Wieder ein super Service. Wir sind sehr begeistert von den Stühlen. Vielen Dank für alles.

Een tuintafel die nog meer zomerse sferen oproept.

Deze tafel zou zelfs niet misstaan in onze living. Stevig maar toch elegant. Wij genieten als het weer het toelaat van onze aanwinst.

Goede aankoop

Fijne stoelen met goede kussens. Snel bezorgd.

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Leuke winkel waarin genoeg keuze was aan tuinmeubels. Daarna goed geholpen en met een mooie dinerset naar huis gegaan.

Ruime keuze,in elke prijsklasse!

Ruime keuze, in elke prijsklasse! Mooie tuinsets, stoelen, tafels enz. Fijn geholpen, snel geleverd en ook de aflevering was goed.

Service top!!!!

Goede hulp, zowel in de winkel maar zeker ook telefonisch, dikke 10

Goede kwaliteit

Superblij met deze geweldige aankoop!

2 jaar geleden een tuinhuisje besteld bij een ander bedrijf. (Noem geen naam) Na enorm veel ellende en anderhalf jaar bakkeleien het kunnen opbouwen. Wilde er heel graag een leuke loungeset in hebben, Deze vond ik bij jullie op de site. Met gemengde gevoelens besteld na de ervari g va mijn tuinhuis. Maar in het weekend besteld en de woensdag erna al in huis. Werd gebracht door een supervriendelijk chauffeur die bereid is om het op de juiste plek voor je neer te zetten. Geweldige ervaring van mij kringen jullie 5*****. Keurig volgens afspraak netjes geleverd en ook nog eens een fantastische set. Ik ben superblij en heb er al een aantal avo den heerlijk lang van kunnen genieten. Top service!

AVH is top

Veel keuze in de shop. Geen al te hoge prijzen. Goede vriendelijke service. Goede levering. Goede na-service voor vragen. Aanrader voor iedereen.

Helemaal blij met onze nieuwe paradol

We zijn in Nijkerk zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De bezorging was geheel volgens afspraak, dus erg stipt. Al met al een erg positieve ervaring.

Snelle levering , zeer goede prijzen , vriendelijk , behulpzaam

Vriendelijke verkoopster in Eeklo , zeer goede prijs / kwaliteit , snelle levering . Bij levering gebeurde er een vergissing ( 1 verkeerde voetenbank ) en kleine beschadiging aan de andere voetenbank , contact genomen met de klantendienst die zeer behulpzaam en vriendelijk waren ....een paar dagen later 2 nieuwe voetenbanken ontvangen

Snelle levering goede kwaliteit. Vriendelijke chauffeur.

Soepel en zeer kunddig

Perfect geholpen en ook nog eens makkelijke afhandeling

De bestelde artikelen werden op tijd geleverd. De chauffeur (Guillaume) gaf een heldere uitleg hoe de zweefparasol en parasolvoet moesten worden gemonteerd. Het 'probleempje' met de schikking van de artikelen in zijn bestelwagen loste hij deskundig op!

Snelle levering.

AVH denkt mee.

Wij hebben inmiddels ons tuinset ontvangen en zijn hiermee erg tevreden. Zo tevreden dat wij AVH opdracht hebben gegeven om een tuinbank te leveren uit directe voorraad.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden! Prachtige tafel en vlot geleverd.

Fantastico!

Súper blij met mijn tuinset. Snelle levering.... Mijn complimenten!

Heel heel goed

Super stoelen Heel heel goede kwaliteit Super service met fotos een videos per WhatsApp Enkel de levertijd was beetje langer maar de levering selfs super

Goeie uitleg, goeie levering, geen gedoe.

Alles volgens afspraak geleverd. Goed systeem om de levering te volgen, zo hoef je niet de hele tijd te zitten wachten.

Snelle levering en heel netjes geleverd.

En beleving om bij AHV op zoek te gaan naar een prachtig tuinset

Ruime keus, goed advies. Netjes en op tijd geleverd. Het genieten kan beginnen.