Pluspunten
Heel blij met de bestelde producten, goeie kwaliteit en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had een ander afleveradres ingevuld, jammer dat de spullen toch op het factuuradres zijn bezorgd
Pluspunten
snelle levering. betalen bij chauffeur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie spullen en goede service
VerbeterpuntenBereikbaarheid winkel op de koopavond. Telefonisch niet bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering zonder problemen. Goede bereikbaarheid.
VerbeterpuntenGeen, erg tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en degelijke kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie prijs.
Pluspunten
je heb mooie tuinmeubelen maar jammer dat jullie 3keer terug moesten komen omdat mijn glasplaat van de tafel niet goed was bij de derde keer zou je zeggen het is goed maar nee hoor weer niet goed maar dat is wel jammer
Pluspunten
prettige service bij aankoop. zeer snelle levering en correcte aflevering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijk.
Pluspunten
Vriendelijke medewerker in showroom Numansdorp met actieve houding en goede adviezen. Prima service!
VerbeterpuntenKwamen er via Internet achter dat er in Numansdorp showroom was, terwijl we in naburig dorp wonen
Pluspunten
Klantvriendelijk en gratis bezorging, ruim assortiment.
Pluspunten
Klant vriendelijk goed geholpen goed advies tijdens bezorgen netjes in de tuin gezet
Pluspunten
Op en keurig zijn de spullen afgeleverd.
Pluspunten
Groot assortiment, alles ook uitgestald om proef te zitten
VerbeterpuntenUitstraling showroom, mag wat leuker aangekleed worden is nu erg saai.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijke betalingsmogelijkheden.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenStuur een ontvangstbevestiging en een neem binnen 1 werkdag na de bestelling en betaling contact met besteller op. Dat geeft een veiliger gevoel. Wij hoorden 3 dagen na de bestelling nog niets totdat ik zelf ging bellen.
Pluspunten
Zeer gastvrije binnenkomst, met koffie. Duidelijke uitleg, niet opdringerig. Grote collectie en alle vrijheid om rond te kijken waar nodig kregen we advies. Zeer fijn bedrijf, levering ook snel en goed uitgevoerd.
Pluspunten
Snelle service. Goede kwaliteit! Doe zo verder!
VerbeterpuntenSms bij aankomst?
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, goede uitleg over product. Kopje koffie. Aankoop tot in de auto gebracht,
Pluspunten
Op tijd geleverd Van te voren afspraken over aflevering Betalen bij aflevering Geen bezorgkosten Prima prijs!