Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling. Duidelijke website
VerbeterpuntenSlechte bezorger. Geen communicatie
Pluspunten
Ook s’avonds na openingstijden werd onze mail met wat vragen. beantwoord. Super gewoon. Vervolgens via mail onze bestelling doorgegeven. Kregen direct (22.00 uur) een persoonlijke bevestiging. Daarna snelle levering. Service is super en ongekend.
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Super nette service. Erg tevreden!
Pluspunten
Hallo, we hebben stoelen uitgezocht op de website. Telefonisch de bestelling gedaan en kon kiezen uit div. mogelijkheden tot betalen,heb gekozen voor vooraf het bedrag te voldoen. we kregen een telefoontje hoe laat de chauffeur er zou zijn, en dit klopt ook , de chauffeur nam op eigen verzoek al de verpakkingsmaterialen mee retour en was super vriendelijk. erg tevreden met het resultaat en stoelen zijn perfect.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
- duidelijke communicatie en follow-up
Pluspunten
Grote voorraad, snelle levering, prettig contact
VerbeterpuntenJullie zijn wel erg uit de buurt... :) Maar dat is nu eenmaal een gegeven
Pluspunten
Snelle levering, nette service
VerbeterpuntenAfval meenemen...
Pluspunten
Snelle levertijd en zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.
Pluspunten
Vriendelijk en goed geholpen. Snelle levering en aardige chauffeur.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenDuidelijkheid wat betreft voorraad en levering. Communicatie naar de klant want die is echt waardeloos.
Pluspunten
Fijn dat je op je gemak kan rondkijken in de showroom en met je vragen jan je terecht bij bereidwillig personeel. Snelle levering, keurig afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
heel vriendelijk personeel en veel keuzen uit tuineubelen
Stuur niet één man naar een klant als hij met zware materialen moet werken. Klant moet nu assisteren. Zorg dat de bezorger het juiste gereedschap heeft, nu moet gereedschap van de klant worden geleend. Betere afstemming verkoper en magazijn. Spullen komen beschadigd en niet volledig aan. Bovenstaande is niet éénmaal maar zelfs tweemaal gebeurd.
Pluspunten
Vriendelijke en bekwame medewerkers. Snelle levering
Pluspunten
Bestelproces ging vlot, Snelle levering, netjes te woord gestaan aan de telefoon. Mooi product. Na n mail vanuit ons over een ontbrekend onderdeel werd ik direct teruggebeld, heel fijn. Onderdeel bleek verstopt onder de bank.
VerbeterpuntenAls de chauffeur later komt dan aangegeven, is het handig als dat met de klant overlegd wordt. Nu heb ik 3.5 uur zitten wachten en toen bleek nadat ik zélf ben gaan bellen, dat er n flinke vertraging was opgelopen bij de chauffeur. Kan altijd gebeuren, maar n melding hierover vanuit chauffeur of bedrijf zelf was netjes geweest. Moest hierdoor uiteindelijk van alles regelen zodat pakket toch nog geleverd kon worden bij de buren, omdat er toen inmiddels niemand meer thuis was.
Pluspunten
Prettig contact,snel geleverd.Het omruilen van een tafeltje was ook binnen een week geleverd.
Pluspunten
Ze hebben echt heel veel staan dus keuze genoeg. parkeerplaats voor de deur, prima.
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
- complete collectie - deskundig personeel
Pluspunten
Klantvriendelijk; zelfs zware parasolvoet werd op de gewenste plek gelegd.
Pluspunten
Mooi groot assortiment
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Vriendelijk geholpen in de winkel. Goede adviezen
VerbeterpuntenDe bezorging; mijn vrouw moest meehelpen sjouwen. Zeer kwalijk.
Pluspunten
Perfect op tijd. Was ivm verhuislift voor mij erg belangrijk.
VerbeterpuntenGoed de bestelling checken. Ik had twee verkeerde kussens bij de levering. Was weer een extra rit en 80 km om de juiste kussens te halen.
Pluspunten
Veel keus, goed geholpen