Pluspunten
Goede informatie ,niet duur, vriendelijk personeel en voldoende keuze. En eindelijk onze tuinset gevonden zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keus voor redelijke prijzen
VerbeterpuntenBij afleveren moesten we alles zelf uitpakken en bleven we met al het karton en plastic zitten. De tuinsets graag uitgepakt afleveren en de rommel meenemen graag!
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenBij de afspraakbevestiging zou het prettig zijn om aan te geven wanneer de bestelling bezorgd wordt. Nu wist ik tot op moment van bezorgen niet wanneer er bezorgd zou worden.
Pluspunten
Flexibel in het afleveren, op basis van vertrouwen. Alles netjes verpakt en redelijk snel geleverd tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenHet advies vóór de aankoop mag iets uitgebreider.
Pluspunten
Mooie en goede producten!
Pluspunten
Er werken vriendelijke mensen en de levering liep prima op tijd
VerbeterpuntenNiet elk personeelslid wist ons voldoende te vertellen over de loungesets
Pluspunten
je wordt leuk geholpen en de service is goed.
Verbeterpuntengeen tips of verbeterpunten.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk personeel, groot assortiment, snelle levering.Er zat een zakje schroefjes niet bij de set. De volgende dag gebeld en die dag werd het zakje schroefjes thuis afgeleverd! Wat een service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie op mail
VerbeterpuntenVoor de zekerheid sneller verzenden.
Pluspunten
Snelle levering en goeie kwaliteit! Ik ben tevreden!
Pluspunten
Mooie stoel, snelle levering
Pluspunten
vriendelijke bediening
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super service.
Pluspunten
Veel keuze Vriendelijke bediening
VerbeterpuntenControle op zelf te monteren meubels en passende onderdelen
Pluspunten
ga zo door!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit. Prima prijzen.
Pluspunten
Loungeset geleverd zonder stoel. Ik zou gebeld worden als er iets bekent was, maar na een week toch zelf moeten bellen. Stoel moest uit China komen en dat zou 3 maanden duren. Uiteindelijk zonder problemen mijn geld terug gehad, maar je moet er wel zelf achteraan.
Pluspunten
Kussen besteld, levertijd 3-5 werkdagen maar was als cadeau snel nodig. Deze toppers sturen het dezelfde dag nog op! Dolblije opa zit nu lekker op zijn nieuwe kussen buiten in de zon, heel erg bedankt voor de service!
Pluspunten
Vriendelijk personeel, ruime keuzes.
VerbeterpuntenAls service al het plastic en karton meenemen. Of een paar euro erbij. Nu zit je thuis ermee.
Pluspunten
Snelle reactie op geplaatste bestelling en goed overleg over aflevermoment
VerbeterpuntenProduct bezorgen met een onderhoudsadvies