Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering! Top!!
Pluspunten
De tuinders zijn geweldig. En de service van een leen set ivm langere levertijd van onze set is ook erg fijn geweest.
VerbeterpuntenDe communicatie over de exacte levertijd. Hier heb ik zelf over moeten bellen. Eerste keer werd aan gegeven dat de container al vertrokken was dus 2 tot 4 weken. Bij het 2/3 gesprek bleek het wel 8 weken te duren in totaal. Had hier graag een betere communicatie van uw kant verwacht. Het gaat tenslotte niet om een set van €100.
Pluspunten
Mooi Netjes Begripvol Ondersteunend Ruim assortiment
VerbeterpuntenAfhandeling bij betaling. Geen pc waar klanten zoals mijn vrouw kunnen mee kijken.
Pluspunten
Echt goede service! Supervlotte levering, en nadat per ongeluk de verkeerde bank was geleverd, stond er binnen 2 dagen al weer de goede op de stoep!
Pluspunten
Correct op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenLangzame levering
Pluspunten
Heel klant vriendelijk En goede service
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Prettig geholpen, snelle levering.
VerbeterpuntenSpreek levering door met diegene die het komt afleveren. Wij hadden aangegeven dat het het makkelijkst was via het terras. 1e etage. Auto met laadklep en dekens om het over de railing te kunnen schuiven. Nu kwam een jongen alleen zonder die spullen. Omdat hij vrij lang was is het samen ( ik vrouw klein ) gelukt de banken via terras naar boven te krijgen. Niet echt ideaal dus!!! De jongen heeft het verder prima gedaan, het duurde wel langer op deze manier zo.
Pluspunten
Duidelijke communicatie betreft levering Producten erg goed ingepakt Zeer netjes geholpen in winkel
VerbeterpuntenDe koerier was in zijn 1tje, gelukkig konden we helpen tillen maar mocht je dit niet kunnen dan had hij dit niet alleen afgekunt
Pluspunten
goede begeleiding, zeer snelle levering/bezorging
Verbeterpuntenondanks telefonisch overleg toch niet op afgesproken tijdstip bezorgd(te vroeg bezorgd waardoor niemand spullen echt in ontvangst kon nemen)
Pluspunten
Veel keuze. Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk te bestellen via internet!
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de Tuinset had ik van betere kwaliteit verwacht. Tafel trekt soort " krom" bij warmte en in praktijk is het onhandig dat de stoelen niet aan elkaar vast zitten.
Pluspunten
Vriendelijke personeel , goed en snel bezorgd en goede prijs.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
grote showroom . mensen met verstand van zaken. goeie vibe. prima adres.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooi product, goed verpakt en op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles was top
Pluspunten
komen afspraken na en geven voldoende informatie over de levering
Pluspunten
Enthousiast personeel. Hulpvaardig en vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
We werden goed ontvangen /geholpen, veel keus.
VerbeterpuntenJammer dat er werd gezegd dat de bezorger alle hulpmiddelen zou meekrijgen om de loungeset in de tuin te plaatsen. Hij was ten eerste alleen, dus moest mijn man hem helpen om alles uit de auto te sjouwen, vervolgens hebben ze met z'n 2en de set in elkaar gezet. We hadden betaald voor de het in elkaar zetten, dus dat vond ik erg slecht en niet netjes naar ons toe (daar kon de bezorger niets aan doen natuurlijk). Wat ik wel een beetje vreemd vond, de bezorger bleef "hangen". Ik had nog niet eens op de set gezeten en hij zat er, met mijn man, een sigaret te roken en bleef kletsen. Normaal had ik niet erg gevonden, maar wij hadden nog eea te bespreken voordat mijn man ging werken, dus vond ik dat niet zo fijn.
Pluspunten
-snelle levering -telefoontje wanneer het wordt bezorgd