3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, aardig personeel, snelle levering

het laten bezorgen van de tuinmeubels door 1 persoon kwam niet professioneel over, 1 jongeman die flink moest sjouwen met een bank, tafel en stoelen was wat vreemd, waren toch zware onderdelen bij. Jongeman deed dit trouwens netjes allemaal, dat wel...

Pluspunten

Duidelijke info. Eerder geleverd dan op de website stond.

Pluspunten

Niks te klagen!!

Pluspunten

Vooraf een telefonische afspraak gemaakt voor de levering. Snelle levering en ruim binnen de afgesproken tijdsmarges. Prima service tijdens de aflevering. Stoelen werden keurig op hun plaats in de tuin gezet.

Blijf het zo volhouden. Dat is de (reclame-)kracht voor uw bedrijfsnaam. Chapeau.

Pluspunten

Zeer goed contact over de meubelen , zowel telefonisch als via de chat ! Hartelijk dank !

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leveringen niet door één persoon laten uitvoeren, bij grote (zware) leveringen. Wij (de klant) heeft mee moeten uitladen om de goederen op zijn plek te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verkoop van de gekochte artikelen verliep prima, helaas ging het met de aflevering mis.

Service, bestelde tafel was ineens niet leverbaar in de uitvoering zoals besteld.Nadat we de totale bestelling wilde annuleren kwam de oplossing er werd bij de leverancier toch het juiste artikel besteld. Logistiek, op de afgesproken datum van levering alleen de tafel geleverd, stoelen waren er niet bij. Na diverse telefoontjes de andere dag in de avond geleverd. De leverancier heeft hiervoor zijn excuses gemaakt en dit goed gemaakt door een tegemoetkoming te doen. Mijn tip aan de leverancier neem bij vergissingen of fouten direct zelf contact op met je klant hoe je het probleem op ga lossen.

Pluspunten

Zeer behulpzaam met bestelling via chatfunctie, afhalen volgens afspraak, alles stond klaar, uitermate vriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering, goede stoelen!

Pluspunten

Goede afhandeling van de bestelling en zeer snelle levering.

Moesten de set wel zelf uitpakken en in elkaar zetten. Voor oudere en minder mobiele mensen geeft dit wel een hoop gedoe.

Pluspunten

Ruime keuze, groot en klein, verschillende materialen en een zeer acceptabele levertijd

Geen, behalve dan misschien verwarming in de enorme 'winkelruimte'.

Pluspunten

Grote collectie en vriendelijk geholpen

Pluspunten

Keurig en heel snel geleverd. Zeer tevreden

Ik had de lounge stoelen via bol.com gevonden wilde ze in eerste instantie daar bestellen maar zij rekende 140 euro meer als outdoor, heb daarom bij outdoor besteld uiteraard, wij hebben dit wel nagevraagd bij bol.com zij beweren dat zij met toestemming van outdoor deze 140 euro extra te mogen berekenen als zijnde bezorgkosten. Ik vind dit wel erg veel en vraag mij af of dit wel klopt.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Op mail wordt snel gereageerd Snelle levering Er wordt goed afgestemd over het levermoment

Pluspunten

De levering was op tijd. De chauffeur was vriendelijk en onverpakt en zette de goederen op. De verpakking is teruggenomen.

Pluspunten

Uitstekende service! Eventuele klacht wordt snel en naar volle tevredenheid opgelost. Heel goed bedrijf!

Pluspunten

Wist niet dat het zo grootte zaak was verbaast dat er zoveel keuzen was en leuk geprijsd. Een parasolvoet gekocht en hij werd gratis thuis bezorgd. Dat noem ik service

Pluspunten

Klant vriendelijk en nette leveringsservice

Pluspunten

2e set die wij hier bestelden. Mooie kwaliteit voor hele nette prijzen. Grote showroom is het ritje waard. Veel keus. Nette beleefde jongen die de set kwam brengen op het afgesproken tijdstip.

Ga zo door

Pluspunten

zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Wij hadden een beschadigde tafel werd zonder problemen opgelost