Super service …., en hele behulpzame bezorger !! Bedankt AVH

Er was iets mis maar dat is snel opgelost

Kort na de bestelling kregen we een mail met de voorgestelde bezorgdatum. Deze was wat ons betreft akkoord, dus snel kunnen aftikken. De dag van de bezorging kon je precies zien waar de bezorger was waardoor we exact konden zien wanneer de levering bezorgd werd (binnen het eerder aangegeven tijdsslot). Helaas zat er een beschadiging in het produkt, wat door de verpakking niet zichtbaar was en niet aan de bezorger te wijten was. Dit is echter in overleg met de klantenservice snel opgelost. Snel en correct voor een scherpe prijs, dus tevreden.

Goede service!

Tijdens het oriënteren op de website van Bol de gewenste tuinstoelen gevonden en wel bij AVH. Aangezien wij vanuit Almere geregeld naar Nijkerk rijden, leek het ons raadzaam om bij AVH zelf te gaan kijken i.p.v. te bestellen bij Bol. Geen spijt van gehad. Wij zagen een prachtige winkel met vriendelijk personeel. De aankoop verliep voorspoedig en na enkele dagen werden de 2 Ibiza tuinstoelen geleverd. Dit na een goede communicatie vooraf. De stoelen waren keurig verpakt. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Kwalitatief goed product voor een goede prijs. Snelle levering.

Super goede service

Wat een fijne verkoopster! Dacht goed mee, verkocht niet het duurdere en zorgde dat het binnen een week geleverd kon worden voor ons tuinfeestje.

Mooie tafel, netjes volgens afspraak geleverd.

Top.

Geweldig bankje

Ik zocht een stoer, stabiel bankje / kruk voor de tuin. Perfecte match gevonden.

Stipte levering, aardige bezorger, goede stoelen.

Omdat de levering conform afspraak is uitgevoerd kon ik mijn oude tuinmeubelen gelijk omruilen voor de nieuw geleverde stoelen. En het genieten kan gewoon worden voortgezet. Dank voor deze service en de stoelen zitten fantastisch.

Heel leuk tuinset

Geleverd op afspraak en in orde

Keurig op tijd geleverd. Vantevoren goed aangemeld. Erg vriendelijke bezorger.

geweldig

levering en datum uur klopt perfect zoals vermeld in de mail

Top bedrijf!☀️

Voor de 2e keer zeer netjes en goed geholpen, snel geleverd door een aardige behulpzame chauffeur. Zeer blij mee!

Tuinset inbiza xl

Beetje rondgekeken in de zaak , Leuke zaak overigens, Vriendelijk personeel, na levering v de tuinset, Nog wat vragen via de email, Allen netjes beantwoord

goed geregeld snel geleverd

goede ervaring met het bestellen en het leveren

Fijne service

Goed geholpen Bezorging was wel vroeg in de ochtend 6.30 Maar het werd goed in elkaar gezet En alles netjes meegenomen Zal iedereen aanraden bij AVH te gaan kijken

Snel geleverd, en thuisbezorgd op beloofd tijdstip!

Mooie materialen, fijne bezorging

SUPER!

Super mooie louncebank. Snel geleverd en zeer vriendelijke chauffeur. De set was prima en gemakkelijk in elkaar te monteren en zit ook heerlijk. Echt een aanrader, zowel het bedrijf als de bank!

1 van onze stoelen bleek na uitpakken een kapotte stoelpoot te hebben. Na melding kwam meteen een mail retour dat de stoel zou worden omgeruild. Binnen een week is dit ook gebeurd. We hebben al vaker tuinmeubelen besteld altijd was alles conform onze verwachtingen . Snelle nette levering en vriendelijke nette chauffeurs

Mooie tuinstoelen

Mooie stevige diner tuinstoelen voor lekker lang tafelen.

Perfecte opvolging van de levering !

Wij zijn 100 % tevreden met onze aankoop. Kwalitatief een prachtige tafel !!

Top klantenservice en snelle levering!

De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, order geleverd met een paar dagen top service, blij met ons nieuwe set.

Mooie stoelen en een goede service

Top producten en geweldige service!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Prachtige unieke meubelen.

Super, alles zeer goed en snel geregeld.

In de winkel netjes geholpen en duidelijke afspraken gemaakt. Alles binnen tijdslimiet geleverd. Communicatie betreffende levering was kort maar duidelijk. Stoelen waren goed verpakt. Chauffeur was 2 uur eerder, wat een meevaller gezien ervaringen met andere bezorgdiensten.