Heel goed geholpen in de vestiging in Nijkerk. De jonge verkoper dacht goed met ons mee en was uiterst vriendelijk en eerlijk. Wij hadden een dinnerset uitgezocht en hij vertelde dat als de tafel altijd in de felle zon zou staan de planken uiteindelijk wat krom konden gaan trekken. Wij hebben dit gegoogeld en bleek juist te zijn. Een paar dagen later weer teruggekomen en hebben een andere bijpassende tafel bij de stoelen uitgezocht Was op voorraad en binnen een week keurig geleverd. Wij zijn heel erg tevreden en blij met onze nieuwe set.
3 keer aanspraak moeten maken op garantie. Snel en probleemloos. Met elk product kan iets fout gaan, maar hoe een bedrijf iets oplost laat zien of het een goed bedrijf is. AVH lost het snel en kosteloos op
Een erg fijne winkel waar je alle meubels goed kunt zien. Personeel ook erg vriendelijk en kundig. Levering was erg snel, minder dan een week. Al met al geen slecht woord te verzinnen.
Goede service en een mooi assortiment
Zeer zwaar pakket ( granieten parasolvoet 60kg). Zeer netjes achter het huis neergezet.
Fijne zaak, goede service!
Wij hebben tuinmeubelen, 4 verstelbare stoelen en een verstelbare tafel. Zeer goede kwaliteit en ook bezorging volgens afspraak. Maar wat we niet wisten was dat de meubelen in een bouwpakket werden bezorgd. Gelukkig hebben we een heel handige kleinzoon die de boel in elkaar heeft gezet, anders was het een heel gedoe geweest. Zou verkoper sieren dat hij dat bij verkoop had gemeld....
Bestelde spullen in Numansdorp afgehaald en de afhaalkorting is alsnog netjes verrekend.
Snel geleverd en ondanks het gewicht(90kg) helemaal tot in de achtertuin gebracht.
Prima zaak
Ik vind ze goed ze zijn mooi .maar staan.niet buiten.ik gebruik ze voor binnen .niemand ziet.dat het valt niet op dus dat wil zeggen .dat het goede stoelen zijn ja toch
Door m'n onervarenheid met de telefoon, ging mij bestelling mis . Echter na een tweede contact liep alles perfect. Mijn dank daarvoor. Groeten Herman .
Alles is heel netjes en goed bezorgd,nette medewerkers echt top.
Het bezoek aan de winkel was erg prettig en zonder enige pressie om tot kopen over te gaan. We zijn uiteindelijk dan ook drie keer geweest voordat we er uit waren. De spullen zijn snel en goed verpakt geleverd (alle meubels kennelijk uit eigen voorraad van AVH). Ook de levering was een prettige ervaring. We hebben gekozen voor stoelen en een bank van het topmerk 4SO en de kwaliteit straalt er vanaf. Het is comfortabel, weerbestendig en ziet er prachtig uit. Nu hebben we de mooiste tuin set die we ooit hebben gekocht en we gaan er van uit dat we daar lang van gaan genieten. Niet het belangrijkst, maar wel prettig: de prijzen zijn concurrerend!
Duidelijke communicatie over levermoment en twee heerlijke lounge stoelen !
Een van de leuningen van onze bank bleef niet meer rechtop staan. Na een mailtje een nieuwe gasveer besteld en nu alles weer perfect in orde.
Goede klantenservice en snelle service
Snelle levering, goede service
Mooie parasolhoes, past goed. En daar komt bij dat het snel geleverd is
De winkel heeft een groot aanbod en veel diverse tuinmeubelen. Voor ieder wat wils. Fijne medewerkers, behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering en het allerbelangrijkste; een fijne, mooie tuinset!
Heb de Ibiza 9 set gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het enige min punt is dat er bij deze set maar 1 koppelstuk per zitdeel is meegeleverd. Voor deze mooie en dure set vind ik persoonlijk 2 koppelstukken per zitdeel bij te horen zitten. Maar na contact gezocht gezocht te hebben heb ik met enige vertraging op de lijn extra gratis koppelstukken gekregen. Top!
Snel duidelijk en prettig. Erg mooie kwaliteit tafel voor goede prijs .
Fijne verkoper, snelle levering en alles tot nu toe prima
Wij hebben in juni een tuinset gekocht met de belofte dat er geleverd kon worden begin jullie en met een beetje mazzel zelfs eind juni. Uiteindelijk is het half augustus geleverd zonder enig initiatief vanuit AVH om over Vertraging te communiceren. Alles wat we als we belde te horen kregen was niet waar want ook levering half juli eind juli etc. werd wel toegezegd maar niet gehaald. De uiteindelijke levering was incompleet en deels onjuist. Dat laatste werd uiteindelijk snel recht gezet, maar het voortraject is echt betreurenswaardig en niet passend bij de inves****** in een tuinset.
Prachtige lounge set – zeer tevreden! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe lounge set! De levering was keurig op tijd en de set was zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend – stevig, weerbestendig en ziet er heel stijlvol uit. Het zitcomfort is boven verwachting; de kussens zijn dik en comfortabel. Montage was eenvoudig en alles klopte precies. We hebben er al veel gezellige avonden op doorgebracht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en degelijke lounge set!