Mooie louncheset, prima kwaliteit

Prima zaak met hele mooie tuin en lounchesets oa. Het straalt kwaliteit uit en dat is het ook. Op afgesproken tijd geleverd. Perfecte kwaliteit. Heel tevreden over. Dit bedrijf kan ik bij iedereen aan bevelen.

Snelle en correcte service

Een stoel bij de loungeset was beschadigd. We kregen snelle reactie met voorstel. Een omruil werd netjes gepland, duurde weliswaar een tijd, maar de communicatie erover verliep vlot en helder.

Probleempje met tuinstoel na 1,5 jaar via garantie vlot opgelost

Mooie nieuwe tuinset

Goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe tuinset. De keuze is zoals altijd enorm en om dan een goede keuze te maken is dan moeilijker. Maar de set was niet voorradig maar vonden we niet zo erg. De bezorgdag werd ruim van te voren aangemeld en dag van te voren werd een tijdsindicatie opgegeven. Op de leverdag kregen we een telefoontje van de bezorger of hij wat eerder mocht komen. Dat vind ik netjes en staan ze niet aan een gesloten deur. En als dat beter uitkomt dan help je daar aan mee. De meubels werden netjes achter in de tuin neergezet. Omdat we er dit jaar geen gebruik meer van maken hebben we wel de kussen uit de dozen gehaald en de dozen onder een tuinoverkapping weggezet.

Fijn

Grote showroom en toch voelde het eigen. Wij konden bijvoorbeeld gewoon met stoelen slepen om te kijken of het bij elkaar past. Kortom lekker eigen. Aanradertje hoor.

Wat een vriendelijke jongeman die onze meubels netjes en op tijd afleverde!

AVH komt haar woord na! Handige manier van afspraak maken én nog handiger dat de auto zo goed te volgen is in de tijd. Je zit dan niet voor niks (lang) te wachten. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Top

Al een aantal jaren

Goeie communicatie over de levering.

Mooie tafel leuke bezorger op gemelde tijd.

Top winkel

Goede service in de winkel. Leuke verkoper. Werdt meteen een bakje koffie aangeboden. Goed advies en snelle levering

Moest lang wachten maar de kwaliteit is goed.

Ik had een tuinbankje en een tuintafel besteld. Het bankje werd vlot geleverd maar de tafel duurde langer (4maanden). Gelukkig was de leverservice en ook de kwaliteit van beide meubels erg goed, dus 4 sterren.

Snelle vriendelijke service

Fijn mailcontact..correcte afhandeling.

Keurig op tijd afgeleverd, goed verpakt dus onbeschadigd!

Ik ben zeer tevreden. Het product voldoet uitstekend, is netjes op tijd door een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur afgeleverd.

Prima communicatie

Volgens afspraak geleverd door zeer vriendelijke chauffeur.

Top bedrijf

Afhandeling en aankoop nieuw product prima geregeld

Goed bedrijf goede service

Twee stoelen besteld, waarvan 1 kussen niet meegeleverd was. Even gebeld en ze hebben direct actie ondernomen. Het tweede kussen is nog niet gearriveerd echter ik heb er vertrouwen in dat het binnenkort er zal zijn.

Stoelen zitten zeer goed , geweldig.

Goed geregeld!

Correcte voorlichting bij de aanschaf maakte ons enthousiast! En de bezorging werd goed geregeld, dat was nodig omdat wij op het tijdstip van de geplande bezorging niet thuis konden zijn ivm een begrafenis. De tuinstoelen waren keurig verpakt en het in elkaar zetten vande stoelen was een fluitje van een cent. AVH - waar ik volgende keer weer heen ga!

Vriendelijk, behulpzaam en prachtige set

Fantastische app bij levering, verder super klantvriendelijk personeel

Prachtige stoelen.

Heel goed.

Goede bezorgservice snel erg blij mee

Super mooie sample stoelen gekocht, erg mooi

Kwam deze stoelen tegen terwijl ik niet op zoek was. Mezelf verwend deze rotan stoelen zijn erg stijlvol en zitten heerlijk. Kijk nu al uit naar de lente om n mooi boek te lezen in deze stoelen. Ook om n kopje thee of wijntje te drinken met n vriendin.

Heel goed en erg duidelijk.

Het bestellen via de website was er makkelijk en overzichtelijk. Vanaf het moment dat je bestelling is ontvangen geven ze de informatie over de levering en wat je kan verwachten. Op de dag zelf kan je zien hoelang het nog duurt voordat de bezorger er is en dat was erg fijn. Al met al een hele goede ervaring.

Redelijk vlottte levering

Verkoper vriendelijk,goede uitleg,waren snel overtuigd,vriendelijke chauffeur,op afgesproken tijd geleverd,was een klein probleempje,is snel en keurig opgelost,kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren

Ontvangen tafel 3 x omgeruild omdat wij het tafelblad niet mooi vonden, bobbelig. Geen enkel probleem, iedere keer vriendelijk en correct te woord gestaan. Nu trotse bezitter van een mooie tuintafel. Chapeau

Super goed!

Dit was mijn review over de winkel: Zeer tevreden over deze winkel! De service is echt top. Mijn loungeset werd netjes geleverd en toen ik merkte dat er een klein wibbel in het onderstel zat, is dit direct en zonder gedoe omgeruild. Dat geeft enorm vertrouwen en laat zien dat klanttevredenheid hier écht voorop staat. De kwaliteit van de set is prachtig, zit heerlijk en ziet er luxe uit. Dankzij de snelle en vriendelijke service voel ik mij als klant serieus genomen. Absoluut een aanrader – zowel de producten als de winkel zelf!