Mooie stevige diner tuinstoelen voor lekker lang tafelen.
Heerlijk en nu genieten maar!
Wij zijn 100 % tevreden met onze aankoop. Kwalitatief een prachtige tafel !!
Dank u voor de review
De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, order geleverd met een paar dagen top service, blij met ons nieuwe set.
Dank u
Zo horen we het graag!
Top producten en geweldige service!
Heel erg bedankt!
Prachtige unieke meubelen.
Dank u voor het delen
In de winkel netjes geholpen en duidelijke afspraken gemaakt. Alles binnen tijdslimiet geleverd. Communicatie betreffende levering was kort maar duidelijk. Stoelen waren goed verpakt. Chauffeur was 2 uur eerder, wat een meevaller gezien ervaringen met andere bezorgdiensten.
Dank voor de terugkoppeling
Via internet bij AVH tuinmeubelen uitgekomen voor aankoop 2 loungefauteuils. Showroom bezocht en prima geholpen. Stoelen zijn van zeer goede kwaliteit en zitten heerlijk. Levering precies volgens afspraak en zeer korte leveringstijd. Stoelen had ik binnen een week binnen. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.
Heel fijn, dank u
We waren bij met onze aankoop, alleen voet beschadigd., dat zagen we bij het uitpakken. We hebben dit bij jullie gemeld. Nu wachten we voor een omruiling. Hopelijk hoeven we niet te lang te wachten, maar we gaan het zien, hoe de afhandeling loopt.
Helaas kan dat wel eens gebeuren, maar lossen we netjes op uiteraard
Fantastische tuinset welke heerlijk zit. Tevens een hele goede service bij aankoop gehad en ook super communicatie met wat betreft levering
Top, zo horen wij het graag terug
Heerlijk dat we er helemaal niet lang op hoefde te wachten!!… ( dat is toch wat iedere vrouw wel wil!;) Het tuinset staat prachtig, precies zoals ik het had bedacht of misschien nog wel mooier!! Ontzettend aardige knul die het is komen brengen!! Wij komen zeker terug! En maken ook reclame natuurlijk!
Top, waarvoor dank!
Snelle service, goede kwaliteit
Uiteraard.....:-) geniet ervan
Meerdere keren tuin meubelen gekocht.. Zeer tevreden over kwaliteit prijs en de goede service..!
Dank u
Vlotte service, snelle levering, top product.
Top, daar doen we het voor!
Eerst wat informatie gevraagd en met deze info de bestelling gedaan die ook nog eens binnen de afgesproken tijd geleverd werd. Namelijk binnen 4 Werk dagen.
We komen onze belofte na, dank u!
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop. De service was uitstekend, bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding bijzonder goed; ik kreeg precies wat ik nodig had voor een zeer redelijke prijs. De levering was ook verrassend snel, wat zeker een pluspunt is. Kortom, een top ervaring! Wat wil je nog meer?
Genieten maar!
Super om te horen
onze tuin is nu compleet ! Eerst een set van 2 lounge stoelen daarna een set van een tafel met 6 stoelen en dit jaar als laatste een hoekbank met in hoogte verstelbare tafel! we zijn er erg blij mee
Super, zo moet het ook zijn
Prima product voor zover ik het op korte termijn kan beoordelen. De tuinbank kwam 1 dag later dan verwacht bij de winkel binnen en vervolgens is er alles aan gedaan om deze toch zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen. Prima service wat mij betreft
Dank u, geniet ervan!
De service was uitstekend ook als ik ergens voir belde met een vraag . Het werd mondeling of telefonis altijd perfect. Ook als ik een vraag stelde via het de site werd mij dat goed uitgelegd. Bedankt voor de goede service.
Graag gedaan, zien u graag weer
In de showroom zijn we geweldig te woord gestaan. De mevrouw dacht mee en was eerlijk. De bezorging was snel en het was allemaal heel en compleet. De meneer bracht alles netjes naar de tuin. Echt niks op aan te merken. Echt een winkel die zijn woord nakomt.
Dank, blij met deze woorden!
Heel duidelijke communicatie en snelle afhandeling van de bestelling. Mooi, kwalitatief hoogwaardig product
Super om te horen!
Supersnelle levering
Daar zijn we goed in:-|)
Snel geleverd en prima hoes voor de buitenset
Top, fijn!
top. hadden precies wat wij zochten. mooie zaak
Dank u!