Supersnelle levering
Daar zijn we goed in:-|)
Snel geleverd en prima hoes voor de buitenset
Top, fijn!
top. hadden precies wat wij zochten. mooie zaak
Dank u!
Verstand van zaken en enthousiast geholpen
Fijn om te horen, geniet ervan
Goede service Top kwaliteit en niet duur Ben zeer tevreden van de kwaliteit en service Ben zeker nog van plan om te kopen Dank u
We zien u graag terug
Tafel is van topkwaliteit en zeer mooi afgewerkt. Ook de chauffeur van AVH zelf was een zeer vriendelijke en behulpzame man. Echt een aanrader.
Bedankt voor de review
Ik ben zeer goed geholpen in de winkel, daar bestelling kunnen plaatsen, alles is vlot en goed geleverd.
Wij hebben een aero hoes voor de loungeset hier gekocht. Waren twee maten die mogelijk zouden passen. Degene met de grootste kans van slagen meegenomen en als hij niet zou passen mochten we hem ruilen maar was niet nodig. Is winkel met ruime voorraad en ook voor veel modellen tuinsets
Dank u voor de review
Enige opmerking leveringstijd meegegeven met dag ervoor tijdslot voor volgende dag. Jammer gebeurde de levering een uur later dan aangegeven, maar dit was geen probleem.
Helaas hebben we te maken met meerdere omstandigheden op de weg. Dank u!
goede levering. vriendelijk. je kan volgen tot op moment mooie zetels heel blij was alles maar zo in de wereld!
Fijn om te horen, dank u
Online besteld. Snelle reactie. Je wordt goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering.
Geniet van de aankoop!
Heerlijke stoel. Prima op tijd bezorgd.
Deskundig en snel geholpen
Fijn om te horen, geniet ervan
Geen gezeur, garantie en afhandeling in 1 dag. WOW Een scheur in de parasolhoes werd zonder problemen afgehandeld in een onwerkelijk hoog tempo.
Het hoeft niet lang te duren
Wij hebben een rotan loungeset gekocht, en in Frankrijk ( waar we wonen) laten bezorgen en hij is snel geleverd en helemaal top Heel blij mee
Van aankoop tot levering...
Een prachtige loungeset gekocht voor een goede prijs. Ik had deze op afroep klaargezet na een kleine aanbetaling. Na afroep had ik de set binnen een week in huis. Mooie kwaliteit en ik ben er superblij mee!
Geniet ervan!
Mooi assortiment voor een goede prijs
Dank u!
Snelle levering. Duidelijk te volgen metT&T. Produkt zoals afgebeeld.
We doen er ons best voor, geniet ervan
Ik ben goed geholpen in de winkel En ook aan de telefoon voor vragen.
Dank voor het delen
Eenvoudige winkels, maar goed overzicht. We werden sympathiek geholpen. Na een kop koffie en een rondje winkel waren we eruit. We hebben een goede deal kunnen maken en de bezorger kwam het snel gratis bezorgen. Na andere winkels bezocht te hebben zuchten we van opluchting. Zo eenvoudig kan het ook. Snel, simpel, overzichtelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Fijn om te horen, we zien u graag terug
Correcte levering in tijdslot
Super, dank u!
Zweef parasol ben er zeer teverden mee
Heel fijn, geniet van de aankoop
Goede aanbieding, mooie set en snel geleverd
Super om te horen
Ik heb onze tuintafel in het filiaal in Nijkerk gekocht en er was echt een geweldige service. De levering was ook helemaal top en de tuintafel is echt prachtig. Erg blij mee kom zeker nog een keer terug en ik stuur iedereen naar jullie. Mooie spullen en genoeg keus.
Heel erg bedankt, hier doen we het voor, mondelinge reclame we zien u graag nogmaals!