Beetje lang, maar uit het hart❤️ Wat een prachtige loungeset! Vanaf het moment dat hij binnenkwam straalt deze set pure kwaliteit en comfort uit. Het design is modern en stijlvol, met een neutrale kleur die moeiteloos in elk interieur of overkapping past. De kussens zitten heerlijk zacht, maar bieden tegelijkertijd voldoende stevigheid zodat je echt ontspannen kunt zitten. Het ruime hoekelement zorgt ervoor dat je met gemak met meerdere personen gezellig kunt zitten, terwijl de losse fauteuil extra flexibiliteit geeft. Het tafelblad is stevig, praktisch en makkelijk schoon te maken – perfect voor een avondje borrelen of een ontspannen koffiemoment. De bijpassende accessoires, zoals de sierkussens en het subtiele vloerkleed, maken het helemaal af en geven een luxe uitstraling. Wat mij het meest opvalt, is hoe gezellig en knus de sfeer wordt zodra je gaat zitten. Vooral in de avond, met een paar kaarsjes op tafel, verandert de ruimte in een echte loungeplek waar je uren wilt blijven. Kortom: deze loungeset is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar comfort, kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Een investering waar je jarenlang plezier van hebt!
Werden goed en snel geholpen,mooi assortiment
Alles keurig en onbeschadigd afgeleverd, alles volgens afspraak en heel klantvriendelijk personeel
Het juiste correct en snel geleverd.
Vriendelijk en snel en goed. Goed bereikbaar via de telefoon. Zeer goede ervaringen.
Deze bank speciaal aangeschaft voor trouwfoto's van mijn dochter en schoonzoon. Is tegelijk een mooie aanvulling van onze tuin, staat prachtig! Echt heel blij mee!
Het is echt top, grote winkel, groot assortiment, voor iedere portemonnee is er iets. Goede medewerkers, kennis, goede maar niet opgelegde adviezen en tips, eerlijk en transparant, klant is koning, zeer vriendelijk, meedenkend, vriendelijke service en hulp (inladen enz) Wij zijn na een 1e aankoop voor onze volgende aankoop weer naar AVH gegaan! Want....het is gewoon top! Bij AVH is winkelen een feest, daar vind je altijd het allermeest! Topservice en sfeer, wij komen steeds weer!
We kochten een tuinset en een tuintafel met 6 stoelen. In de winkel werden heel erg goed geholpen en geadviseerd. De bezorging was ook prima, aardige mannen die alles netjes afleverde.
Het bestelproces is gemakkelijk. De afhandeling is correct verlopen. Ht product is naar verwachting en keurig ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Prima service, mooie tuinstoelen
Wij zijn zeer vriendelijk en goed ontvangen en te woord gestaan. De informatie die Roy (medewerker) betreft het artikel gaf was zeer kundig en vakbekwaam, hij wist waar hij het over had.
goed op gelost
Alles wat je besteld klopt allemaal en komt ook allemaal optijd bezorgd. Service is uitstekend.
Vaseline helpt om het uitschuiven te vergemakkelijken.
Goede communicatie snelle service en een goede klantenservice Ook een omruilproject werd keurig geregeld
Mooie loungeset, snel geleverd net zoals de andere set die we hebben is ook deze weer perfect
Zaterdag stoelen lounge gekocht. Donderdag geleverd op de tijd als aangekondigd. Alles netjes ingepakt Ik ben tevreden
Na overleg is de bestelling op afgesproken tijd geleverd. Nu bleek er dat er 2 dezelfde banken waren geleverd wat niet de bedoeling was. De volgende dag is de bank al omgeruild voor de goeie, top geregeld!
mooir ruime winkel met personeel die verstand heeft van de aanwezige producten
Vriendelijk ontvangst, prima geholpen!!
In de winkel (Leiderdorp) goed en netjes geholpen. Wij hebben snel een keuze kunnen maken, zowel stoelen als tafel op voorraad, dus meteen besteld. Een paar dagen later werd de set zoals toegezegd bezorgd en netjes in de tuin neergezet. Ook nu deze er staat zijn we blij met de keuze.
Na van de zomer een tuinset en pars gekocht te hebben afgelopen week een hoes voor het set gehaald Top
Goed geholpen in de showroom in nijkerk. Konden op afroep meubels laten bezorgen. Na 1 telefoontje werd alles keurig en snel bezorgd. Meubels waren goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Alles uitgepakt en genieten nu van de mooie tuinmeubels
Onze twee tuinstoelen waren 2 maanden uit toen er een breuk ontstond in het frame. Nadat ik het had gemeld kon ik uit 3 ander type tuinstoelen nieuwe kiezen of wachten tot dezelfde weer in voorraad zouden komen. Wij wilden daar niet op wachten en hebben een keus gemaakt uit de stoelen die in voorraad waren. Deze waren zelfs nog iets duurder maar hoefden niet bij te betalen. Daarna kwam de chauffeur ze netjes omruilen. Een prima service
Het duurde langer voor het geleverd werd, maar dan heb je ook wat, super tevreden met de set! Zullen volgend jaar heerlijk zitten