Na een bezoek aan de winkel waren we er al vrij snel uit welke set het werd. We werden super goed geholpen met een lach, geintje & aandacht naar onze kinderen. Hoe leuk! Binnen 4 dagen werd de set al bezorgd en werden we ook nog is geholpen om de gehele set in elkaar te zetten. We misten 1 voetenbank maar dit werd direct opgelost en binnen een week bezorgd door dhl. Top service, top advies & klantgerichtheid.

Prima - goeie prijs/kwaliteit verhouding

Goeie kwaliteit & levering

Hele goede service! Snelle en vlotte aankoop

Leuke vlotte vent hielp ons met het aanschaffen van de tuinstoelen.

Degelijk materiaal

Blij met de tafel. De verpakking met piepschuim zorgde voor nodeloos opkuiswerk. Beter andere bescherming in de doos voorzien.

Snelle levering, goede product kwaliteit

2 keer besteld tot nu toe, beide keren binnen 2 dagen in huis. Duidelijke website en goede producten. Tevreden!

Snel en netjes ontvangen

De zweefparasol op onze school had geen beschermhoes meer. We hebben bij outlook een nieuwe besteld, de volgende dag ontvangen met de post. De beschermhoes is van goede kwaliteit en past perfect.

Goede sevice van de bezorgers ze zetten het pakket op de plaats waar jij het wil hebben. Toppie.

Goeie duidelijke site, snelle levering top product

Zie boven

We hebben via de site een hogere loungeset besteld. Beschrijving en filmpje waren erg duidelijk! Communicatie rondom het leveren ool super! Goede tijdindicatie en vriendelijke chauffeur. Via een link kun je de chauffeur live volgen. Product super verpakt! Kortom fantastisch product, site en levering. We kunnen heerlijk gaan genieten op onze nieuwe loungeset tijdens de warme zomeravonden.

Fijne zaak

Mooie kwaliteit, mooie prijs

Goed bedrijf en fijne service

Prijs en kwaliteit erg goed. Snelle en correcte levering. Top!

Goede kwaliteit en service

Vriendelijke geholpen en alles keurig geregeld

Prettige service ook wanneer iets niet in 1 keer goed verloopt

Vertraging in levering (kan gebeuren), vervolgens datum en tijd ntvangen voor aflevering. Omdat ditniet paste gebeld met uiterst vriendelijke medewerker die aangaf ook de pakketten in de tuin te kunnen laten zetten. Dus toch voor het afgesproken tijdstip gegaan en een kennis verzocht om even aanwezig te zijn op het afgesproken tijdslot (zij heeft hiervoor haar werk onderbroken). Blijkt vervolgens toch niets te zijn geleverd en de telefonische afspraak volgens zeggen helemaal niet te kunnen.Ik niet blij! Nieuwe afspraak gekregen, stoelen door zeer aardige persoon afgeleverd op afgesproken tijd. Blijkt bij uitpakken 2 sets montage materiaal te ontbreken. Ge elders maar weer. Zeer vriendelijk te woord gestaan excuses we sturen het direct na.... 4 dagen later nog maar eens gebeld, oeps excuses, we gaan het slsnog versturen. Nu inderdaad per post de ontbrekende sets ontvangen. Het had dus wat voeten in de aarde en had allemaal wat beter gekund maar aan de vriendelijkheid valt niet te tornen, men blijft beleefd en vriendelijk ook als de toon van de klant door de omstandigheden minder aardig wordt. Uiteindelijk delijk blij met mijn stoelen!

Goede service...heel vriendelijk tijdens chat....gewoon...AF! Bedankt

Alles goed geleverd en volgens afspraak.

Onze droomset snel in huis!

Er staan duidelijke foto's op de website, zodat je eigenlijk al een compleet beeld hebt hoe het in je tuin zal staan. Nette levering, precies in de aangegeven tijd. En alles compleet, ook fijn.

Geweldig.

Wat een mooie producten.

In 1 woord: Top!

Mooie louncheset. Snelle levering. Helaas de verkeerde tafel en beschadigde stoel, maar zonder gedoe binnen no-time omgeruild. Zeer tevreden, top service! Nu wachten op het lekkere weer.....

Goede service en levering!

Prima geholpen in de winkel en goede communicatie rondom het afleveren.

Super service

Had nooit gedacht zo snel op min nieuwe stoelen te zitten. Nu de zomer nog

Service was top en zeer goede mail contact

Top service snel geleverd en top stoelen voor goede prijs geleverd aan huis word meegedacht met de klant en binnen no time stonden ze te shinen achter ons huis , nu nog de zon en kunnen we genieten samen van ons heerlijke setje ;)

Flexibel en kwalitatief goed

Denken mee en vinden oplossingen.

Geweldiggggg!

Mooie spullen, vriendelijk en ervaren personeel en geweldige levering en montage! Wat wil een mens nog meer? Genieten van de tuinmeubels natuurlijk, en dat kan samen met AVH Tuinmeubelen!

Wow, perfecte service

Waar eigenlijk geen sprake was van garantie werd die zeer coulant wel toegepast en mochten wij een nieuwe parasol afhalen. De defecte mochten wij houden, daardoor beschikken we over een reserve doek. Het merk parasol, Platinum laat wisselen van een doek eenvoudig toe. Dit alles nadat ik bij het online bestellen eerder al een keer een stomme fout had gemaakt en zonder probleem mocht omruilen. Ook de leverancier Platinum verdient een pluim.

Zeer klantvriendelijk en service gericht

Vorig jaar hebben wij de stoel Xenos gekocht, de eerste hangstoel (ei) waar we gelijk lekker in zaten. Stevig materiaal, gevlochten riet/bamboe. Tot onze schrik knapte de rand op 2 plaatsen dit voorjaar. Na melding aan de service en wat mailverkeer is de stoel gratis vervangen! Geen gedoe, maar echt topservice!