Dank u!
Zo zou het overal moeten zijn
Precies:-)
Vanaf de aankoop tot de bezorging was gewoon een dikke 10
Heel erg bedankt
Onderstaande dining set ontvangen, bij aankomst was er 1 stoel waar een beschadiging op was, dit ondanks de hele goeie verpakking. Deze omgeruild binnen 1 week, top geregeld! Helemaal tevreden. Riccione Darwin dining tuinset 110 cm rond 5-delig wit grijs.
Top, we hopen u weer te zien!
Prima en snel geleverd
Fijn om te horen
efficiënt snelle antwoord snel en perfekt behandeld
dank u!
Prima stoelen en rappe levering.
Top, horen we graag
Zeer kundige medewerkers en advies op maat. Ruim assortiment en zeer blij met de set!!!
Fijn om te horen, geniet ervan
Groot assortiment en vriendelijke begeleiding
Uiteraard, alles om de juiste keuze te maken
2 parasolstandaards besteld en betaald, bezorger zei: mazzel dat iemand er 1x geannuleerd heeft anders had ik maar 1..?!??.Allebei de standaard waren heel erg vies met aarde en modder, moest ze eerst helemaal schoonmaken voor ik ze in elkaar kon zetten. Geen goeie service
Goede service tot aan de voor deur. En vriendelijk personeel
Dank u!
Al voor de 3de keer terug geweest om tuinmeubelen te kopen. Een hele fijne zaak met vriendelijke en deskundige verkopers.
Fijn om te vernemen, dank u!
Eerst gebeld of het artikel aanwezig was , prima geholpen en bij afhalen ook prima geholpen
Super, geniet van de aankoop
Zoals je mag verwachten. Goed geholpen en volgens afspraak geleverd.
Top, heel fijn
Mijn verrijdbare parasol keten werden keurig bezorgd. Even later kwam de chauffeur terug, hij was de wieltjes vergeten. Eén van de voeten was beschadigd, dat wilde ik alleen maar melden, het product werkte verder prima. Toch werd mij een compensatie geboden. Dat noem ik prima service. Ik ben dus zeer tevreden.
Heel graag gedaan!
Mooie stevige parasolvoet gekocht. Werd helemaal naar de achtertuin gebracht. Prima service!!
Dank u, geen probleem voor ons
Prima geholpen bij dit bedrijf
Super om te horen
Vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan , levering volgens afspraak en na een telefoontje dat er een stoel defect was...GEWELDIGE SERVICE stoel omgeruild !!!!!!
Niet meer dan normaal uiteraard, dank voor de review
Mooie tuinsets in een super grote showroom!! En dan wordt de set ook nog eens super snel thuis bezorgd! Helemaal top!! De eerste zonnige dagen er al op mogen zitten .En helaas is de eerste regenbui er ook al over heen gegaan!!
Geniet ervan
Zeer vriendelijk, uitstekende advies gekregen
Fijn om te horen
9 Maart in Numansdorp een tuinset gekocht. Deze is is dinsdag 7 mei geleverd. Wij hebben een tafel met 4 stoelen gekocht. Tafel kwam netjes in een doos. 2 stoelen kwamen ook nieuw in de doos, de andere 2 stoelen waren helaas showroommodellen, met verkeerde kussens en beschadigingen. Direct gebeld, en we zouden 2 nieuwe stoelen in doos krijgen. Vervolgens hebben wij niks meer gehoord, en hebben vrijdag gebeld. Op maandag zouden wij teruggebeld worden. Dit gebeurde niet, wij kregen een mail, met daarin dat ze woensdag 2 nieuwe stoelen kwamen leveren. Woensdag kwamen ze inderdaad 2 stoelen leveren, maar weer niet nieuw in doos. Weer 2 showroommodellen (dachten wij) en weer beschadigd (wel met de juiste kussens). Direct weer gebeld. Vandaag een oplossing geboden: Na een gesprek met AVH Outdoor is het 1 en ander duidelijk geworden. Blijkbaar kwamen de stoelen nieuw uit doos en is de nalevering beschadigd geraakt met transport. Nu worden er 2 nieuwe stoelen besteld, deze worden over ca 3 weken geleverd in doos, zodat ze niet weer beschadigen met transport. Tevens als compensatie nog 100 euro teruggestort gekregen.
Originele beoordeling
9 Maart in Numansdorp een tuinset gekocht. Deze is is dinsdag 7 mei geleverd. Wij hebben een tafel met 4 stoelen gekocht. Tafel kwam netjes in een doos. 2 stoelen kwamen ook nieuw in de doos, de andere 2 stoelen waren helaas showroommodellen, met verkeerde kussens en beschadigingen. Direct gebeld, en we zouden 2 nieuwe stoelen krijgen. Vervolgens hebben wij niks meer gehoord, en hebben vrijdag gebeld. Op maandag zouden wij teruggebeld worden. Dit gebeurde niet, wij kregen een mail, met daarin dat ze woensdag 2 nieuwe stoelen kwamen leveren. Woensdag kwamen ze inderdaad 2 stoelen leveren, maar weer niet nieuw in doos. Weer 2 showroommodellen en weer beschadigd. Direct weer gebeld. En ik word vandaag nog teruggebeld (hoop ik). Ik wil gewoon mijn 2 nieuwe stoelen ontvangen, anders ontbind ik de overeenkomst en wil ik voor de gehele set mijn geld terug. Ik zal de review nog aanpassen als de klacht netjes wordt opgelost.
Zeer goede kwaliteit, zeer degelijke verzorgde veilige verpakking, snelle en correcte levering.
Super, dank u!
Uitstekende klantenservice, direct geholpen via telefoon en chats worden direct online beantwoord !
Wij doen ons uiterste best
Ik zal zeker terugkomen voor een volgende aankoop
Fijn om te horen
Fijne winkel en veel keus, leuke verkoper.