Onze ervaring bij het aanschaffen van de lounge/ diner set ging van een leien dak...de verkoper Yoeran heeft de aanschaf een boost gegeven doordat onze en zijn humor en professionele aanpak goed bij elkaar past. Wij raden een aankoop bij AVH Outdoor aan.
Een uitstekende service. Pakket is goed te tracken en afspraak maken ging ook heel soepel. Beter kan het naar mijn idee niet. Product ook in goede orde ontvangen.
Zowel de bestelling, de levering als het retourneren van een van de drie bestelde items verliep vlekkeloos. Op mijn mail werkstellig en adequaat gereageerd.
Uitgebreide keuze. Goede, overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. Een bijzonder goede klantenservice en uitstekende bezorgdienst. Geen lang verhaal nodig; in een woord "bijzonder goed".
Dankzij AVH Outdoor Meubelen hebben we een fantastisch Hemelvaart weekend gehad in onze heerlijke tuin. Nergens anders konden we de 4SO outdoor Belmond lounge stoel met voetenbank compleet geleverd krijgen. Bij telefonische navraag kregen we prompt bevestiging dat AVH de kortste levertijd kon garanderen, hoewel de voetenbankjes later zouden komen. Tot onze vreugde werd de levering binnen de toegezegde 2-4 werkdagen keurig op tijd geleverd en perfect te volgen. En tot onze verrassing: de levering was compleet met de voetenbankjes erbij! AVH deed wat geen concurrent kon. Ons zonovergoten Hemelvaart weekend kon niet meer stuk. We hebben volop genoten van onze nieuwe tuinset en de geweldige service van AVH. Fantastisch!
Tof dat we dit konden doen voor u, geniet ervan
Zeer tevreden met de tuinset en de service van de klantenservice en bezorger.
Mooi en sterke parasolvoet gekocht ,zeer tevreden zeer goede service!
Super, dank voor het delen
Hallo, Zeer tevreden over de aankoop van tuintafel en stoelen , correcte uitleg in de toonzaal , niks is teveel gevraagd. Levering top! De gevraagde datum was ook de datum van levering , met op voorhand mail en daags voordien nog een correcter uur doorgekregen tot op 2u na , wat ook de uiteindelijke levering was. Deze correcte handeling is een aanrader om er te kopen , Keuze, prijs kwaliteit , handeling en levering TOP
Fijn om te horen, we zien u graag weer!
De luxueuze loungesets met bijhorende kussenbak staan werkelijk prachtig op ons terras. Ze zitten heerlijk en zijn een streling voor het oog.
Top!, geniet ervan
Had een mooie granieten parasolvoet besteld en gratis thuis afleveren . Hadden hem zorgvuldig behandeld en de chauffeur was zeer netjes met het vervoeren van de voet naar de tuin . Echter bleek helaas bij het uitpakken dat er een hoekje afwas ....zonde Gebeld en ze losten het meteen op dmv ruiling of een vergoeding . Heb gekozen voor vergoeding .....zonde van zo'n hoekje mja .. Top en snel geregeld , geen gezeur van .......nouja je kent het wel Top bedrijf!
Super dat we het snel konden oplossen
Na een paar klachten te hebben gemeld over de cilnders van de tuin stoelen en ook laats ons afdek zijl voor het tuin meubelement, hebben zij direct actie ondernomen en alle klachten verholpen . WERELD ZAAK
Dank u, dat horen wij graag
Service van de bovenste plank. Prachtige tuinspullen van een uitstekende kwaliteit en een redelijke prijs. En personeel dat kennis van zaken bezit. Een heel goede aanrader om hier te kopen.
Wow, hier worden wij heel blij van. Dank en zeg het voort
fijne zaak en goed geholpen
Dank voor de terugkoppeling
Zo blij mee echt voor iedereen een aanrader.Jullie zaak en personeel ook.
Dank u, ik zal het delen, trots op!
Fijn geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe houten tuinbank. En geslaagd. Binnen een week werd deze afgeleverd en met hulp van de chauffeur in de achtertuin neer gezet. De zon scheen al. We konden onze nieuwe tuinbank gelijk in gebruik nemen. Heel blij mee.
Fijn om te horen, geniet ervan!
Snelle levering en qua prijs /kwaliteit tip top
Super, bedankt!
Heel snel geholpen via de chat knop , daarna besteld , heel snel geleverd en top kwaliteit Echt aanrader
Fijn om te horen, dank u
Goed geholpen met een parasol. Helaas liet de kwaliteit wat te wensen over en kreeg ik direct een vervangend exemplaar.
Goed om te horen
Doen wat er beloofd wordt. Bezorging precies zoals afgesproken en mooi te volgen via real time. Voldoet zeker aan onze verwachtingen. Zeer behulpzame chauffeur.
Super fijn, geniet van uw aankoop
Mooie meubelen, perfect op tijd geleverd
Blij dat we u van dienst konden zijn
Kussens gekocht voor onze tuinset, maar helaas waren het de verkeerde geen enkel probleem mochten de kussens gewoon retour doen en kregen zonder verdere kosten. Top zaak en goede adviezen
Uiteraard geen probleem bij AVH
Snelle levering mooie kwaliteit tuinmeubels en vriendelijk bezorgdienst
Super, dank voor de review
De tuinmeubelen zijn perfect op tijd geleverd en uitgeladen met behulp en informatie over het in elkaar zetten van de parasol(voet) van de chauffeur. De kwaliteit van de tuinstoelen (Bilbao) is voortreffelijk en de parasol van 3 bij 3 meter goed hanteerbaar.
Geniet ervan!
Jullie bedrijf aangeraden aan iedereen
Fijn om te horen, dank hiervoor
Tuinset online gekocht. Gevraagd of ze het binnen 3 dagen konden leveren ivm verjaardag. En dat gebeurde ook! Werd netjes op de hoogte gehouden dmv track & trace chauffeur. Goede instructies mbt in elkaar zetten tafel, helaas hadden we de verkeerde tussenlat/poten maar gelukkig stond de tafel wel.. Gebeld, werd netjes opgelost, binnen paar dagen nieuwe poten, wat door de vriendelijke en behulpzame chauffeur werd omgeruild en gemonteerd. Kortom: ik ben superblij met mijn geweldige Tuinset én de goede service!
Super, heerlijk genieten!