Grote keuze en fijne service

Blij met m’n nieuwe dining stoelen

Alle afspraken keurig nagekomen

Zeer goede uitleg en behulpzaamheid bij de bezorging.

Platinum Challenger T2 zweefparasol – luxe, stevig en gebruiksvriendelijk

De Platinum Challenger T2 Premium Zweefparasol 260x350 cm Manhattan is echt een aanrader als je op zoek bent naar een stevige en luxe zweefparasol. Het formaat van 260x350 cm geeft veel schaduw, ideaal voor een grote loungeset of eettafel. Wat vooral opvalt is hoe gebruiksvriendelijk de parasol is. Hij draait soepel, is makkelijk te kantelen en eenvoudig te verstellen zodat je de hele dag prettig uit de zon kunt zitten. De kwaliteit voelt degelijk aan en de materialen ogen premium. De bijgeleverde Parasolhoes is ook een groot pluspunt. Hierdoor blijft de parasol netjes beschermd tegen regen en vuil, zeer makkelijk erom te doen. Daarnaast wil ik ook de hulp van Camiel in de vestiging Eindhoven benoemen, deze was zeer prettig en behulpzaam tijdens het aankoopproces. Kortom: een stijlvolle, stevige en praktische zweefparasol van hoge kwaliteit waar we hopelijk jarenlang plezier van hebben. Zeker het geld waard!

Prima service, bezorging snel.

Mooie stoelen, zitten heerlijk!

Lange teak tafel gekocht. Bij monteren bleek in 1 poot een grote scheur te zitten en een scheurtje in het blad. Na contact te hebben gehad met klantenservice is de tafel omgeruild.

Fijne service

Alles was niet helemaal in orde, email gestuurd en 2 dagen later alles in orde. Prima

Topproduct en perfecte service

Tuinmeubel nodig en graag even zien. In showroom staat echt alles, dus kunt goed vergelijk maken en proef zitten. Besteld met het verzoek wat sneller te leveren vanwege tuinfeest. Gewoon gelijk geregeld en wat in vooraard is al in een eerste levering gebracht. Gewoon top. Levering goed te volgen via track en trace en ook een normaal dagdeel ( ca 2 uur) Super aardige chauffeur, samen even uitladen en klaar. Zo zou het overal moeten zijn

Fijne medewerker met goed advies

Uitleg over verschillende soorten materialen zijn duidelijk de keuze is veel Lola is rustig,aardig en zeker niet opdringerig Al de spullen waren op voorraad en stonden binnen een week in de tuin De prijs verhouding is netjes. Ik zal zeker aan andere mensen doorgeven dat dit een fijne zaak is

Na een mail waar ik informatie heb gevraagd en de bestelling gedaan heb is de levering vlug in orde gekomen. Wat ik wel jammer vond was dat de informatie die ik gevraagd heb online heb aangaande de afmetingen niet correct waren, AVH raadde een hoes aan die veel te groot zou geweest zijn, jammer dat de medewerker de verkeerde info gaf. Ik heb diegene die ik dacht dat zou passen besteld en dat was de juiste keuze.

Fantastisch!! Een aanrader!!

Wat een super snelle levering en wat zit het tuinstel en de stoelen heerlijk. Een aanwinst voor ons balkon, waar we vele jaren plezier van zullen hebben!

Altijd vervelend als je blad van je tafel na een jaar gebruik verkleurd is, zonder gezeur goed en snel opgelost. Een dikke 10

Mooie tuinmeubelen

Zeer ruime keuze mooie prijs is alle soorten en prijsklassen.

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak

Prima service. De afspraak hoe nagekomen. Tafel is stevig en degelijk en mooi.

Netjes geholpen en vooral snel in de tuin.

Na even wat getwijfel tussen wat verschillende loungebanken toch een keuze kunnen maken, mede door de medewerker die ons goed heeft geholpen door de voor en de nadelen te benoemen. Bovendien,Maandag bestellen en Vrijdag stond de hele bestelling al in de tuin. Kortom wij zijn tevreden.

Zeer soepel verlopen

Vriendelijke verkopers exact volgens afspraak geleverd en op tijd Door vriendelijke en behulpzame chauffeurs

Snelle levering. Mooie tuinset.

Tuinset snel geleverd. Hele mooie tuinset. Nu de zon ;-)

Fijn bedrijf leuk personeel

Super leuk geholpen met een mooi tuinstel snel geleverd zeker een aanrader voor ieder wat wils

Goed en deskundig geholpen in de showroom, ze hebben ook super meegedacht met de levering omdat we niet altijd aanwezig zijn. Daarnaast een super aardige bezorger die erg behulpzaam was. Dus in 1 woord geweldig en we raden dit bedrijf dan ook zeker aan qua service en producten

Fijne banken en stoelen - zorgvrije duidelijke levering

De bank en stoelen zitten super. De levering was precies als aangegeven. Heel fijn dat ik de levering kon volgen minuut per minuut zodat ik precies wist wanneer hij hier zou staan. Dus ik stond klaar toen hij de straat in reed.

We hebben nu een prachtige tuinset geleverd voor een prima prijs en levering

We waren al een tijdje aan het kijken naar een andere tuinset, maar in Nijkerk was de keuze reuze. We werden prima geholpen, ze lieten ons rustig rondlopen en konden rustig een keuze maken. Uitleg was duidelijk en helder, levering was compleet en stipt op tijd.. We zijn blij en bevelen AVH Outdoor Tuinmeubelen van harte aan.

Ik wist niet wat ik zag, geweldig

Zoveel keus, prima geholpen, gewoon rustig aan toppie

Bankje ziet er netjes uit en aflevering was oke

voor het eerst iets aangeschaft bij AVH. Ruime opzet, voldoende parkeermogelijkheid. Genoeg variatie van tuinmeubelen om een keuze te maken of keuze richting te bepalen. Teakbankje gekocht, nette prijs en goede kwaliteit. Aflevering was helemaal oke. We zijn ons nog aan het orienteren op een loungebank/tuinset. Wellicht kopen we die ook bij AVH.

Prima service.

Duidelijke informatie. Mooie app wat betreft bezorging.

Comfortable and great quality

I love a rocking chair and this fits perfectly on our terrace to enjoy the sunshine. The seat rocks gently and the arm rests are perfect to rest your coffee, tea or beer on.

Prima en snelle levering!

Keurige en vlotte levering.