We zijn zeer tevreden over de stipte afhandeling van de bestelling. Ook de montage van de tuinmeubelen door een technieker van het bedrijf verliep perfect!
Goed om terug te horen, dank hiervoor
Een hele mooie diningset gekocht met Ibiza XL diningstoelen en een Riccione tuintafel rond 150. Stoelen zit echt fantastisch met de mooie kussens. Tevens de lazy Susan draaischijf erbij besteld, alles in de kleur antraciet. Zaterdag besteld en donderdag al keurig geleverd! Echt een top service en kwaliteit.
Dank Edwin, blij dit te horen!
Één zeer snelle levering en tot op het eerste verdiep gebracht !!!
Geniet van uw aankoop
Vriendelijk personeel en mooie spullen. Levering super snel en mooie update van de chauffeur wanneer hij er is top!!
Blij dat u er blij mee bent
Ik kan alleen maar positieve commentaar geven ,al was er bij de levering een beschadigd stuk. Na contact met de klantendienst werd dit door hen asap inorde gebracht.⁹
Uiteraard regelen wij dit voor u, geniet van de aankoop
Verkeerde kussen in de verpakking bij levering.Gebeld en andere dag werd het juiste kussen afgeleverd ,dus heel goede service. Bij aankoop tuinmeubelen zeker de moeite om te passeren bij AVH.
Top, hier doen wij het voor!
De aankoop werd begeleid door een vriendelijke verkoper die de nodige kennis had en zeker niet opdringerig was. De betalingsmogelijkheden waren zeer uitgebreid en gemakkelijk. De levering werd perfect voorbereid en datum en uur werden gerespecteerd. Via een duidelijke tracking konden we de leverancier perfect volgen. De levering gebeurde door een vriendelijke en bereidwillige transporteur, die alles bracht tot op de plaats waar ons tuinterras was. Geen eenvoudige klus, maar met wat hulp van ons werd alles in een mum van tijd geklaard. Het monteren ging vlot met de bijgevoegde info. Tuintafel en paraplu prijken nu op ons terras. Het is nu nog wachten op goed weer om alles te kunnen gebruiken. Bedankt AVH-team
Het mooie weer is onderweg, geniet ervan
Prettige sfeer niet opdringerig laten je rustig rondkijken en geven goede informatie
De keuze is reuze en aan de klant, wij gaan ons niet opdringen, blij dat u iets gevonden heeft
Hele snelle levering
Gelukkig redden wij dat nog steeds, niet makkelijk met zoveel bestellingen, maar we doen ons best!
Snelle levering,mooie tuinset en vriendelijke chauffeur!!
Super om te horen
mooie spullen
Dank, er is genoeg keuze
Snel geleverd en goede bezorging door Theo!
Theo, een topper, de rest ook hoor!
Tuinstoel was mooi alleen de tafel met trap mechanische was voor een oudere dame wat moeilijk in elkaar zetten. Met wat moeite gelukt.
Ben blij dat het u is gelukt! Wij bieden ook montageservice tegen vergoeding, mocht u het niet zelf kunnen
Super mooie stoel met poef erbij gekocht. Perfecte kwaliteit en uiterlijk.Snelle levering en ik kon de bezorger online in de gaten houden wanneer hij bij mij zou zijn. In 1 woord FANTASTISCH!!!!
Blij dat u tevreden bent, wij ook met u!
Onze parasol had een klein defect. Werd thuis opgehaald en 1 week later perfect in orde afgeleverd. Alles volgens afdpraak.
Dank voor deze waardering
Deskundige en vriendelijke medewerkers!
Dank!
Goede aflevering En kwaliteit prod8.
Super dit te vernemen!
Alleen maaar lof voor AVH Tuinmeubelen! Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen met een kopje koffie en thee. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. We konden rustig rondkijken en nadat we zelf aangaven met vragen te zitten kregen we uitstekend advies en de koop was snel gesloten. Ook nog een hele leuke korting ontvangen. We werden tijdig geïnformeerd wanneer de levering zou plaatsvinden en de chauffeur was keurig optijd en alles was heel zorgvuldig ingepakt. Samengevat een hele fijne en betrouwbare firma die we voor de volle 100% aanbevelen.
Dank voor deze uitgebreide terugkoppeling, zijn we blij mee
Prachtige stoelen, op tijd geleverd en vriendelijk geholpen
Super, geniet van de aankoop!
Een jaar na aankoop was een pootje van de tuinstoel afgebroken. Binnen de week werd de stoel opgehaald, hersteld én terug thuis afgeleverd. Dit is pas een schitterende dienst na verkoop. Van harte dank!
Dat hoort erbij en zien wij als normaal, maar fijn dat het gewaardeerd wordt
Goede kwaliteit stoelen, kussens zitten goed
Super, geniet ervan!
netjes afgeleverd van de goed verpakte meubels. meubels zien er in het echt, nog beter uit dan op de website. Na het uitpakken en simpel in elkaar zetten kunnen we nu wachten op de zon om buiten te zitten.
Die zon gaat snel komen!
Een hele fijne zaak met een enorme keuze en erg vriendelijk personeel
Dank u voor het compliment
zarefzde
Als boven, prima en vriendelijk advies. Binnen een paar dagen geleverd. Zelf monteren ging ook snel en probleemloos. Helaas, als gevolg van het het niet zo mooie weer nog niet in gebruik genomen.
Het mooie weer gaat nu heel snel komen