zarefzde
Als boven, prima en vriendelijk advies. Binnen een paar dagen geleverd. Zelf monteren ging ook snel en probleemloos. Helaas, als gevolg van het het niet zo mooie weer nog niet in gebruik genomen.
Het mooie weer gaat nu heel snel komen
Prachtige tuintafel Een sieraad op mijn terras
Gelukkig, fijn om te horen
Online kunnen kopen wat we wilden na gedegen goed advies.
Super, geniet ervan
Op een druilerige zondagmorgen bezochten we de winkel in Lochristi. De verkoper was erg vriendelijk, geduldig en trok veel tijd uit voor iedere aanwezige klant. Deskundig en empathisch. We waren verrast door het grote gamma aan tuinmeubelen. We bekeken meer dan 2 uur het volledige aanbod, en kochten uiteindelijk een prachtige tafel met comfortabele stoelen. De aankoop werd afgerond met een gezellig gesprek bij een lekkere tas koffie. De levering gebeurde zoals afgesproken. Ook hier was het personeel erg hulpvaardig. In enkele woorden: véél kwaliteit aan betaalbare prijs.
Andre, dank voor deze gewaardeerde beoordeling en ervaring. Wij wensen u veel plezier ervan
Veel keuze in de showroom. Vriendelijke, behulpzame adviseur. Geen vooruitbetaling nodig en snel en volgens afspraak geleverd.
Dank voor de waardering
Prima geholpen in Numansdorp,veel info over de verschillende mogelijkheden. Ook telefonisch ontzettend goed geholpen door Tessa,zij verdiend een extra compliment!!
Ik zal Tessa informeren, fijn dat u tevreden bent!
Super mooie sumatra ligzetel en tafel van super kwaliteit, top opvolging en levering. Gewoonweg een heel tevreden klant en ik zou AVH aan iedereen aanraden
Heel fijn dit te vernemen!
Ik ben heel erg blij mee Zo hoog kwaliteit
Super, wij ook
Wel geweldig geholpen en blij met de balkon stoelen.
Dank dat u de moeite heeft genomen om ons toch te waarderen
Duidelijke site met goede tuinmeubelen en juiste omschrijvingen van de aangeboden producten. Snelle levering en goede vriendelijke bezorging. De service is super.
Heel erg bedankt
Mijn, allereerste, ervaring met AVH Outdoor tuinmeubelen is uitstekend! Een kwalitatief hoogwaardig product, in ons geval een tuintafel welke ontzettend makkelijk in elkaar te zetten is zelfs voor iemand met, bijna, twee linkerhanden, een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met kwalitatief hoogwaardige (lever)service. Gewoon geweldig. Dus zeker een aanrader!
Dank en fijn dat alles gelukt is
Vriendelijke bezorger, vragen via chat worden snel beantwoord.
Dank voor het compliment
Buitenkussend besteld en ontvangen. Prachtige kleur en goede kwaliteit.
Super, geniet ervan
Ik belde voor een cadeau (lounge tuinstoel), en of dit op een specifieke dag geleverd kon worden en ook nog is in de ochtend. Dit werd meteen allemaal geregeld. Werd goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Een dag voor de levering nemen ze nog contact met je op over het tijdslot waar in de bezorger het pakket kan afleveren. De dag van levering waren ze iets later dan afgesproken tijd (maar niet heel veel later). Maargoed, in de ochtend vanuit Rotterdam naar Utrecht is ook vooral een file weg, de man die het leverde was erg aardig. Voor wie het cadeau was, was erg blij en ik blij met de service en de levering
Super om te horen, fijn dat het cadeau geslaagd was
Super tevreden.
Dank u! Geniet ervan
Ontzettend prettige ervaring. Leon heeft zich zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht opgesteld! Ben hem zeer dankbaar.
Fijn dit te vernemen, dank voor de feedback
Het meubel is snel en in goede staat geleverd. Bij de levering ben ik vriendelijk benaderd de chauffeur was zeer meedenkend en bij het bestellen van de meubels werdt er ook fijn mee gedacht en was er veel mogelijk. Het meubel is helemaal naar verwachting en ziet er top uit! Kortom helemaal tevreden, en zeker aan te bevelen!
Fijn om te horen, geniet ervan!
De geleverde materialen waren op tijd en goed geleverd
Dank u!
Mooie zaak en alles keurig thuis afgeleverd volgens afspraak. Zeer vriendelijk personeel en men geeft een prima uitleg en voorlichting over het meubilair.
Fijn om te vernemen.
Prima kwaliteit en aardige en sympathieke chauffeur die nog geholpen heeft de spullen naar boven te brengen. Heel blij met jullie.
Super om te horen, geniet van de meubels
Heel vriendelijk en snelle levering
Dank voor de waardering!
Fijne en snelle communicatie. Vriendelijke chauffeur. En het allerbelangrijkste zijn de kwaliteitsproducten!
Blij dat u blij bent, geniet ervan!
Mooie kwaliteit. Goede webshop Goedkoop en snelle levering
Uiteraard leveren wij kwaliteit, fijn dat u dit waardeert
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn tuinstoelen. Lichtgewicht, stapelbaar, weersbestendig en supermooie design.
Leuk om te horen, geniet ervan