Vriendelijke meneer en op tijd gekomen dat we afgesproken hadden.
Onze eerste keer binnen bij AVH Outdoor Numansdorp, wat een grote keuze is daar aanwezig. Fijn geholpen door Tamara. Afgelopen week alle tuinmeubelen geleverd. Nog niet uitgepakt, daar ons tuinhuis nog niet helemaal klaar is.
Artikel als omschreven en degelijk
Bestellen was makkelijk Kontakt was goed Mooier spullen en heel goed verpakt Duidelijke afspraken en de bezorging van je pakket kun je zelf duidelijk via eigen bezorgservice volgen. Kortom Top!
Snelle levering en alles netjes achtergelaten en in de tuin gezet goede en degelijke tuinset afgeleverd ga zo door
Vlotte hulp bij afhalen.
goed advies
Ben in leiderdorp wezen kijken en daar stonden prachtige tuin meubels.. ik heb een mooi setje gekocht daar en ben er super blij mee en er staan ook een paar too gasten in Leiderdorp die echt met je meedenken … ik ben tevreden
Veel keus en snel bezorgd
Zie boven
Tuintafel gezocht,gevonden bij AVH Outdoor,besteld en op afgesproken tijd en dag geleverd en aan deur betaald,beter kan niet,dank je
Altijd netjes op tijd geleverd. Ook op de chat altijd gelijk netjes antwoord
Mooie showroom met veel keuze en mooie en goede spullen. Aardig personeel waar het bakje koffie klaarstaat en het advies op maat is. We hadden een vraag of onze set die we mooi vonden ook met een hogere tafel kon. De adviseur kwam met een in hoogte verstelbare tafel. Ideaal!
Ik ben heel prettig geholpen in deze grote ruim gesorteerde showroom. En het is ook nog eens goed te bereiken met ruime parkeerplekken. In het verleden al eens een eetset gekocht die ons goed bevalt. Daarom weer voor AVH outdoor Nijkerk gekozen.
Een mooie tafel met dito stoelen. Met deze temperaturen is het genieten met zulke mooie tuinmeubelen. Heerlijk in het zonnetje gezeten.
Prachtig tuinset gekocht,in het echt nog mooier dan op de foto. Super bezorgservice
Ik was reeds in bezit van 3 stoelen en heb er nu vier. Het enthousiasme van vrienden en kennissen kan ik niet onder stoelen of banken steken. :).
We gingen kijken voor een loungeset was wel nogwel een opgaven we zijn toen goed geholpen door het vriendelijke personeel want er stonden er zoveel in de showroom. We hebben er één uitgekozen en de week erop stond hij in de tuin op tijd om heerlijk in de zon te zitten liggen en hangen. We zijn er echt heel blij mee.
Goed geholpen in de winkel en uiteindelijk online besteld! Dit ging soepel. Inplannen uiteindelijk ook gelukt. Was met leveren helaas vertraging. Dit werd helaas niet doorgegeven. Moesten hierzelf voor nabellen en hebben daardoor de hele dag thuis zitten wachten.... met leveren dan verder geen op of aanmerkingen. Vriendelijke berzorger.
De nieuwe parasolhoes moet nog laten zien dat die jarenlang mee kan. De vorige heeft het 4 jaar volgehouden.
Dit is de derde keer dat wij iets bestellen bij AVH Outdoor in Nijkerk. En ook deze keer werden onze verwachtingen waar gemaakt. Duidelijk communicaite betreffende het afleverproces. Lekker veilig bij levering betalen, geeft toch een zeker gevoel. De chauffeur die de aflevering verzorgde werkte zeer goe. Kortom blijf dit niveau uitvoeren.
De tuinbank beantwoordt precies aan de beschrijving op de website. Ze is van hoogwaardige kwaliteit en vormt een hele mooie toevoeging aan onze tuin. De communicatie verliep erg vlot en persoonlijk en ook de levering gebeurde snel en binnen het afgesproken tijdslot. Topservice!
Een zaak om terug te komen. Heel veel keus.
De levering ging vlot en snel, het volgen van de chauffeur was top zodat we klaar stonden tegen dat de man arriveerde. Vriendelijke en behulpzame kerel. Tweede maal dat we bestellen bij AVH en niets op aan te merken, topservice.