We moesten er een stukje voor rijden maar het was de moeite waard. Veel keuze voor betaalbare prijzen. Tuinset werd keurig afgeleverd maar doordat er een verkeerde kleursticker op de doos van de tafel zat, hadden we dus een verkeerde kleur tafel gekregen. Netjes opgelost. Binnen een week kwam de chauffeur de tafel omruilen. Prachtige set. Ik kan niet wachten totdat het voorjaar wordt!! Oh ja, ook nog een mooie beschermhoes erbij gekocht.
Beste Hennie Onze excuses voor deze fout van de chauffeur. Blij dat het goed gekomen is. Wij hebben een afspraak bij Hans Anders voor hem ingepland....:-)
Nadat ik mijn bestelling gedaan had, kreeg ik mijn bestelling al binnen 4 dagen netjes bezorgd. Ook de app waar je op kan zien waar de bezorgen op dat moment is , is super. Hierdoor kan je goed zien waar en hoe laat de bezorger bij jou is.
Dank voor de review!
Ik kwam een nieuwe hoes kopen voor onze tuinbank en werd er toen op attent gemaakt dat dit nog onder de garantie viel. Binnen 1 week had ik een nieuwe hoes in huis. Een dikke 10!
Dank voor deze melding, velen zijn zich er niet van bewust, maar als het kan dan zorgen wij daarvoor
Wij komen voor de derde keer terug naar AVH, omdat de keuze ruim is, en vriendelijk ontvangen met koffie en thee. Alles op voorraad is en gratis wordt thuisbezorgd. In een woord een topzaak! Het zegt genoeg dat we nu weer ons derde tuinset hier kopen.
Beste Cor Dank weer voor deze reclame, zo hoor ik het graag
Ik had in november een loungeset gekocht via internet van een particulier maar helaas opgelicht. Denk dat het fluiten wordt naar mijn centen helaas en aangifte gedaan maar gaat me ook niet veel opleveren vrees ik. Daarom dacht ik nu "ik wil bij een betrouwbare winkel een loungeset kopen" en gelukkig werd het snel geleverd en werd er ook nog een goede service geleverd ivm korting op een hoes voor de loungeset. Ook ontbraken er boutjes, waren er maar 6, dus kreeg een nieuwe montageset toegestuurd. Heel erg bedankt voor het fijne shoppen bij jullie en ik houd jullie zeker in gedachten mochten we weer wat nodig hebben. Zo'n onderhoudspakket zou helemaal super zijn, laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor. :-)
Vervelend om te horen dat dit bij u is voorgevallen. Wij zullen altijd onze afspraken nakomen, daar hoeft u niet bang voor te zijn. Hopen dat u snel kunt genieten van de aankoop!
Vriendelijke verkoper en zeer goede afspraak en vlotte levering, alsook Vriendelijke leverancier
Dank voor deze fraaie beoordeling!
Snel contact met een medewerker en na probleem omschrijving een snelle oplossing. Top. Super blij met mijn mooie aankoop!
Fijn om te horen, geniet ervan!
Heel goede ervaring, zowel in de winkel als bij de levering
Super om te horen, zo zien we het graag
de winkel in Lochristi bezocht zeer ruime keuze en degelijke uitleg gekregen. Ook werden de verschillende opties getoond. Na thuis alles nog eens nagemeten te hebben, besteld online en 4 dagen later werd alles al geleverd. Topservice een aanrader.
dank voor dit compliment
Very happy with the order, delivery and general customer service approach! I will order more soon! Thank you
Nice to hear this and hope we see you soon again?
Heel tevreden met de tuinmeubels en parasol.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Hopelijk komt de zon snel door zodat u kan genieten van uw meubels en parasol.
In de bartafel zitten een aantal schroeven, maar 1 schroef past niet waardoor de tafel op de poten beweegt. Hij staan niet stabiel. Na telefonisch contact is mij toegezegd dat de tafel wordt omgeruild. Hulde voor de service
Fijn dat wij u op een passende manier hebben kunnen helpen. Hopelijk heeft u veel plezier aan uw nieuwe bartafel.
Originele beoordeling
Vriendelijk en een goede service
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve review.
Heel moeilijk een keuze te maken uit het grote assortiment. Je weet gewoon niet waar je kijken moet in de overzichtelijke showroom. Er is zoveel moois te zien waarbij ook de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt door AVH Outdoor. Met deskundig advies kom je in Numansdorp zeker tot een juiste keuze. Ook de levering van een bijna niet te tillen boomstamtafel is zonder problemen gegaan. Zeker een aanrader om hier eens te gaan kijken.
Fijn te lezen dat u onze service positief heeft ervaren. De boomstamtafel is inderdaad een hele zware tafel. Ik hoop dat hij bij u op een mooie plek staat zodat u van kan genieten. Hopelijk zien we u snel weer eens terug in ons filiaal in Numansdorp.
De 1e zin zegt genoeg volgens mij.
Goedemiddag Bert, Fijn uw tevredenheid terug te lezen. Veel plezier met uw set!
Grote zaak. Veel keus. Vriendelijk personeel dat goed uitlegt. 2 dagen erna alles geleverd. Zeer tevreden.
De service is van aankoop tot afspraak en bezorging helemaal top! En de tuinstoelen staan niet alleen prachrig in onze tuin, ze nodugen enorm uit tot een hoop gezelligheid. Laat de zon maar komen.
Eerlijke prijs en goede dienstlevering
Fijn te lezen dat u tevreden bent met de dienstverlening.
Goede service, exact op tijd bezorgd.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling en reactie.
Zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en omruilen was geen probleem toen de tafel te groot en te zwaar was. Fijn bedrijf. Volgende keer weten wij jullie weer te vinden!
Fijn uw tevredenheid terug te lezen. We zien u graag weer een keer terug in een van onze winkels!
Vriendelijke en correcte verkoper alsook de levering was top.
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de levering. Bedankt voor uw positieve reactie.
Mooie tuin meubelen voor een scherpe prijs! Net wat we zochten Snelle levering!!
Hartelijk dank voor uw reactie en uw mooie beoordeling.
Het loungeset dat ik gekocht heb was sterk afgeprijsd. Ik heb dit voor een mooie deal kunnen aankopen. Het is super stevig en handig in elkaar te zetten. Het ziet er dan ook heel mooi uit en is kwalitatief. Ik ben hier enorm tevreden van. Klaar om een bbq te houden!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel bbq plezier!
heel goede kwaliteit voor de prijs ! vlugge en vlotte levering
Bedankt voor uw reactie en uw positieve beoordeling. We zien u graag weer eens terug in een van onze winkels.
We zijn ontzettend blij met onze aankoop. Geweldig mooie loungeset en dining stoelen. Bijzonder vriendelijke chauffeur.
Goedemiddag Edwin! Bedankt voor uw complimenten en beoordeling! Dit is waar wij als bedrijf voor staan!