Ruime keuze met goede prijzen. Bestelling goed en snel geleverd.
Dank u, geniet ervan
Ik heb de tuinstoelen gekocht omdat ik ze er leuk uitzag zien en kwam er later achter dat ik verleden jaar bij jullie een betonnen tafel op een metalen frame had gekocht. Dus het moest met de service wel goed zijn en dat blijkt ook zo te zijn .Ik hoop dat wij er lang mee kunnen doen en misschien kopen we wel weer iets als we weer iets nodig hebben.
Top, dank voor de review
Goede kwaliteit en goede service
Dank u!
Leuke gezellige meedenkende mensen Niet opdringerig je voelt je op je gemak. En lekkere Koffie Groetjes,
Fijn om te horen, graag tot ziens
Bij AVH geweest en een mooie ambiance twee nieuwe tafels gekocht. Buiten een zeer ruime keuze is ook de kennis van de verkoop ruim aanwezig. Na een degelijke uitleg bestelling geplaatst welke direct de week erop is geleverd. Prima ervaring
Bedankt voor het delen!
Helemaal zoals we het bedoeld hadden zijn de Vegas verstelbare tuinstoelen (wit) met een geweldig fijne en comfortabele zit door de extra dikke kussens die ook nog de regen kunnen weerstaan op ons terras zonder overkapping. Ook de levering ging lekker vlot en de verpakking van de artikelen was helemaal oké.
Inderdaad fijne stoelen!
Set werd keurig geleverd op tijd en staat prachtig in onze tuin.
Dank u
Goede aanbieding, snel geregeld. Binnen een paar dagen in huis!
Dank voor de review
Ze lieten ons netjes even rondkijken en kregen een bakje koffie. En toen we er om vroegen werden we goed geholpen!
Fijn, dank voor de melding
Goede service vriendelijk en goed advies
Geniet van uw aankoop
Chauffeur was keurig op tijd en heeft netjes de zware parasolvoet achter het huis gezet.
Geen enkel probleem
Alles keurig geleverd, snelle reacties en communicatie. Blij mee...
Fijn om te horen
Alles ging volgens afspraak, en de producten zijn mooi afgewerkt en van een prima kwaliteit. Wij bestellen hier een volgende keer dat we iets voor in de tuin nodig hebben zeker weer.
Top, wij zien u graag terug
De keuze is reuze !! Goed geholpen en de medewerker dacht goed mee in keus en prijs !! Wij hebben al wat mensen doorgestuurd hoor !
Heel erg bedankt!
Na een bezoek aan de winkel waren we er al vrij snel uit welke set het werd. We werden super goed geholpen met een lach, geintje & aandacht naar onze kinderen. Hoe leuk! Binnen 4 dagen werd de set al bezorgd en werden we ook nog is geholpen om de gehele set in elkaar te zetten. We misten 1 voetenbank maar dit werd direct opgelost en binnen een week bezorgd door dhl. Top service, top advies & klantgerichtheid.
Dank voor het delen en geniet van de aankoop
Goeie kwaliteit & levering
Dank u!
Leuke vlotte vent hielp ons met het aanschaffen van de tuinstoelen.
Geniet van de aanschaf
Blij met de tafel. De verpakking met piepschuim zorgde voor nodeloos opkuiswerk. Beter andere bescherming in de doos voorzien.
Dank u!
2 keer besteld tot nu toe, beide keren binnen 2 dagen in huis. Duidelijke website en goede producten. Tevreden!
Dank u voor het delen!
De zweefparasol op onze school had geen beschermhoes meer. We hebben bij outlook een nieuwe besteld, de volgende dag ontvangen met de post. De beschermhoes is van goede kwaliteit en past perfect.
Fijn om te vernemen
Goede sevice van de bezorgers ze zetten het pakket op de plaats waar jij het wil hebben. Toppie.
Uiteraard doen wij dit voor u
Zie boven
Super, dank u
We hebben via de site een hogere loungeset besteld. Beschrijving en filmpje waren erg duidelijk! Communicatie rondom het leveren ool super! Goede tijdindicatie en vriendelijke chauffeur. Via een link kun je de chauffeur live volgen. Product super verpakt! Kortom fantastisch product, site en levering. We kunnen heerlijk gaan genieten op onze nieuwe loungeset tijdens de warme zomeravonden.
Fijn dat u dit deelt, dank daarvoor
Mooie kwaliteit, mooie prijs
Top om te horen
Prijs en kwaliteit erg goed. Snelle en correcte levering. Top!
We doen ons best!