Prijs is goed en snel bezorgd.

Ruime keuze met goede prijzen. Bestelling goed en snel geleverd.

Ik heb de tuinstoelen gekocht omdat ik ze er leuk uitzag zien en kwam er later achter dat ik verleden jaar bij jullie een betonnen tafel op een metalen frame had gekocht. Dus het moest met de service wel goed zijn en dat blijkt ook zo te zijn .Ik hoop dat wij er lang mee kunnen doen en misschien kopen we wel weer iets als we weer iets nodig hebben.

Goede kwaliteit en goede service

Top.

Leuke gezellige meedenkende mensen Niet opdringerig je voelt je op je gemak. En lekkere Koffie Groetjes,

Complete ervaring

Bij AVH geweest en een mooie ambiance twee nieuwe tafels gekocht. Buiten een zeer ruime keuze is ook de kennis van de verkoop ruim aanwezig. Na een degelijke uitleg bestelling geplaatst welke direct de week erop is geleverd. Prima ervaring

Helemaal zoals bedoeld

Helemaal zoals we het bedoeld hadden zijn de Vegas verstelbare tuinstoelen (wit) met een geweldig fijne en comfortabele zit door de extra dikke kussens die ook nog de regen kunnen weerstaan op ons terras zonder overkapping. Ook de levering ging lekker vlot en de verpakking van de artikelen was helemaal oké.

Mooie teakset

Set werd keurig geleverd op tijd en staat prachtig in onze tuin.

Goede aanbieding, snel geregeld. Binnen een paar dagen in huis!

Goede ervaring met AVH outdoor

Ze lieten ons netjes even rondkijken en kregen een bakje koffie. En toen we er om vroegen werden we goed geholpen!

Goede service vriendelijk en goed advies

Keurig en op tijd

Chauffeur was keurig op tijd en heeft netjes de zware parasolvoet achter het huis gezet.

Heel goed!

Alles keurig geleverd, snelle reacties en communicatie. Blij mee...

Top geregeld!

Alles ging volgens afspraak, en de producten zijn mooi afgewerkt en van een prima kwaliteit. Wij bestellen hier een volgende keer dat we iets voor in de tuin nodig hebben zeker weer.

Veel keus , en super geholpen

De keuze is reuze !! Goed geholpen en de medewerker dacht goed mee in keus en prijs !! Wij hebben al wat mensen doorgestuurd hoor !

Na een bezoek aan de winkel waren we er al vrij snel uit welke set het werd. We werden super goed geholpen met een lach, geintje & aandacht naar onze kinderen. Hoe leuk! Binnen 4 dagen werd de set al bezorgd en werden we ook nog is geholpen om de gehele set in elkaar te zetten. We misten 1 voetenbank maar dit werd direct opgelost en binnen een week bezorgd door dhl. Top service, top advies & klantgerichtheid.

Prima - goeie prijs/kwaliteit verhouding

Goeie kwaliteit & levering

Hele goede service! Snelle en vlotte aankoop

Leuke vlotte vent hielp ons met het aanschaffen van de tuinstoelen.

Degelijk materiaal

Blij met de tafel. De verpakking met piepschuim zorgde voor nodeloos opkuiswerk. Beter andere bescherming in de doos voorzien.

Snelle levering, goede product kwaliteit

2 keer besteld tot nu toe, beide keren binnen 2 dagen in huis. Duidelijke website en goede producten. Tevreden!

Snel en netjes ontvangen

De zweefparasol op onze school had geen beschermhoes meer. We hebben bij outlook een nieuwe besteld, de volgende dag ontvangen met de post. De beschermhoes is van goede kwaliteit en past perfect.

Goede sevice van de bezorgers ze zetten het pakket op de plaats waar jij het wil hebben. Toppie.

Goeie duidelijke site, snelle levering top product

Zie boven

We hebben via de site een hogere loungeset besteld. Beschrijving en filmpje waren erg duidelijk! Communicatie rondom het leveren ool super! Goede tijdindicatie en vriendelijke chauffeur. Via een link kun je de chauffeur live volgen. Product super verpakt! Kortom fantastisch product, site en levering. We kunnen heerlijk gaan genieten op onze nieuwe loungeset tijdens de warme zomeravonden.

Fijne zaak

Mooie kwaliteit, mooie prijs

Goed bedrijf en fijne service

Prijs en kwaliteit erg goed. Snelle en correcte levering. Top!