Ik ben in de showroom zeer goed geholpen

Ik was op zoek van een bank en een tuin eettafel set en heb ik bij AHV Outdoor de sets die ik wou. Ze hebben een uitgebreide assortiment van kleine banken tot zeer grote. De prijzen zijn markt conform en ze hebben altijd een korting waar je van kan profiteren. Transport was in de prijs van de tuin sets inbegrepen. Een aanrader en ik kom zeker terug!

Snelle levering en super vriendelijk!

Goed op de hoogte gehouden over de levering. Hele vriendelijke bezorger die mijn vader van 87 jaar geholpen heeft om de parasol voet van 90 kg mee buiten in de tuin te zetten en zelfs de wieltjes eronder heeft gezet!!

Top service top zetels

Ziet er goed uit. Een beetje problemen met levering moest twee maal betalen met bewijs in de hand. p

Besteld, direct mail ontvangen ter bevestiging.Mail ivm levering, en kon de chauffeur volgen via de ontvangen mail. Keurig op tijd. Klasse

Good service and product knowledge

Great selection in the show room to choose from and the price is in line with the quality that you are looking for.

Prachtige meubelshow!

Wij hebben hier meerdere keren onze tuinmeubelen gekocht. Ook familie en kennissen. Mond tot mond is nog steeds de beste reclame!:-) Wij zullen hier zeker nog terug blijven komen! Groetjes en succes allemaal!

Snelle levering en ziet er goed uit.

Serieus bedrijf

Besteling werd goed opgevolgd, Levering werd correct uitgevoerd en altijd met vriendelijke mensen in contact geweest. Zeker een aanrader! Mochten we in de toekomst nog iets nodig hebben zullen we zeker niet aarzelen om bij hun een bestelling te plaatsen.

Klantvriendelijk en behulpzaam ontvangen en geen gedram tijdens de verkoop

Door de zaak vol te zetten met te verkopen artikelen en niet vol te zetten met decoratiespullen heb je hier een ruime keuze en dat is wat wij belangrijk vinden. Je kunt hier rustig rondkijken zonder druk van een verkoper.

Goede garantie service

Mijn garantie aanvraag is snel (binnen 1 uur) en naar volle tevredenheid afgehandeld. Een pluim voor dit bedrijf.

Geweldige service. Zeer tevreden.

Alles prima verlopen. Goed in de winkel geholpen en zonder problemen thuis bezorgd.

Goede ervaringen

Goed geholpen goede service

Super mooi

Goed geholpen in Nijkerk heel blij met onze nieuwe set nu maar hopen dat het mooie weer snel komt en we kunnen genieten van ons mooie set

Leuke verkopers

Leuke verkopers denken met je mee laten je ook andere opties zien nemen de tijd voor je

snel en mooie producten!

snel en mooie producten!

PRIMA

XXXX

prima service en ruime keus

enorme keuze aan tuinmeubelen in alle stijlen. prijzen zijn uitstekend. goede service en wijzigingen in sets zijn mogelijk. klantenservice goed bereikbaar. heel tevreden.

Contact voor levering als zeer prettig ervaren. Ze reageren vrijwel direct. Levering op afgesproken dag en tijdstip. Top!

Fijne service

Super!! Goede levering en goede nalevering

Hartelijk dank dat we de spullen nog even mochten opslaan na onze stormschade Er ontbraken een paar zuignapjes en met een bestelbus werden ze nageleverd . Wat een service !! Hartelijk dank voor het mooie set en nalevering

Prachtig

Goede service en een prima communicatie. Erg blij met de nieuwe stoelen

Beste outdoor showroom met geweldige service

Wat een geweldige showroom met heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Levering al na 1 week, op een zelfgekozen dag en tijdstip. Wij kopen al ons outdoor meubilair daar!

echt..alles volgens afspraak

Alles keurig bezorgd door keurige en aardige jongeman.

Goede communicatie

Nette bezorging volgens afspraak