Goed product, snelle levering

Ik ben heel blij met de tuinmeubelen. AvH Outdoor was de goedkoopste op internet en binnen een paar dagen had ik het in huis.

Mooie lounge set voor een super scherp prijs.

Mooie lounge set (type: Dallas, 2 verstelbare loungestoelen met dikke kussen en tafeltje) gekocht met als extra twee hockers + kussens. Twee mooie beschermhoezen erbij om het af te maken. Alles perfect bezorgd in erg stevige dozen. Alles onbeschadigd aangekomen en het staat klaar .... nu de zon nog. Perfecte en snel antwoord bij vragen, daar houd ik wel van. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

super!

altijd correct, correcte levering. aangename medewerkers. zo zou elk bedrijf dienen te functioneren.

Prima voor elkaar

Ruim aanbod voor een scherpe prijs met een goed advies

Gevonden via internet en dat zag er al aantrekkelijk uit. De koop vond plaats in Nijkerk en dat was een keuk gebeuren.

Super mooie tuinset

Ben zeer tevreden over dit tuinset

Geweldige service

Alles zeer goed in orde

Uitstekend bedrijf

Bestelde spullen keurig geleverd, goed verpakt, communicatie was goed over de levering. Prima dus

snelle levering en normale prijzen

ik kan er nog weinig over zeggen we wachten op mooi weer dan zullen we heerlijk buiten vertoeven met deze stoelen

Gewoon top

Helaas gaat er wel eens wat mis, zo ook bij mij maar AVH heeft het gewoon super opgelost, daarom koop ik er ook. Mvrgr Groet, Stefan

Wat een TOP service!

Tuintafel en kussens gekocht, 2 kussens waren niet op voorraad op moment van levering. We zijn onmiddellijk op de hoogte gebracht en 2 dagen later werden de ontbrekende kussens geleverd. Bij het monteren van de tafel bleek er een schroef te kort, ook deze werd spontaan nageleverd na een korte melding aan AVH. De service is echt TOP !

Leuke actie en een super snelle en correcte service en bezorging

Je moet even geduld hebben, maar dan heb je ook wat

AVH is afspraken nagekomen. Afgelopen zomer een luxe lounge-set gekocht waarvan bij levering één zitkussen niet de juiste kwaliteit had waarvoor we betaald hadden. AVH zou een ander kussen leveren, maar gaven wel aan dat het even kon duren. Afgelopen week is het juiste kussen geleverd en wij zijn er tevreden en blij mee. Zo kunnen we komende zomer nog meer genieten van onze lounge-set.

Goede service, vriendelijk en behulpzaam.

We zijn erg goed geholpen en goed geadviseerd. Snelle levering op de afgesproken tijd.

Snelle levering, goede communicatie

We werden vlot gebeld om een leverafspraak te maken. Ook was ik goed en vlot geadviseerd over een passende beschermhoes.

Keurige service.

Product is keurig geleverd en de chauffeur uiterst correct en op tijd.

Snel geleverd, netjes verpakt

Snelle levering ,duidelijke communicatie met uistekende track and trace app

De laatste en beste aankoop van 2023

We gingen op 30 december aan het eind van de middag "alleen maar even kijken" naar een loungeset. Maar er was zoveel keuze en we werden zo goed geholpen door Wilma dat we toch besloten om een loungeset aan te schaffen die qua prijs- en kwaliteitsverhouding uitstekend was en helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Laat het voorjaar maar komen.

Wat een goede service!

Goede verkoopster die de tijd voor je neemt. Niks was te veel. Ook het thuis bezorgen was perfect. Chauffeur heeft alles op de plek gebracht waar we het wilden hebben.

Super fijn

Vlotte levering op datum en uur , vriendelijke bestuurder, behulpzaam. Gemakkelijke bestelling , komen afspraak leveringstermijn na Top

Geweldige service

Goede service, snelle en correcte afhandeling.

Goede service!

Tussen kerst en oud&nieuw langs geweest om te kijken naar een lounge dining set. Veel staat op voorraad in de showroom dus je kunt op je gemak bekijken en proefzitten. Als er vragen zijn worden die goed en uitgebreid beantwoord. Uiteindelijk 2 sets gekozen, de Valencia en de New Castle. Op dit moment ook nog lekker afgeprijsd. vlak na oud&nieuw werden de sets al afgeleverd. Keurig gedaan!

Top kwaliteit en super service

Jaren geleden tuinset bij jullie gekocht wat nog steeds in goede en mooie conditie is. Nu voor mijn ouders opzoek naar een ligstoel voor hun 50 jarig huwelijk en deze nu bij jullie gekocht. Weer van hele mooie kwaliteit en top service. Super blij mee!!!

Een hele goede service

Goede service,via mail en houd zich goed aan de afspraken , top gewoon

Goede nette service en levering

Keurig netjes en volgens afspraak is de stoel geleverd. Deze is weer van de uitstekende kwaliteit zoals we bij AVH gewend zijn.