Prettig bedrijf
Wat een fijne zaak personeel super. Wat je ook vraagt ze doen echt hun best. Service top. Geweldige zaak .
Dank voor de complimenten
Niet de eerste keer hier iets gekocht te hebben. Super mooie en grote showroom en bij aankoop duidelijke afspraken. Bezorging precies zoals afgesproken en op tijd! Alles is ook super goed en netjes verpakt en klopt ook allemaal nog. Wat wil je nog meer. Laat de zon maar komen.
Wij hopen er ook op, wordt nu wel eens tijd dank voor het delen
Het twinset naar alle tevredenheid, gekocht en op afroep geleverd. Correcte bezorger en vroeg zelfs of ie zijn ,schoenen uit moest doen. Netjes, alles prima verpakt..erg content met de aankoop.!
Dank voor het delen, geniet ervan
Gebeld voor een nieuwe hoes voor loungeset, betaallink gekregen en de volgende dag was de hoes al binnen. Super snel!
Wij proberen spoedig te leveren en meestal lukt dat!
De service is geweldig. We hebben een super mooi tuinset gekocht en zijn hier heel blij mee. Snelle levering en het contact was heel goed.
Fijn om te horen
Zoals afgesproken.
Wat we zeggen, zullen we ook doen!
We hadden een loungset gekocht bestaande uit een hoekbank, 2 losse diningstoelen en een tafel. Eenmaal geleverd bleek de hoekbank niet handig vanwege te weinig doorgangsruimte bij de tuindeur. Contact opgenomen en in overleg besloten om te ruilen voor een 3- en een 2-zitsbank .Deze werden keurig netjes nog eens gratis bezorgd met terugbetaling van het verschil. Zo konden wij tevreden de zomer tegemoet.
Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is
Snelle levering en eenvoudig in elkaar te zetten.
Geniet van de aankoop
Zeer ervaren, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Goede uitleg en meedenken in de situatie van de klant.
Dank voor het benoemen!
De online bestelde tuinstoelen werden netjes volgens afspraak geleverd. De chauffeur was vriendelijk en het product ziet er prima uit. Nu alleen nog wachten op mooi weer :-)
Zon is besteld, nog even geduld
Vriendelijke verkoper , een goede uitleg gekregen over de producten. Enkel spijtig dat het filiaal te bereiken is met een Nederlands telefoonnr, waar wij Belgen moeten voor betalen.
Dank voor de waardering
Goede keuze uit verschillende teunstoelen en tuin meubels. Hele goede service
dank voor de complimenten
Fijne hulp bij binnenkomst en alles goed geregeld Stoel op voorraad dus direkt mee kunnen nemen Top!!
Dank voor het delen!
Prima communicatie over een levering die niet helemaal goed was gegaan. Een week later was eea opgelost naar tevredenheid.
Dank voor de waardering!
Veel keuze in kwaliteits buiten meubelen. Nette prijzen en snel keurig bezorgd
Leuk om te horen, dank
Klantvriendelijk, super service en snelle levering die je ook kunt volgen..dus als je nog snel ff weg wilt voor de levering kan dat zeker & nogmaals blij met onze aankoop nu nog de zon...in Nederland
De zon is besteld, nog heel even...
Bij met álles: het bestellen, de levering (was perfect te volgen online), de bezorging zelf werd met zorg tot op de juiste plek in de tuin gedaan en tenslotte het product: in het echt nog mooier dan verwacht!
Top, fijn dit te horen
wel goed maar ik kreeg of heb geen bon gekregen is dat normaal
Vriendelijke bezorger en zeer netjes verpakt Top
Geniet ervan!
Showroom tuinstoelen gekocht. Er miste een kussen, wat we pas ‘s avonds zagen. Een mailtje gestuurd en werd gelijk opgelost. Het kussen werd keurig nagestuurd.
Bedankt voor het delen!
Voor de aflevering van de loungeset werd ik keurig gebeld door de chauffeur om een andere tijd af te spreken, perfecte wisselwerking! Hij heeft de set onder de overkapping in mijn achtertuin achtergelaten.
Fijn om te horen
De bank is echt super comfortabel en de bezorging is ook top wordt afgeleverd tot de plek waar jij hem wil hebben. Al met al echt een aanrader!
Dank u, we zien u graag terug
Bij beschadigde tuinmeubelset, binnen één week omgeruild voor een andere tuinmeubelset. Super service!
Dank voor het delen!
Loungebank was in twee kleuren darom terug gestuurd. Goede service met terug ophalen. Vriendelijk werknemers bij deze bedrijf. Snel opgelost en geld snel terug