Makkelijk te bestellen met snelle levering.
Dank voor het delen!
We werden op een zeer vlotte, professionele manier geholpen. Van aankoop tot levering werd alles zeer goed verzorgd.
Fijn dit terug te horen
Die mijnheer was voorzichtig, beleefd en gemotiveerd.. Niks heb ik als criticus aan te merken!!
Dat is heel fijn om te horen! Geniet van de aankoop
Mooi product en goede service
Dank voor de review
Dit was de eerste keer dat wij hier iets hebben gekocht maar we zijn zeer tevreden Snelle levering vriendelijke chauffeur En prijs kwaliteit is ook prima
Super, we zien u graag weer
Fijn advies, goede en nette bezorging ook overleg ivm bezorgtijd is goed geregeld.
Zo horen we het graag, geniet van de aankoop!
Goede service en degelijk tuinset !
Super, dank voor de terugkoppeling
Netjes tot in de tuin geleverd, top!
Wij leveren waar u wenst
Super vriendelijk
Bedankt voor het melden en geniet van de aankoop
Heel veel keus snel en netjes bezorgd . Je kunt de chauffeur volgen en kunt precies zien wanneer hij komt. Goed geregeld allemaal. Arjan je doet het goed!!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de aflevering naar wens is geweest.
We bezochten de showroom in Lochristi en werden er al meteen door Amand met de glimlach onthaald. We hadden eerder al de website bekeken, maar wouden de sets toch ook eens echt uitproberen. Al onze vragen werden meteen beantwoord. We kregen alle tijd om de hele showroom te bekijken. Onze bestelling verliep heel vlot, en werd heel goed opgevolgd. De track en tracé is zeker een pluspunt, echt in realtime!
Wat enorm fijn om te lezen dat u uw bezoek als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie worden en deze beoordeling. We ontvangen u graag weer met een brede glimlach!
Keurige aflevering en vlgs afspraak
Hallo Mirian, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
We hebben een prachtige tuinset gekocht bij AVH-outdoor. De hulp tijdens het kiezen was vlot en professioneel. De levering was ook snel geregeld. Door de tracking-link was de levering goed te volgen waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te zijn, ideaal! We zijn er heel erg blij mee!
Hallo, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zien u graag weer eens terug in een van onze winkels!
Ik ben zo blij met ons tuinset, mooie kwaliteit en wat een service, vriendelijk personeel echt geweldig!
Hallo Stella, Dankjewel voor uw reactie en uw mooie beoordeling!
In totaal hebben we drie contactmomenten gehad: - de verkoper (Harderwijk) - distributie centrum - de chauffeur Alle drie habben de volgende kwalificaties: - vriendelijk - behulpzaam - niet opdringerig - relaxed - professioneel Ook zijn we tot nu toe zeer tevreden over onze aanschaf. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren :-)
Wat enorm fijn om dit te lezen. Bedankt voor uw mooie woorden en de beoordeling!
Ik beveel AVH zeker aan! Super service: gratis verzending van onze tuinstoelen en evt retour (we wonen verder weg), snelle reactie van de klachtenservice en goede prijs-kwaliteit tuinstoelen! Blij mee, laat de zomer maar komen! ☀️
Goedemiddag, Hopelijk komt de zomer snel dat u kan genieten van uw artikelen. Bedankt voor deze mooie beoordeling.
vlotte en snelle correcte levering
Dank u, geniet van de aankoop
samen naar een oplossing zoeken voor betere kussens
Originele beoordeling
als service nieuwe zit kussens gekregen duurde wel duurde wel 6 maanden en wel jammer dat het precies dezelfde traagschuim is die in de kussens is.
Fast delivery, excellent customer service, good quality of materials and good prices
Thanks Gregory! Hope to see you again
Communicatie duidelijk, netjes op tijd geleverd
Fijn om te horen
In de paar mooie dagen die we nu gehad hebben. Hebben we volop genoten dit mooie en makkelijke tuinset.
Super, geniet ervan
Prima loungeset besteld. Erg blij mee. Voldoet aan de verwachtingen en zit heerlijk. Dit alles voor een heel fijn prijsje. Levering verliep vlekkeloos.
Fijn te horen, geniet van de aankoop en laat de zon maar komen
Heel fijn en ontspannend. Snel duidelijk. Geen druk. Maar wel goed advies
Uiteindelijk kiest u en wij helpen waar nodig
Alles afgeleverd zoals afgesproken en op tijd heel vriendelijk !!!
Fijn dit te vernemen, dank u
Goed geholpen, goede info over de set. Kortom aanrader!!!
Super, dank voor de review