Goeie service snelle levering

Makkelijk te bestellen met snelle levering.

Zeer vlotte en aangename service.

We werden op een zeer vlotte, professionele manier geholpen. Van aankoop tot levering werd alles zeer goed verzorgd.

Zeer aangename leverancier met respect op alle manieren.

Die mijnheer was voorzichtig, beleefd en gemotiveerd.. Niks heb ik als criticus aan te merken!!

Mooi product en goede service

Dit was de eerste keer dat wij hier iets hebben gekocht maar we zijn zeer tevreden Snelle levering vriendelijke chauffeur En prijs kwaliteit is ook prima

Fijn advies, goede en nette bezorging ook overleg ivm bezorgtijd is goed geregeld.

Goede service en degelijk tuinset !

Netjes tot in de tuin geleverd, top!

Super vriendelijk

Super leuke winkel en heel vriendelijk personeel

Heel veel keus snel en netjes bezorgd . Je kunt de chauffeur volgen en kunt precies zien wanneer hij komt. Goed geregeld allemaal. Arjan je doet het goed!!

Excellente ervaring

We bezochten de showroom in Lochristi en werden er al meteen door Amand met de glimlach onthaald. We hadden eerder al de website bekeken, maar wouden de sets toch ook eens echt uitproberen. Al onze vragen werden meteen beantwoord. We kregen alle tijd om de hele showroom te bekijken. Onze bestelling verliep heel vlot, en werd heel goed opgevolgd. De track en tracé is zeker een pluspunt, echt in realtime!

Keurige aflevering en vlgs afspraak

Snelle levering van prachtige tuinset

We hebben een prachtige tuinset gekocht bij AVH-outdoor. De hulp tijdens het kiezen was vlot en professioneel. De levering was ook snel geregeld. Door de tracking-link was de levering goed te volgen waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te zijn, ideaal! We zijn er heel erg blij mee!

Geweldig!

Ik ben zo blij met ons tuinset, mooie kwaliteit en wat een service, vriendelijk personeel echt geweldig!

In 1 woord fantastisch.

In totaal hebben we drie contactmomenten gehad: - de verkoper (Harderwijk) - distributie centrum - de chauffeur Alle drie habben de volgende kwalificaties: - vriendelijk - behulpzaam - niet opdringerig - relaxed - professioneel Ook zijn we tot nu toe zeer tevreden over onze aanschaf. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren :-)

Snelle levering, goede prijs kwaliteit stoelen

Ik beveel AVH zeker aan! Super service: gratis verzending van onze tuinstoelen en evt retour (we wonen verder weg), snelle reactie van de klachtenservice en goede prijs-kwaliteit tuinstoelen! Blij mee, laat de zomer maar komen! ☀️

vlotte en snelle correcte levering

goede service en met klacht tot een goede oplossing te komen

samen naar een oplossing zoeken voor betere kussens

excellent

Fast delivery, excellent customer service, good quality of materials and good prices

Netjes op tijd geleverd. Duidelijke communicatie

Communicatie duidelijk, netjes op tijd geleverd

Een heerlijke zit in dit meebeleven!

In de paar mooie dagen die we nu gehad hebben. Hebben we volop genoten dit mooie en makkelijke tuinset.

Prima loungeset

Prima loungeset besteld. Erg blij mee. Voldoet aan de verwachtingen en zit heerlijk. Dit alles voor een heel fijn prijsje. Levering verliep vlekkeloos.

Super tuinmeubilair, super service

Heel fijn en ontspannend. Snel duidelijk. Geen druk. Maar wel goed advies

Alles afgeleverd zoals afgesproken en op tijd heel vriendelijk !!!

Toppers

Goed geholpen, goede info over de set. Kortom aanrader!!!