Ik woon in Spanje en Bio flora heeft fijne producten die ik hier niet kan vinden. Ze zijn erg behulpzaam met het berekenen van de verzendkosten en pakken extra goed in. Heel fijn! De communicatie gaat ook snel. Super!
Voor herhaling vatbaar!
we kopen graag via bioflora. health products. Prima bedrijf en enthousiaste mensen met kennis van zaken. Leveringen altijd ok.
Hele fijne online winkel met concurrerende prijzen. Snel en goed verpakt en bezorgd. Ik ga hier meer bestellen!
Ik gebruik het nog te kort om al een mening kunnen geven
Hoi Desiree, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat het een prima product is. We begrijpen dat je inderdaad nog geen mening kunt geven over de werking. Deze beoordelingen gaan dan ook meer over onze service en hoe je dit hebt ervaren. Natuurlijk is het altijd welkom om een beoordeling te geven over een product. Je geeft aan dat je ons niet zou aanbevelen aan anderen. Zou je dit kunnen toelichten? Zo kunnen we misschien onze service nog verder verbeteren. Mvg, Bioflora
voor de eerste keer besteld, snel geleverd
Per ongeluk iets verkeerd besteld, ik wil graag een omruiling. Had voor €177 besteld, dus best wel goeie klant hé ? Bioflora wilde mij amper helpen en alles zou volledig op mijn kosten zijn, wat ik wel begrijp, maar ze gaf me het gevoel zo’n grote dommerik te zijn, die nu mag betalen voor haar stomme fout. Zo onvriendelijk, nog nooit meegemaakt! Ik weet niet of ik ooit nog bij hen bestel :(
Beste Sylvie, bedankt voor uw bericht. Eerst en vooral onze excuses als dit zo is overgekomen bij u. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat u het gevoel hebt een dommerik te zijn. Persoonlijk denken we dat dit een misverstand moet zijn. Na ontvangst van uw producten hebben wij volgende mail van u ontvangen: Ik heb uw bestelling ontvangen, maar ik wilde NAC bestellen en heb ontvangen: Bonusan L-Cysteine 600 mg 60 capsules, dat is niet hetzelfde hé ? Stephanie geeft aan dat dit niet hetzelfde is maar dat u dat product wel besteld heeft na controle van haar. U vraagt wat er dan nu moet gebeuren. Stephanie geeft aan dat u het verkeerde product naar ons kunt terugsturen maar dat de portkosten voor eigen rekening zijn. Na ontvangst zal ze het product terugbetalen en dan kan u het juiste product bestellen. Na deze mail krijgen wij bovenstaande beoordeling. In ieder geval lossen wij dit misverstand nog graag op voor u. Is het mogelijk om contact met ons op te nemen? Dit kan telefonisch of via mail. Mvg, Bioflora
Het maken van een order, de betaling, het op de hoogte houden van de status en de bezorging op afgesproken tijd is uitstekend
Mooi bedrijf Open en eerlijke mensen. Dank jullie wel
Netjes ingepakt, vlug verzonden, leuk kaartje erbij.
Veel keus, eerlijke prijs en snelle levering.
Miss 1 tip , bij de supplementen schrijven waarvoor ze goed zijn. Ik bedoel : te gebruiken bij….. gr Susan
Hoi Susan, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Ook bedankt voor je tip maar jammer genoeg mogen wij volgens de Europese wetgeving van veel producten geen omschrijving geven over het toepassingsgebied. Deze is natuurlijk altijd aan te vragen via mail, chat of telefoon. Bij het product dat je besteld hebt staat wel een uitgebreide omschrijving. Heb je hier nog verdere vragen over dan horen wij dit graag. Mvg, Bioflora
Toppie
vlotte afhandeling van mijn producten en een snelle levering. tot volgende
een zeer snelle afwerking en levering.
Geen problemen. Besteld en binnen de vooropgestelde termijn geleverd door bpost.
Symbioflor voor prikkelbare darm. Een enorm verschil!
De supplementen zijn van zeer goede kwaliteit en bovendien worden ze super snel geleverd!
Gewoon een goede webshop
goede producten en fantastisch snelle levering!
Snelle levering en goede prijs
Chris staat altijd paraat met goede raad! Producten worden snel en correct geleverd!
Goede ontvangst en een snelle service daarvoor dank groetjes Giovanni allegria
Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld. De volgende dag waren de supplementen al geleverd.