Duidelijke communicatie, gouden raad, snelle reacties. Levering verliep heel vlot, na minder dan een week al een wonderbaarlijk resultaat. Hoopvol en ontzettend dankbaar.
Supersnelle service nadat er een product in de levering ontbrak
Snelle betrouwbare service.
Overzichtelijke website en snelle levering van goede producten
Bij aankomst was het product (enkele boeken) degelijk verpakt zodat de kans op beschadiging tijdens transport geminimaliseerd werd. Ook werd de bestelling snel afgehandeld zodat ik het snel in ontvangst kon nemen.
Vlot bestelproces en snelle levering. Goede producten.
Goed geprijsd, snelle levering, overall zeer tevreden
Besteld en volgende dag in huis
Super goed bedrijf nette levering goed product
ZEER GOEDE SERVICE
Uitstekend advies en snelle levering
Je hoeft geen dagen te wachten op je bestelling
Wat het product betreft, zal pas merkbaar zijn op termijn...
Ashwaganda druppels besteld, en het werkt prima! De bestelling was er op anderhalve dag. Ben erg tevreden.
Wat een fijne service en snel. De communicatie met de klant is super vriendelijk en zeer correct. Ik beveel. ullie aan bij vrienden van mij!
Vlotte manier om te bestellen en te betalen Bestelling vlug geleverd. Nu nog het product leren kennen maar vermits het aangeraden is door mijn osteopaat heb ik er alle vertrouwen in
Prima bedrijf met deskundige mensen en passie voor hun vak. Wij kopen er al jaren tot volle tevredenheid.
Prima verzorgd
Beste Natasja, bedankt voor uw bericht en sorry voor het ongemak! Het klopt inderdaad dat wij een foutje hebben gemaakt door u een potje van 60 capsules te leveren i.p.v. 90 capsules. Hier hebben wij mailcontact over gehad en het verschil is netjes terugbetaald. Excuses dat u één dag langer op een antwoord van ons moest wachten. Wij waren in dat weekend gesloten en op zondag worden er geen mails verwerkt.
Originele beoordeling
Vraag en betaal Vo 90 capd en kreeg 60 caps Klantendienst reageert momenteel nog steeds niet
Snelle levering, goed product
Heb het product vandaag in goede orde ontvangen,zeer tevreden over service product nog uit proberen.
Mijn eerste ervaring met Bioflora Health Products is zeer positief. Ruime keuze, snelle levering, scherpe prijs.
Steeds een goede begeleiding en uitleg van de producten. Wel niet goed koop. Maar op een ander is het niet beter. Dus is de keuze snel gemaakt.
De service is erg goed. Ik word goed op de hoogte gehouden. Heel snelle levering. Duim voor uw service!