Ik heb jullie gekozen tussen de talrijke online apotheken omdat jullie het grootste assortiment hebben + de beste prijs ;) Is dat geen mooi compliment... maar welverdient!
Altijd spannend een bestelling te doen bij een webwinkel die ik niet ken. Kwam helemaal goed. Mijn bestelde, prijzige boek kwam netjes aan
Nadat ik eerst problemen had met de aflevering van DHL, is mij de levering via PostNL aangeboden wat prima bevalt!
Als alle postorderbedrijven zo stipt en correct zouden werken, dat zou pas leuk zijn....!
Door een onhandigheid van mijzelf had ik twee aparte bestellingen geplaatst, 1 van boven de 50€ en de ander iets eronder, waardoor ik verzendkosten zou moeten betalen. Echter, ik heb een e-mail naar de organisatie gestuurd en zij hebben na een paar dagen die kosten geretourneerd. Goeie service!
Goede ervaring met de webshop! Bij vragen krijg je snel antwoord en een goed advies. Snelle levering van de producten.
Bestelling wordt goed en snel afgehandeld. Ik ontvang mijn bestelling meestal volgende dag! Bevalt mij prima!
Producten hebben een redelijke prijs en de levering was perfect.
De producten waren snel en netjes verzonden
Inhoud van de bestelling correct; en snel bezorgd.
Ik bestel hier altijd pilletjes die je niet overal kunt bestellen. Ik bestel dan gelijk wat andere dingen mee , zoals thee. Super!
Snelle behandeling . Had er wel een bijsluiter bij verwacht waar ik kon lezen hoe deze produkten best inneem . Dankjewel
Very nice products and delivery is usually quick
Bestelling wordt netjes verzorgd verzonden.
Je krijgt de nodige informatie en alles loopt steeds correct en vlot
Gebruik dit product al jaren. Tevreden over resultaat en service bij de levering.
Elke keer wanneer ik bestel verbaasd het mij weer hoe snel het geleverd word en altijd met een persoonlijke noot. Ik blijf fan :-)
Super kwaliteitsprodukten
Ik wilde alle geneeskrachtige planten in één boek. Meteen na de bestelling en betaling kreeg ik al een mailtje. Dinsdag zou het boek bezorgd worden. Schetst mijn verbazing toen het maandag al werd bezorgd. Geweldig!
Snelle levering van de producten en erg prettig dat het met factuur geleverd is, die na levering betaald mag worden.
Zeer snelle levering met een persoonlijke touch.
Gewoon prima, attent kaartje erbij
Komt niet vaak voor iets kopen snel in huis en een keurige kerstgroet erbij Ga zo door
Keurige en snelle afhandeling!
Fijn product met een snelle levering. Precies wat ik zocht.