Top service!!
Voor de tweede maal besteld en opnieuw tevreden. De producten werden snel en correct geleverd. Ook scherpe prijzen voor de producten.
Ik ben tevreden met wat ik tot nu toe als ervaring heb met Bioflora! Ruim aanbod en voldoende info. Overzichtelijk.. Ik kijk zeker terug bij hen als ik nieuwe supplementen nodig heb..
Fijne natuurlijke producten die mijn herstel en gezondheid positief beïnvloeden
Door de duidelijke structuur op de website, vond ik snel wat ik nodig had. Zeer snel geleverd. Super, wat kan je daar nog meer over zeggen.
Snel verzonden
Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs!
Zie boven
Stoelgang is veel beter met jullie product en prostaat ook beter.
Snelle verzending en tevreden over het product.
Ruime productkeuze, bestellen gaat erg vlot. De bestelling komt heel snel aan. Goede klantenservice. Goede, kwalitatieve producten. Wel beetje prijzig.
Over de producten kan ik nog weinig zeggen. Ga nu pas beginnen.
Hoi Tanja, Nogmaals bedankt voor je bestelling en onze excuses dat je langer op je bestelling moest wachten dan normaal. Dit is zeker niet van onze gewoonte. We vinden het erg lastig voor je maar ook is het lastig voor ons dat een postorderbedrijf in onze naam de gemaakte afspraken niet nakomen. Sorry! Zoals je ziet in de track & trace hebben wij je pakket snel aangeboden aan DHL. Blijkbaar hebben ze een storing gehad of is je pakketje kwijt geraakt waardoor het 4 dagen bij DHL is blijven liggen. Wij hebben hier in ieder geval melding van gemaakt! Om je toch te compenseren voor deze fout hebben we je een kortingscode gestuurd die je bij een volgende bestelling kunt gebruiken.
Had per abuis 2 x hetzelfde besteld en betaald. Dit werd dezelfde avond nog hersteld en 1 dag later was het bedrag terug gestort. Super
Bioflora Health Products biedt een uitgebreid assortiment aan. Als je vragen hebt over een product, krijg je snel degelijk advies. Bestellen gaat vlot en de levering laat niet lang op zich wachten.
Vlot alles kunnen vinden en snelle levering
Handige site en super goede snelle service
Prima, op donderdag besteld, op vrijdag bezorgd. Kan niet beter, geweldige service.
Gewoon top! Woensdag besteld vanuit België en donderdag in huis. Kan niet beter!
Bedankt Peter! Goed om te horen.
Goede sevice en snelle levering
Bedankt Maria! Fijn te horen dat u tevreden bent.
Dit product raad ik iedereen aan die last heeft van spier krampen.
Bedankt Jan! Inderdaad zijn er veel mensen heel tevreden over de producten van Bonusan.
Het product had een goede prijs en werd snel geleverd.
Deze wasmiddel zorgt ervoor dat je donkere was een wasmachine weer fris ruiken. Alleen wat jammer is, is dat er geen kleurbescherming is voor je kleding. Kleuren worden wel dof. Dus ik gebruik 'm alleen af en toe.
Goeie prijzen en correcte levering.
Goede producten, snelle levering, prima!
Vlot geregeld en zorgvuldig bezorgd.