Snel en klantgericht
Duidelijke website, goeie prijs en correcte verzending!!!?
Goede snelle service
Binnen 48 uur mijn bestelling in huis. De bestelde producten waren makkelijk te vinden en duidelijk uitgelegd.
Positieve eerste koopervaring bij deze on line verdeler ; weliswaar voor producten die ik eerder rechtstreeks via de leverancier kende en bestelde. Vlot gevonden producten, vlotte bestel- en betaalverwerking en snelle levering.
Netjes verpakt binnen 2 dagen in huis
Vlotte en snelle service!
Bestelling snel geleverd en prijs ook niet te hoog.
Goede product, gemakkelijk in te nemen, goede prijs, op tijd geleverd, goed verpakt!!!
Ik ben heel tevreden van de snelheid dat het product geleverd is . Het is de eerste keer dat ik van bioflora heb gehoord. Ik heb jullie op het internet gevonden doordat ik zocht naar dit product. Heel overzichtelijk en makkelijk. Ok de betaling liep perfect en onmiddellijk respons dat de bestelling ontvangen was en dat de betaling ok was . Ik ga zeker de webshop aan anderen aanbevelen . Groeten Rita Van den Brande
Goede, snelle service, er ontbreekt niets
Snelle levering en duidelijke bestel proces. De producten zijn iedere keer zorgvuldig ingepakt.
De producten waren op tijd en goed verpakt, dus niet op aan te merken
Altijd dezelfde voordeligste prijs voor actief vitamine b complex! Vaste klant voor dit supplement. Daarnaast geregeld goede aanbiedingen voor andere producten!
Zie boven. Prettige mails en snelle reactie op vragen. Was bij een bestelling iets vergeten, werd meteen opgelost en duidelijk uitgelegd wat ik moest doen om deze producten toe te voegen bij de andere producten. Alles werd alsnog gelijktijdig geleverd.
Ik ben heel blij dat jullie de Thorne multi vitaminetabletten nog kunnen leveren want ze zijn nergens meer te koop Alleen het bezorgen duurde wat lang jullie hebben het maandag bij DHL aangeboden en het werd vrijdag pas bezorgt Misschien kunnen jullie daar nog wat mee.
Ondertussen al een paar maal besteld bij Bioflora Health Products omdat ik super tevreden ben! Ze verdelen de beste producten aan de scherpste prijzen en mijn pakketjes zijn steeds ‘helemaal in orde’ toegekomen! Fantastisch toch! Dankjewel hiervoor Bioflora Health Products!
Goede service, snel geleverd
Ga nog bestellingen plaatsen
Bedankt voor je review Vera!
Heel mooi natuurlijk natuurlijk. beste product voor in mijn haar die ik ooit hebt gehad! ik wil nooit meer iets anders.
Hoi Bryan, bedankt voor je review. Blij te horen dat je tevreden bent over onze producten!
Vlot bestelt, en goed aangekomen. Dankjewel daarvoor Groetjes Rosette
Hoi Rosette, heel graag gedaan en bedankt voor je beoordeling!
De spullen die ik heb gekregen, zijn ronduit goed te noemen, alleen heel jammer van al dat plastic waarin het verpakt zat. Dat doet jullie naam geen eer aan in deze tijd.
Hoi, bedankt voor je review en blij te horen dat je tevreden bent met de producten. Natuurlijk zijn wij van Bioflora bezig met de natuur en dus ook met de verpakkingen. Wij proberen alles duurzaam te verpakken om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Zoals u kunt zien aan de verpakking maken wij gebruik van recyclebare biobased plastic. Moest u hier nog vragen over hebben, neem dan zeker even contact op met onze klantenservice. [email protected]
Alles is goed beschreven en rap geleverd.
Hoi Izaskun, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn!
prima service en zeker heel veel kennis over de producten
Top producten! Doet wat zegt, en ongelofelijke snelle levering!