de bezorging was traag deze keer dinsdag besteld en vrijdag geleverd. donderdags aangeleverd bij de bezorger. Wat mij betreft hoeft niet op elk potje of doosje een sticker.
Hoi Ina, bedankt voor je beoordeling. Excuses dat de levering iet langer duurde dan dat u van ons gewend bent. Wel is het zo dat orders die op dinsdag na 22:00u besteld zijn pas woensdag verwerkt kunnen worden.
De prijs is goed. Heel goeie service. Topproduct.
Bedankt Marjolein, fijn te horen dat je tevreden bent over onze service!
Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Wat een snelle service en ook netjes verpakt. Zeer tevreden over de producten!
Bedankt voor je beoordeling!
Netjes bezorgd en snelle levertijd.
Bedankt voor je review!
Gisteren bestelling geplaatst en vandaag al thuis geleverd!
Hoi Joke, bedankt voor je beoordeling! Fijn te horen dat je tevreden bent.
Beste supplement die ik ken. Zer volledig en doet zn werk
Hoi Claire, bedankt voor je beoordeling! Fijn te horen dat je tevreden bent over de supplementen.
Mijn eerste ervaring was top. Keurig alles heel snel geleverd.
Hoi Els, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Telkens opnieuw ben ik verrast dat de producten er zo snel zijn. Nog nooit een foute levering gehad.
Hoi Jan, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Goede site gemakkelijk en duidelijk! Service erg goed en de bestelling was heel snel in huis.
Hoi Christine, bedankt voor je review en goed om te horen dat alles snel geleverd is.
Alweer top!
Hoi Annick, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Zeer snelle en correcte levering
Hoi Ina, bedankt voor je review!
Snelle levering van voorradige producten
Hoi Tis, bedankt en goed om te horen dat je de producten snel hebt ontvangen!
Goede kwaliteit en heel veel keuze.
Hoi Rukmini, bedankt voor je beoordeling!
Uitgebreid aanbod, snelle service,.. wel 1 punt waar ik niet zo tevreden over ben; de punten die je verzameld bij je aankoop vervallen te snel. Ik kan ze nooit gebruiken omdat ze zo snel vervallen. Ik koop niet elke week iets. Zou ik dan beter wel doen zodat ik ze kan gebruiken? Ergens anders behoud je je punten gewoon tot aan de volgende aankoop.
Hoi Elke, bedankt voor je beoordeling. We hebben de vervallen punten terug toegevoegd aan je account en ze zijn vanaf nu veel langer geldig.
Makkelijk te bestellen en spullen worden netjes verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor je review!
Ja goede service vraag direkt antwoord
Bedankt Yvonne!
Na bestelling werd ik persoonlijk geïnformeerd over een iets langere levertijd (+ de reden waarom) en kon ik evt. kiezen voor annuleren. Ik heb die persoonlijke benadering als heel prettig ervaren. En uiteindelijk was mijn product er alsnog razendsnel!
Hoi Babette, bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt Christel!
Kreeg direct een bevestiging en binnen drie dagen in huis.
Hoi Elly, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Website werkt uitstekend, bestelling snel geleverd - no worries!
Bedankt voor je beoordeling! Hier zijn wij blij mee.
Hoi Nicole, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn.
- overzichtelijke website - (iets) goedkopere websites gevonden maar hier levering via Bpost met keuze om te laten leveren in Bpost kantoor in de buurt waardoor thuis wachten op levering niet hoeft - snelle levering - verschillende mails van Bioflora (naast die van Bpost) die je overzicht geven van de stand van de verzending
Hoi Johan, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Op Bioflora Health zijn de producten meestal het voordeligst te verkrijgen en de levering is snel!
Hoi Lieke, bedankt! Dat is fijn om te horen.
Mijn bestelling van mijn supplementen was supersnel binnen, de extra hoeveelheid wordt z.s.m. nageleverd.
Hoi Tjitske, goed om te horen dat de producten snel geleverd zijn en bedankt voor je beoordeling.
Vriendelijk
Bedankt voor je beoordeling Elly!