Makkelijk te bestellen en spullen worden netjes verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor je review!
Ja goede service vraag direkt antwoord
Bedankt Yvonne!
Na bestelling werd ik persoonlijk geïnformeerd over een iets langere levertijd (+ de reden waarom) en kon ik evt. kiezen voor annuleren. Ik heb die persoonlijke benadering als heel prettig ervaren. En uiteindelijk was mijn product er alsnog razendsnel!
Hoi Babette, bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt Christel!
Kreeg direct een bevestiging en binnen drie dagen in huis.
Hoi Elly, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Website werkt uitstekend, bestelling snel geleverd - no worries!
Bedankt voor je beoordeling! Hier zijn wij blij mee.
Hoi Nicole, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de producten snel geleverd zijn.
- overzichtelijke website - (iets) goedkopere websites gevonden maar hier levering via Bpost met keuze om te laten leveren in Bpost kantoor in de buurt waardoor thuis wachten op levering niet hoeft - snelle levering - verschillende mails van Bioflora (naast die van Bpost) die je overzicht geven van de stand van de verzending
Hoi Johan, bedankt voor je uitgebreide beoordeling!
Op Bioflora Health zijn de producten meestal het voordeligst te verkrijgen en de levering is snel!
Hoi Lieke, bedankt! Dat is fijn om te horen.
Mijn bestelling van mijn supplementen was supersnel binnen, de extra hoeveelheid wordt z.s.m. nageleverd.
Hoi Tjitske, goed om te horen dat de producten snel geleverd zijn en bedankt voor je beoordeling.
Vriendelijk
Bedankt voor je beoordeling Elly!
goed produkt, netjes verpakt, tijdig geleverd :)
Hoi Diana, bedankt en goed te horen dat je tevreden bent met onze service!
Fijn dat ik mijn favoriete gezondheidsproducten uit Amerika ook in NL kan kopen. Klein minpunt toen ik onder de flakons keek bleken de Herbal Blood en de PuraZyme van 09/20 te zijn. Nu vertrouw ik dit merk wel dus gebruik ik ze gewoon. De vraag is wel, worden deze producten wel voldoende gepromoot door jullie? Ik heb ze gekocht omdat ze bij mijn vaste leverancier uitverkocht waren.
Beste Joan, bedankt voor je review. Ik wil je even vermelden dat de datum op deze producten de mfd-manufacturing date is en niet de THT-datum. De producten zijn na productie nog 3 jaar houdbaar dus tot in 09-2023. Deze producten worden hoofdzakelijk in onze natuurgeneeskundige praktijk gebruikt.
zoals nu gewend een goede levering en een leuk spaarprogramma! Thx
Hoi Carmen, bedankt voor je beoordeling!
Jarenlang zijn we klant van dit mooie, eerlijke en deskundige bedrijf. We bestellen hier graag en zeer regelmatig. We zijn er blij mee.
Bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn!
De bestelling en levering gingen vlot
Bedankt Katrien! Goed te horen dat je tevreden bent.
De site is overzichtelijk. Alles wordt tijdig geleverd. Alleen is het spijtig dat niet alles geleverd werd. Kan de site niet worden aangepast dat wat niet voorradig is ook niet kan besteld worden? Heel spijtig dat ik niet meteen bij de bestelling wist dat ik ergens anders op zoek moest voor het pokhout nu ben ik weer een aantal dagen verder
Hoi Agnes, bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat we niet alle producten meer in voorraad hadden. Het is altijd mogelijk dat je bestelling juist onze stockupdate heeft gekruist. Met deze reden is het dan toch nog mogelijk om tijdelijk dit product te bestellen. We nemen dan altijd direct contact op om dit te melden.
Voor mij bekend product besteld en correct geleverd
Goede eerste ervaring met deze voor mij nieuwe webshopieuwe shop. Goed verpakt, gewoon oke.
Snel en goed verzorgd en bezorgt
Makkelijk te bestellen en de producten worden snel geleverd. Fijn dat de producten van Morrocco Method nu ook in Nederland te verkrijgen zijn.
Wanneer er een product niet meer beschikbaar was wat ik wou bestellen ,werd ik goed geholpen welk ik daarvoor in de plaats kon bestellen.
Hoi Sabine, fijn om te lezen!
Producten werden snel geleverd en de prijzen zijn marktconform.
Hoi Angela, dankjewel!
Bioflora levert kwaliteit, en houdt dit ook vast gedurende de hele periode dat je er in behandeling bent. Zeer adequate en snelle service om producten te leveren. Ook geruststellend dat je met vragen steeds bij hen terecht kan, je wordt snel en correct verder geholpen, dit zowel voor de producten als voor de gezondsheidsbehandeling. Top!
Hoi Iris, wat een beoordeling, doet ons deugd!