Goede overzichtelijke Website! Snelle levering!!!
Positief
Goede producten,uitstekende service.
Vlot alles kunnen bestellen en snelle levering. Producten zijn niet goedkoop, maar kwalitatief wel in orde.
Geen opmerkingen over de service van Bioflora. Goede producten en snel geleverd.
Dankjewel Eric voor de leuke review!
Alles is netjes verlopen maar toen ik het pakketje opende zat daarin een melding dat er een artikel word nageleverd terwijl bij bestellen op de website niet stond dat dit niet op voorraad was! Het is ook niet voor het uitleveren gecommuniceerd met mij. Het artikel wat word nageleverd heb ik namelijk nu net hard nodig en als ik het had geweten had ik de order gecanceld en elders besteld waar het wel op voorraad is.
Beste, We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent. Elke 2 uur voeren wij een stockupdate door, waardoor het dus mogelijk is dat er bepaalde producten uitgeput raken en de voorraad niet volledig strookt met de voorraad op de shop. Het niet geleverde product staat in backorder en zal uiteraard nageleverd worden. Het is inderdaad onze fout om dit niet te communiceren met u, u had dit product net zo goed elders kunnen bestellen. Daar heeft u volledig gelijk in. De laatste 2 maanden hebben leveranciers, vervoerders en wij zelf een behoorlijke achterstand opgelopen. Wij vinden het niet fijn om onze klanten lang te laten wachten op bestellingen, vandaar dat we uw bestelling al hadden verstuurd met dat ene product in backorder. U mag mij altijd rechtstreeks mailen ([email protected] )indien u de nazending wil annuleren. Onze oprechte excuses.
Normaal gezien zeer tevreden, maar door de strenge Coronamaatregelen is de bestelling pas een week later toegekomen, wat wel jammer is. Hoe vlugger je kan beginnen met innemen , hoe sneller het resultaat.
Beste José, dat klopt inderdaad! Ook wij hopen dat de vertragingen achter de rug zijn, want hoe sneller je producten inneemt des te sneller je merkbaar resultaat boekt!
Voor mij fijn dat ik verschillende middelen op 1 adres kan bestellen en dat ze snel geleverd worden. Alleen overal stickertjes opgeplakt hoeft van mij niet.
Hoi Ina, Dankjewel voor de tip van de stickertjes!
Voordelige supplementen en ontzettend snel geleverd!
Hi Romy, fijn dat je tevreden bent!
Zeer kwalitatieve producten, altijd snel geleverd.
Hoi Kristien, mooie review! Dat lezen we graag :-)
Alles snel en correct ontvangen.
Hoi Joke, Dankjewel voor de leuke beoordeling!
Makkelijke websitebezoek en snelle levering tegen mooie prijs.
Hi Wim, dankjewel voor de leuke beoordeling!
Fijne en snelle communicatie
Vanwege de drukke tijd iets langer onderweg geweest maar ik ben netjes op de hoogte gehouden en het viel uiteindelijk erg mee.
een toegankelijke site
ik slaap beter door de Magnesan forte plus
vlotte bestelling en levering
Snelle levering, goede prijs.
Snelle betrouwbare service, top!
Op advies van mijn osteopaat bij jullie producten besteld. Goede prijzen en snelle levering. Vooral de bonuspunten vind ik een goede actie! Zojuist weer een bestelling geplaatst.
Snelle levering. Prima
Heel vlotte service