Fijne en snelle communicatie
Vanwege de drukke tijd iets langer onderweg geweest maar ik ben netjes op de hoogte gehouden en het viel uiteindelijk erg mee.
een toegankelijke site
ik slaap beter door de Magnesan forte plus
vlotte bestelling en levering
Snelle levering, goede prijs.
Snelle betrouwbare service, top!
Op advies van mijn osteopaat bij jullie producten besteld. Goede prijzen en snelle levering. Vooral de bonuspunten vind ik een goede actie! Zojuist weer een bestelling geplaatst.
Snelle levering. Prima
Heel vlotte service
Geweldig!
Altijd een snelle levering en zulke goede producten.
Mijn eerste bestelling bij Bioflora werd snel en correct verwerkt. Erg tevreden mee!
Ik ben super geholpen, en de producten werden de dag erna al geleverd. Ook was er een product niet op voorraad maar denken ze met je mee voor een alternatief, maar als je dat niet wenst is het ook prima ! super organisatie !!
Voor het product biomega 1000 van biotics steeds de goedkoopste. Ook de levering gebeurt altijd zeer snel. Bedankt.
Snelle en goede levering. Duidelijke website.
Zeer tevreden over de voedingssuplementen.
Er was een probleem met mijn bestelling. Via de chat gecontacteerd en ik kreeg direct antwoord van een vriendelijke medewerker. Ik ben uitstekend geholpen en de bestelling had ik een dag later al thuis!
Snel geregeld, en bezorgd.
Na bestelling top snel geleverd en dat in Kersttijd!
Prima levering
positieve ervaring
heb iets besteld was heel snel geleverd!
Eerste keer hier besteld, ik kan het product nog niet beoordelen, want ik heb het te kort in huis. Snelle verzending.