We zijn al jaren klant van bio flora tot volle tevredenheid. Een echt familiebedrijf met heel veel deskundigheid.
Prima ... Alleen jammer dat het niet thuis bezorgd werd.En afgegeven is bij een drogist.
Hoi Gea, bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat wij uw pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt hebben gestuurd omdat u geen volledige adresgegevens had ingevuld. Op deze manier konden wij u het snelste van dienst zijn!
Gemak van het gebruiken van de website. Een foto plaatsen van het medicijn en vervolgens de paar vragen beantwoorden
Hoi Arjen, bedankt voor je beoordeling!
Zie boven
Beste JM, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze service!
Makkelijk te bestellen, prijs-kwaliteit en tijdige levering.
Hoi Angelique, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!
Ruime sortering, goede [prijs en snelle levering van de producten.
Hoi Anja, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!
heel positief
Hoi May, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Eenvoudig en gemakkelijk te bestellen, en een dag later in huis.
Hoi Peter, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Hoi Alex, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Goed en snel en vooral goede info gekregen !
Beste Johny, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Meer energie betere stoelgang
Hoi Claire, fijn te horen dat het beter gaat met u!
Bedankt Monika!
Hoi Lieke, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Snelle en service gericht
Bedankt Yvonne!
snelle levering, alles in orde, duidelijke website
Beste Nancy, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Heel snelle verwerking en levering! Top
Hoi Ellen, fijn te horen dat je de producten snel ontvangen hebt!
Eenvoudige manier van bestellen en snelle correcte levering
Beste Annick, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Online zag ik dat voor dezelfde producten de prijzen bij bioflora het goedkoopste waren
Hoi Sabine, bedankt voor je bericht en fijn te horen dat je tevreden bent over onze prijzen!
Mijn medicijnen waren de dag daarop al bij mij thuis.
Bedankt voor je bericht Michele!
Duidelijke website, alles goed gevonden, betaalproces verliep vlot, levering verliep vlot. Ik gebruik de producten nog maar enkele dagen, dus over het resultaat of de kwaliteit daarvan kan ik nog niets zeggen. Het is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. Het was vrij prijzig, dus ik ga ervan uit dat het topproducten zijn :-) Ik had trouwens bij enkele andere websites gekeken en vergeleken en Bioflora kwam er het goedkoopste uit.
Hoi Elke, bedankt voor je bericht en goed te horen dat je tevreden bent over onze service! Zijn de producten ook naar wens?
Via de chat een vraag gesteld over een product. Binnen enkele minuten kreeg ik hier een volledig antwoord op terug. Hierna mijn bestelling geplaatst die ik volgende dag netjes verpakt heb ontvangen. Zeer tevreden van.
Beste Dave, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn bestelling!
Beste Roger, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt Christel!
Bedankt voor je bericht Annelies!
Bestelling op tijd ontvangen. Mooie goede service.
Hoi BBKE, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!