ruime keus in producten en goed geleverd
Alles op voorraad en snel bezorgd. Top!
Geen op of aanmerkingen Gewoon tevreden Prijs is ook redelijk Ik zou zkr weer hier bestellen
Geen problemen. Een artikel was niet direct leverbaar, daar ben ik keurig over geïnformeerd en op de hoogte gehouden wanneer het weer leverbaar was. Daarna snel ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Geweldige zaak, een lust om bij te bestellen. Deskundige vakmensen die weten waar ze het over hebben. We zijn al jaren tot alle tevredenheid klant.
Er was heel goede communicatie van bioflora uit en de bestelling werd super snel geleverd, na 1,5 dag al!
Netjes, direjt contact, antwoord, oplossing, bestelling snel thuis
Prijs kwaliteit in balabs
Wat goed is goed laten
Mijn bestelde producten waren goed en duurzaam ingepakt en zeer snel aangekomen. Makkelijk te bestellen via de webshop. Mijn vraag via de chat werd snel en vakkundig beantwoord. Een echte aanrader!
groot assortiment, concurrentiële prijs & snelle levering
Mijn eerste bestelling bij jullie is erg goed verlopen. Ik heb geen op of aanmerkingen. Als de produkten nu ook goed zijn werk gaan doen, dan ben ik helemaal happy.
Mijn vraag aan dit bedrijf werd meteen beantwoord prima
I ordered in the afternoon and my prodict was here the following day. Very happy with finding this company.
Duidelijke site. Bestelling prima en snel verwerkt.
De bestelling liet op zich wachten,maar dit werd keurig gecommuniceerd met de mogelijkheid tot annuleren.
Tot hiertoe tevreden, wat producten betreft is het nog afwachten maar de helpdesk ivm informatie over inname en combinatie en welke producten enz is zeer vriendelijk en informatief.
Duidelijke website en correct geleverd
Snel geleverd en meteen goed geholpen bij vraag
Mooie produchten
Producten zoeken op jullie site gaat niet erg makkelijk. Uiteindelijk gevonden wat ik nodig heb. Levering en nazorg perfect.
Al jaren lang mijn leverancier van alternatieve geneesmiddelen. Alleen maar positieve ervaringen. Vriendelijke mensen die altijd met raad en daad klaarstaan voor de klant.
Professioneel
een vlugge levering en op een vriendelijke manier met de chat heel goed geholpen over het product ,dankjewel :-)
Door foute informatie op de site, ontvingen wij niet het juiste product wat wij wel verwacht hadden. Er is ons belooft dat aan te passen.
Hoi Yvonne, bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat uw bestelde product geen handpompje had maar wel een doseerdopje. We zijn wel blij dat de inhoud van het door u bestelde product wel klopte. Op uw aanvraag hebben we dit aangepast in onze shop en u heeft natuurlijk van ons een compensatie gekregen in de vorm van een kortingscode voor een eventuele volgende bestelling.