De website is overzichtelijk. De gewenste artikelen had ik vlot gevonden en waren in de aanbieding. Ook fijn. Ik hoefde geen account aan te maken, maar heb mijn bestelling snel kunnen plaatsen. Binnen twee dagen geleverd. Keurig verpakt in kleine doos. Blij mee en zal nog wel eens een bestelling plaatsen.
Snelle levering Alleen in huidige pot een dikke klont van ong 3 cm.......
Een goede ervaringen gehad.
De bestelling is prima gelopen, aangezien dit product ongeveer 8 weken duurt voor dat het gaat werken weet ik het nog niet. Ik ga er vanuit dat het goed komt omdat ik het eerder gebruikt heb.
Snelle verzending van de bestelling, goede communicatie. Het product bevalt goed, Het is alleen nu nog te vroeg om een gezondheidseffect te kunnen beoordelen.
Goed bezig!
prima en goede begeleiding
Ik bestel hier graag de Padma Basic om dat die hier het goedkoopst is
Can already feel a difference. Really helping with my candida overgrowth.
Zeer goede en kwalitatief hoge producten, snelle levering en fijne klantenservice die je eerlijk advies kan geven
Na één week praktijkervaring? Aanbevelen? Ik kan met anderen hooguit over praten.
Beste Geert, bedankt voor je reactie. Wij denken dat dit een klein misverstand is omdat dit voornamelijk gaat over onze dienstverlening. Hoe heb je bv. het bestelproces, betaalproces en leveringsproces ervaren? We begrijpen natuurlijk dat je na een week nog niet direct een hele ervaring kan beschrijven over een product dat voorgeschreven is door een therapeut. Mvg, Bioflora Health Products
Er is keuze uit een groot assortiment met diverse grotes van verpakkingen. Bestellen gaat eenvoudig en de levering gaat snel( afhankelijk van de besteldienst)
Leuke actie, snel besteld en snel geleverd.
En tijdig ontvangen.
Baobab poeder geeft goed resultaat.
Alle producten worden steeds snel geleverd! Ik ben zeer tevreden. Er is een ruim aanbod. De producten doen goed hun werk.
Correcte levering van goed product in korte tijd
Tot nu toe is alles goed gegaan. Ik krijg de uitleg over een product.
Ik ben heel tevreden over de sirvice en de kwaliteit van de producten! Ze helpen mij enorm.
Kort maar krachtig, een 10 maar dat is kennelijk niet mogelijk :)
Gebruik nu Probiotica sinds 2 dagen, lijkt z'n werk te doen. Tis nog maar kort.
Mooie producten, betaalbare prijzen.
Producten altijd heel snel in huis en altijd foutloos. Aanrader!
Duidelijke informatie op de website en de producten super snel inhuis!