We hebben een product gekocht via zoeken op kenteken, we gaan er dan vanuit dat de producten die aangegeven worden ook voor die auto bestemd zijn! Toch?! Klantenservice reageert zeer slecht op geleverde bestelling wat niet op de auto past, we konden het product op eigen kosten retour sturen waarna we geld terug zouden krijgen, er word niet moeite gedaan om het om te ruilen voor het juiste product, dit is geen service gericht bedrijf en de personen bij klantenservice kunnen hier nog heel wat in verbeteren, ik zal in ieder geval hier niet meer bestellen!!
Geachte klant, Een kenteken is enkel een filter op de producten. Daarnaast zijn de specificaties van de producten van belang. Het kan zijn dat er voor een kenteken meerdere opties naar voren komen. Denk aan verschillende afmetingen (voornamelijk remmen). U vraagt een retour aan via de website. Aan de hand hiervan wordt er een retournummer aangemaakt. U kunt hier kiezen voor een ''omruiling'' of een ''annulering'' . Zoals ik het kan zien heeft u niet voor een omruiling gekozen. Met vriendelijke groet, Klantenservice
ik vond het super na een verkeerde levering mijn geld meteen terug gestort een grote plus
Heb een week moeten wachten en dat betekend een week zonder auto en dat is geen service ik was een hele goede klant bij autodoc en ben er van weg gegaan omdat ik ook een week moest wachten en op dit manier ga ik terug maar naar autodoc die zijn pak goedkoper. En de moeilijkheden van Corona die zijn voor bij en van nl naar be is niet ver
Geachte klant, Helaas kan een vertraging weleens voorkomen. Dit hebben wij zelf niet in de handen helaas. De levering gebeurd namelijk door externe partijen zoals DHL of PostNL. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Mooi op kenteken zoeken onderdeel snel gevonden dag later in huis. Top
Een telefonische medewerker die niet in staat is om de juiste onderdelen te vinden of de informatie op jullie eigen site op de juiste manier te verwerken. De belofte dat de onderdelen de volgende dag geleverd worden, maar geen idee met welke club jullie dat spul dan verzenden.. En uiteindelijk dus onderdelen te laat geleverd
Complete, overzichtelijke website en vlotte levering tegen een goede prijs. Top!
Snelle correcte levering.
Een nieuwe bobine besteld, de volgende dag in huis. Helaas een verkeerde aansluiting, de juiste besteld. Deze kwam 2 werkdagen later binnen. Voor het oude onderdeel een retouraanvraag gedaan, binnen het uur antwoord en geen probleem!
snel geleverd en makkelijk te vinden.
Product zoals omschreven. Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit en lage prijzen
Telefonisch contact was positief, zeer behulpzaam en netjes. Fysiek contact bij het ophalen was negatief, houding, manier van praten, onderlinge omgang en de benadering was zeer onklantvriendelijk. Prijstechnisch wel interessant.
snel geleverd
Alleen accu werd zonder doos verzonden. En voor de pluspool geen afdekkapje. Heb dit opgelost door het kapje wat erop zat aangepast zodat ie past over de pluspool.
alle onderdelen die ik kon krijgen op kenteken waren goed en alles werd snel geleverd, binnen 2 dagen had Ik het.
Bestelling is niet ontvangen na niet verzonden te zijn maar het duurde een maand voordat ik mijn geld terug had
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de bestelling en terugbetaling niet naar wens is gelopen. Heeft u voor ons een ordernummer zodat wij kunnen kijken voor een bijpassende oplossing? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering goede prijs overeen gekomen een 10 voor de afhandeling
Vind wel dat jullie hoge bezorg kosten vragen. Meestal boven een bepaald bedrag is dat gratis.
bestellen en leveren loopt zoals verwacht. goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
Snel geleverd en exact waar ik opzoek naar was
Ervaring positief alleen late levering. Lag meer aan de Koerierdienst.
Veel onderdelen zijn vreemd genoeg te duur Soms kun je beter nieuwe kopen Je moet heel prijs bewust zijn
Helaas is het door mij bestelde niet geleverd. Er is geleverd wat door iemand anders besteld is. Jammer.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Kunt u op dit bericht reageren met een foto wat u heeft gekregen en als het kan van de stickers? Vermeld ook uw ordernummer erbij zodat we kunnen kijken naar een oplossing! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
"levering volgende dag" staat er vermeld. Onderdelen 5 werkdagen later ontvangen. De schuld kan hier niet meer gelegd worden bij de courierdienst !
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. U heeft een bestelling geplaatst op 3-9-2021. U bestelling is op 3-9-2021 verstuurd en meegenomen met de vervoerder. De vervoerder heeft dit op 7-9-2021 bij u afgeleverd. Er is helaas bij de vervoerder een vertraging opgetreden. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice