Spiegel voor Fiat Ducati besteld. Is exact dezelfde als origineel Alleen 200 euro goedkoper
Prima product, goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd.
Duidelijke website. Bestelling correct ontvangen
Het juiste product aangekregen tegen een aantrekkelijke prijs. Kan niet beter.
De bestelde lampen waren snel geleverd, voldeden aan mijn verwachting. Zou zeker nog eens bij deze winkel bestellen.
Bij autoonderdelen op vrijdag morgen contact gehad ivm bestelde onderdelen. werd mij verteld dat op zaterdag alles werd bezorgd, ging goed tot DPD bezorger in de buurt kwam en bijna de sprintrace in italie begon, denk dat bezorger deze niet wilde missen want hij nam niet meer de moeite om nog bij ons in de straat te komen.
Plaatwerk besteld voor bestelbus. Keurig de volgende dag geleverd en netjes verpakt i.v.m. beschadigen of verbuigen van het plaatwerk. Materiaal past perfect
Het onderdeel heb ik goed ontvangen. Helaas was het niet op de volgende dag zoals beloofd. Als de huidige situatie van invloed is op de levering dan moet er niet staan ‘bezorging morgen’ .
Der werd geen enkele service verleend of retour na dat ik de verkeerde kleur onderdeel ontving.
Beste klant, Dat is heel vervelend. Iedereen heeft recht op 14 dagen bedenktijd na levering. U kunt de stappenplan vinden tot het aanvragen van een retour nummer. U krijgt van ons een email terug met instructies! Als het buiten de 14 dagen bedenktijd is, dan kunt u een uitleg geven waarom u buiten de 14 dagen bedenktijd zit. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Juiste maat ruitenwissers stipt en vlot geleverd.
dit bedrijf wil alleen leveren lost geen problemen op en het heeft een personeel dat zo ongeinteresserd is en normale vragen niet beantwoord gewoon vreselijk ik heb veel ervaring in automotive producten maar ze geen er werkelijk niets van mmijn ervaring is sla dit bedrijf over zolang er goede spullen geleverd worden gaat het goed maar als er iets mis gaat niet telefonisch te bereiken dom personeel en geen motivatie je betaald een bedrag en krijgt minder terug gestort en over dat terrugstorten gesproken ik heb nog niets terug WEES GEWAARSCHUWD
Beste klant, Dit is heel spijtig dat dit niet naar wens is gegaan. Helaas kan ik geen e-mails vinden waaruit blijkt dat u niet juist bent geholpen. Er is een retour nummer aangemaakt met een label zodat u dit kosteloos kan retourneren. Dit is 27-8-2021 bij ons terug gekomen en we hebben afgelopen woensdag dit verwerkt naar u toe. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Bieden DHL pakket dienst en versturen het PostNL. Goederen komen niet en gaan retour afzender. Afzender krijgt goederen terug en raakt ze kwijt. Geen accreditatie geen passend alternatief. Goederen opnieuw besteld omdat, het enige positieve, ze hebben een goede prijs. Deze opnieuw betaald maar komen ook pas drie dagen later dan wat hun site verteld "morgen geleverd". Ik beveel aan voor de prijs van de producten, maar beter eerst even bellen of de spullen op voorraad zijn en wanneer ze geleverd gaan worden. Reactie snelheid van de helpdesk is 5 sterren waard, zeer snel.
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Zou u op dit bericht willen reageren met een kopie email van 1 van onze klantenservice medewerker zodat we dit kunnen nakijken voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snel in huis en voordeliger als in de winkel
prima product snelle levering
Ik had een Xenon lamp besteld op donderdag 19aug. Er stond bij 2-5 werkdagen levering. Maandag 23aug heb ik dan een mail gedaan met de vraag wanneer ik hem mag verwachten, want had nog geen mail ofzo gehad dat ze verzonden was, kreeg ik die dag een mail terug dat ze afgelopen vrijdag 20aug verzonden was vanuit Duitsland. Om de verzending op te volgen vraag ik een trackingnummer, helaas geen reactie meer. Ik heb intussen nog geprobeerd hun te bellen, wat niet lukte. Ik heb geprobeerd via whatsapp hun te bereiken, ook hier reageren ze niet op. uiteindelijk 30aug nog steeds niks ontvangen, heb ik maar een mail gestuurd dat ze alles mogen annuleren en mijn geld moeten terug betalen, ook hier geen enkele reactie op. Vandaag 1sept nogmaals een mail gestuurd, tot heden nog geen reactie.
Beste heer/mevrouw, Dit is heel vervelend. We hebben het vermoeden dat dit bij een andere bedrijf is besteld aangezien wij niet vanuit Duitsland verzenden maar vanuit Nederland zelf. Met vriendelijke groet, Klantenservice
De uitlaat, waarnaar ik op zoek was, was eigenlijk nergens meer te krijgen. Bij MijnAutoOnderdelen.nl kon ik kiezen uit drie merken! En nog in de aanbieding ook! Een grote en prettige verrassing.
Goede uitleg aan de telefoon. Prijs en service top.
Auto onderdeel gezocht bij meerdere aanbieders. MAO was een van de goedkoopste. Had goede ervaring met verzenden, dus hier besteld
Slecht ervaring
Beste klant, Dat is heel spijtig dat u een slechte ervaring heeft gehad! We zouden graag willen weten waardoor u een slechte ervaring heeft gehad! Kunt u op dit bericht reageren met uw ordernummer? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Gewoon doen , top!!!
Knipperlicht besteld was verkeerde als ik snel een andere wou moest ik maar nieuwe bestellen en de andere terugsturen zou ik me geld terugkrijgen na 3 week zit ik er nog op te wachten
Beste klant, Dat is heel vervelend dat dit nog niet gebeurd is! We hebben uw retour erbij gepakt en we zien dat het onderdeel nog niet retour is gekomen in onze magazijn! Zou u op dit bericht willen reageren met uw retour nummer en de barcode van de zending zodat we dit kunnen oplossen voor u? Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede kwaliteit baterij voor de auto merk varta. Wel stond op de site vandaag besteld morgen al thuis. Dus was niet de toeval en dat is klein beetje jammer. Heb gewacht 3 dagen op . Maar wel netjes bezorgt .
ik bestelde eerst spiegelset ,maar helaas voldeden die niet ,maar andere besteld helaas dezelde . alles in gepakten retour,eerste bestelling,geld retour,maar van de tweede nog steeds niet,enkele malen telefonisch contact gehad, situatie uitgelegd,antwoord was steeds systeem kent het niet, volgens mij heb ik recht op teruggave!! groet Ger zie geld spoedig retour!
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de retour niet naar wens is verlopen. Heeft u een retournummer voor ons zodat wij dit kunnen uitzoeken voor u? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vlotte levering en juiste pasvorm