Snelle levering en bezorging.
Bestelling goed uitgevoerd.
Erg veel assortiment en altijd goede en snelle reactie bij problemen of onduidelijkheid.
Accu afgeleverd zonder enige verpakking of bescherming, met manco afdekplaatje van +pool. Klantenservice twijfelt aan mijn bevindingen
Beste klant, Bedankt voor uw bericht! De accu's worden zonder verpakking opgestuurd zodat het op een correcte manier word geleverd. De afdekplaatje van de polen zaten erop en kan door vervoer eraf zijn gegaan. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
uitzoeken - bestellen - volgende dag bezorgd - kan toch niet beter lijkt mij
In het kort: de levertijden zijn compleet uit de duim gezogen, waarschijnlijk om klanten te lokken. Heb bijna twee weken moeten wachten op hele gangbare items die volgens de webshop in 2 dagen leverbaar waren. Meer details: een paar spullen besteld, uitgekozen specifiek op de snelle levertijd, maar kreeg al snel een mail dat een artikel (koelvloeistof) uit mijn bestelling verwijderd was omdat het niet leverbaar was. Paar dagen daarna een mail dat mijn bestelling een week vertraagd is. Volgens de klantenservice gaat dit om de oliefiltersleutel, die op dat moment volgens de webshop binnen twee dagen leverbaar zou zijn. Volgens de klantenservice was het geen optie om een andere oliefiltersleutel te bestellen, die hadden allemaal nog langere levertijden, hoewel deze ook in de webshop stonden als <2 dagen levertijd.
Beste klant, Dat is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Er kunnen helaas onvoorziene omstandigheden gebeuren die wij niet van tevoren hebben kunnen voorzien. We zitten helaas in een logistieke wereld waarbij de aanvoer van onderdelen van andere voorraad locaties een vertraging kunnen oplopen. Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede stukken ;levering ok maar mag gratis van een bepaald bedrag . En factuur mag in uw levering zitten of via account .
Je besteld op kenteken van je voertuig maar je krijgt de verkeerde onderdelen.Als je vraagt naar een oplossing is het antwoord stuur maar retour.
heel tevreden
Onderdelen waren al gebruikt en beschadigd. En het duurde lang voordat deze geleverd waren
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u gebruikte onderdelen heeft gekregen. U heeft dan recht op een kosteloze omruiling en dat kunt u indienen via email die op de website staat vermeld. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Er gebeurt gewoon wat er wordt beloofd. De web side is ook duidelijk.
Onderdeel naar wens , snelle en goede levering. Ik ben er zeer tevreden over.
Artikelen besteld en correct geleverd met installatie aanwijzing. Zeer tevreden.
In zoverre goed, met als kanttekening dat de beloofde bezorgingstermijn helaas niet klopte. Ik had om 1700u.een accu besteld waarvan dan de toezegging word gedaan dat deze de volgende dag zou worden bezorgd. Fijn, want ik had hier spoed mee. Helaas duurde de bezorging twee dagen, wat na de bestelling en afrekening pas wordt doorgegeven. Dit zal ik bij een aanbeveling zeker ook aangeven. Geen spoedjes dus! Jammer.
Volgens de site op voorraad, levering verwacht binnen een paar dagen. Besteld, betaald. En dan totale stilte. Helemaal niet meer. Als je dan zelf maar eens belt waar het blijft, blijkt dat ze helemaal niet kunnen leveren. Niets op voorraad. Niets te bestellen. Oplichters. Godzijdank niet via iDEAL betaald, maar via PayPal. Krijg ik in ieder geval m'n geld terug....
Geachte klant, Allereerst onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat dit te maken heeft gehad met een voorraadverschil. Wij doen ons uiterste best om onze voorraad zo goed mogelijk te beheren. Helaas kan het weleens voorkomen dat er een verschil ontstaan. Als dit het geval is ontvangt de klant ten alle tijden een mail met een mededeling hierover. Wellicht heeft u deze mail gemist. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
Er stond duidelijk op de site. 6 dagen per week bezorging, voor 23:00 is volgende dag in huis. Vrijdag 2 juli dus besteld smiddags. En het moest zaterdag 3 juli aankomen. Eind van de middag nog niks mogen ontvangen... ik heb gebelt. Ja dat is een foutje in ons systeem, al lang bekend zegt meneer???? Uhmmm pardon. Verander dat dan heel gauw!!! Ik heb hier besteld zodat ik maandag gewoon naar mijn werk kan met de auto i.v.m. lange reis en dat ik het weekend had on mijn niruwe accu te mogen plaatsen. Erg teleurgesteld helaas....
Geachte klant, Spijtig om te horen dat de levering niet naar wens is gelopen. Helaas kan het te maken hebben dat de zending is vertraagd bij de vervoerder. Wij doen ten alle tijden onze best om de bestelling zo snel mogelijk bij de klant te leveren en dus op tijd te versturen. Dit moet echter nog vervoerd worden door externe partijen. Vandaar de reden dat wij aangeven dat dit om verwachte levertijden gaan en geen garantie bied. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
Uitgebreid aanbod, makkelijke website, vlot bezorgd en goed verpakt.
Verkeerde bestellingen geleverd
Geachte klant, Spijtig om te horen dat uw bestelling niet klopt. Dit kunt u melden d.m.v. een mail te sturen naar [email protected] zodat de producten retour kunnen. U heeft een bedenktijd van 14 dagen hiervoor. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
Tot nog toe altijd geslaagd, helaas deze keer geen reacties ontvangen die voldeden aan mijn vraag
Very simple to find and order your product. Delivery within a few days and very well packed!
Spiegel besteld volgende dag binnen
Goede prijs en het is bij mij in de buurt, zodat ik het zelf kon afhalen. Per post auto onderdelen versturen is meestal relatief duur.
Onderdelen besteld netjes een aantal dagen later geleverd, helaas niet het juiste. Direct retour gestuurd ,en de volgende dag daar bezorgd volgens track en tracé. Het nieuwe onderdeel werd maar niet verstuurd omdat retour pakket niet ontvangen was door mijn auto-onderdelen. Nu alweer 2 weken verder en nog niet geleverd. Volgens track en tracé , nog niet aanboden bij dhl
Geachte klant, Spijtig om te horen dat uw bestelling en retour niet naar wens is verlopen. Indien u een afleverbewijs van uw retour voor ons heeft kunnen wij u verder helpen. Uiteraard is het mogelijk dat wij uw retour niet hebben ontvangen. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
Bij besteld onderdeel staat vandaag besteld morgen thuis , nou niet dus wacht al 5 dagen , speciaal hier besteld om dat ik het onderdeel snel nodig had nu staat de auto van klant al 4 dagen op de brug , voortaan bestel ik weer bij Autodoc die zijn zelfs sneller