Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen en ook geen reactie op mijn e-mail.

Ben al langer als 1 maand op geld voor teruggestuurd artikel t wachten

Schandalig dat iets zolang moet duren.

Makkelijk, duidelijk en snel!

Top ervaring gehad! Dank jullie wel.

Prima, alles uitstekend geregeld

Voor herhaling vatbaar, niet te vaak hoop ik

Op tijd geleverd en alles naar wenst!!

Zeer snelle levering en correct.

Na de bestelling geplaatst te hebben , het artikel zeer snel in huis.

Onderdeel past niet!

De geleverde olietankdop is te groot!

Goed.

Snelle levering.

Triest

Als ik kenteken van auto opgeeft horen jullie ook passende onderdelen ze sturen. Vond het heel erg irritant dat het toch kenteken helemaal niet werkt naar behoren. Helaas ballen zaak en ga voortaan geen een onderdeel bestellen. Eerst haal ik het onderdeel uit mekaar en ga persoonlijk naar Peugeot garage ervoor. Teleurstellend gewoon. Twee keer onderdelen besteld en geen een keer goede passende onderdelen. Kenteken opgeven heb geen nut blijkbaar. En buiten dat ook nog retour verzending moeten betalen terwijl jullie het wisten dat dat onderdeel niet past. Gewoon een stel nietsnutten en geen enig ervaring in auto onderdelen branche hebben jullie. Een foute niet passende thermostaat niet kunnen leveren en nog kenteken van auto opgegeven! Dan is er wel wat mis daar. Er zijn wel miljoenen van deze model auto gefabriceerd en toch fout onderdeel verzonden! Klunzen! Heb niks aan jullie en nog geld betalen voor terugzending terwijl kenteken alles volgens jullie dan alle onderdelen levert dat wel passen? Gelul.

Uit voorraad geleverd, snel in huis.

Het onderdeel was makkelijk op de site te vinden en is snel geleverd. Volgende keer weer.

Niet bestelde artikelen geleverd

Kunnen geen artikelnummers lezen

Snel prima

Makkelijk besteld door automerk en lekker snel niet duur ook! Bedankt

Super snel service

Snel service....goed assortment

Gewoon

Normaal

Twee dagen te laat geleverd

Op vrijdag besteld zou op zaterdag geleverd worden verder geen inzicht van leverings vordering . Product verder goed en in de avond afgeleverd

Tijdig antwoord op mijn vraag

Had per mail een vraag over de bezorging, werd netjes dezelfde dag beantwoord

Snel geleverd en prima product!

Snel geleverd en prima Product!

Service is goed

Goede ervaring komen afspraak na.

Goede prijs en snelle bezorging.

De goede prijs hangt misschien een beetje aan de iets minder goede afwerking. Vooral in en bij de lampfittingen. Van de rechter koplamp de dimlichtfitting en stadslichtfitting passend moeten maken. De monteur zei: Ik heb ze liever van VALEO. Nu zag ik het voordat mijn auto naar de garage moest en kon het zelf in orde maken. Toch een hoop geld bespaart.

Deskundig wegwijs geholpen en zeer vlotte levering

Heel goede ervaring. Ik weet nu waar ik auto onderdelen ga bestellen.

prima levering

prima levering en normale projzen.

slecht

ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling met ordernummer 1053913 en is ook niet op mijn addres geleverd waar ze hem afgeleverd hebben weet ik ook niet begind al goed als klant zijnde mvg Theo HOFMANS

Zeer tevreden en snel geleverd

Snel geleverd en zeer tevreden

Snelle levering goede qualiteit

Alles werd snel geleverd Kwaliteit is goed montage is lastig maar goed te doen