Ja ik vind het perfect en het komt snel
Goede prijs kwaliteit verhouding
gewoon besteld en keurig geleverd ze doen wat ze zegen .alles super niets op aanmerken
De ruitenwisser was niet compleet....
Beste klant, Dit is heel vervelend dat het niet compleet is geleverd. Als iets niet compleet is, dan kunt u ons op de hoogte brengen via email zodat we het probleem kunnen oplossen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Remschoenen besteld die volgende dag geleverd zouden worden. Dit is echter niet gebeurd. DHL heeft de goederen pas ná het weekend ontvangen en helemaal aan het eind van de dag afgeleverd. De prijs en kwaliteit zijn goed.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald! Excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik had mijn auto bij autoschadebedrijf laten herstellen, maar 1 plaatje bij bumper moest nog nageleverd worden. Na maanden wachten en bellen werd gezegd dat onderdeel in back-order was bij Peugeot en ze ook niet konden zeggen wanneer het geleverd werd. Toen heb ik op internet het onderdeel opgezocht en gevonden bij MijnAutoOnderdelen.nl. Besteld en binnen 1 dag geleverd.
Ondanks dat het opgestuurde pakket was kwijt geraakt bij de post service. Bleef de meneer vriendelijk en kreeg ik als nog een nieuwe opgestuurd . Als ik weer iets nodig heb weet ik deze site zeker te vinden
Ik bestel 2x een katalysator en ik krijg 2x een reparatie pijp toegestuurd. Lekkere misleiding of oplichting
Beste klant, Dat is heel vervelend dat u iets krijgt wat u niet had verwacht. Als ik het artikelnummer invult op de website, dan krijg ik een pijp te zien. Zie link: https://www.mijnautoonderdelen.nl/auto-onderdelen/bosal-889150-katalysator.htm U kunt hiervoor een retour voor aanvragen en dan krijgt u uw geld terug! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
JUiste levering en supersnel
1 onderdeel zat niet bij de levering. De schuld werd eerst afgeschoven naar de vervoerder maar nadat ze alles 3x hadden nagekeken, bleek het nooit bij hun aangekomen te zijn. Terug naar de leverancier met dezelfde vraag —> geen antwoord. Totdat er ineens een bericht van de vervoerder kwam dat de bestelling onderweg was.
Heel goed.
Een goede, snelle koop.
Het was vrij eenvoudig de juist benodigde accu te vinden
Snelle levering. Behulpzame klantenservice bij telefonisch contact.
Met een kost van 1/3 van mijn dealer waren de ruitenwissers goed geprijsd. Levering was ook snel.
onderdeel op donderdag besteld nu zaterdag staat nog steeds op aangemeld bij DHL.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Als er na 5 werkdagen nog geen beweging is gekomen, dan kunt u een email sturen met het verzoek om een onderzoek te starten! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Het product was, met een flinke korting, snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Verzendlabel onleesbaar zegt DHL!
Goedemorgen, Jammer dat u ons afrekent op een verzendlabel die beschadigd kan raken tijdens transport. De verzendlabels worden zelf gemaakt door DHL dus als het dan onleesbaar is dan kunnen wij er op dat moment niks aan doen. En dat staat los van onze service die wij leveren aan onze klanten. Met vriendelijke groet, Mijnautoonderdelen.nl
Onderdeel besteld voor mij range rover evoque 2003. Tankdop past niet.
Best Stevan, U heeft alleen gezocht op autogegevens van u auto zonder enige kenteken in te voeren op de website. Dan is de kans overduidelijk dat het fout gaat inderdaad. Op het moment dat u alleen gegevens invoert van een auto worden er adviezen gegeven en bied dit geen zeker of het zal passen of niet. Mocht u hierbij hulp willen hebben dan kunnen wij het voor u uitzoeken. Graag een mail sturen naar onze klantenservice. Met vriendelijke groet. Mijnautoonderdelen.nl
Ntv
Richtingaanwijzer besteld Smokey kleur en deze passen als gegoten en netjes op tijd geleverd
Er word weinig tot geen moeite gedaan om een vertraagd pakket te traceren en het op te lossen (meerdere keren voor gekomen)
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. We kunnen pas na 5 werkdagen een onderzoek instellen en na 5 werkdagen kunt u ons e-mailen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen zodat wij een onderzoek kunnen instellen! Als er email contact is geweest en de collega wil na 5 werkdagen niks doen, dan willen we dat heel graag weten en het bewijs kunt u sturen naar ons toe zodat een collega hierop aangesproken kan worden! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Goede onderdelen, goed assortiment en snelle levering
Top goed passende onderdelen Supersnel geleverd! Aanrader