AANKOOP TANKDOP : - goede leidraad om het juiste type te kunnen selecteren . - redelijke prijs - vlugge levering - goed product - prijs / kwaliteit is OK !
Vriendelijke mensen
Goede website en snelle levering van de juiste onderdelen tegen een goede prijs.
voor 21.00 besteld morgen in huis? na drie dagen nog in behandeling?
Set ruitenwissers gekocht voor een nette prijs. Helaas 1 verkeerd exemplaar ontvangen. Na melden van de fout is direct het juiste artikel opgestuurd, binnen 2 werkdagen in huis. Fouten maken kan gebeuren, de manier waarop ze worden opgelost maakt het verschil.
Auto onderdelen besteld omdat erbij stond voor 20:00 besteld morgen in huis. Blijkt mijn order pas na een week zijn aangemeld bij DHL. Dus dat houdt in dat mijn pakketje nog niet eens is klaar gezet en afgeleverd bij DHL punt, en dan wel promoten dat je het de volgende dag in huis hebt. Leugens om klanten te trekken. Heb ze gebeld word er gezegd ja Corona drukte het standaard antwoord, ligt niet aan ons maar de schuld schuiven naar DHL.
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Uw bestelling heeft helaas een vertraging opgelopen wat veroorzaakt is door corona maatregelen! Uw bestelling is gisteren meegenomen met de vervoerder! Onze excuses voor het ongemak hierin! Met vriendelijke groet, Klantenservice
radiator grill besteld en voor de duidelijkheid vooraf een foto gestuurd met de vraag of deze het zelfde was als het voorbeeld op de foto, waarop het antwoord duidelijk ja was. komt veel later dan vermeld was de grill binnen (tussen door nog mail contact gehad met klantenservice waar ene Zohir vrij klantonvriendelijk reageerde met een antwoord waar je echt niets mee kon) blijkt het de ondergrill te zijn in plaats van de radiator grill die ik dacht te ontvangen. aangezien ik te laat de revieuws gelezen heb over dit bedrijf vraag ik me af of ik de ellende om het terug te sturen en mijn geld terug te krijgen *waarvoor eerst meer geld uitgegeven moet worden ivm verzenden" wel ga nemen op mijn mail naar de klante"service" heb ik nog geen reactie ontvangen. ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden en ga ook zeker hier niets meer bestellen
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We willen dit heel graag uitzoeken! Heeft u voor ons een ordernummer en de aanvraagnummers van de emails zodat we dit kunnen opzoeken en evt. dit kunnen bespreken hoe het beter kan? U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik had een setje ruitenwissers besteld waarvan er 1 krom was en strepen liet staan ik heb een paar keer mail verkeer gehad en er is een nieuwe ruitenwisser opgestuurd en deze werkt super Bedankt voor de goede service Gr jm
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling
We hadden de onderdelen snel nodig wegens de keuring van de auto. De garage had de OEM nummers nog niet voor me. Maar door de duidelijke beschrijving van het product, heb ik toch snel de onderdelen kunnen bestellen.
goede website, snelle levering, product voldoet aan verwachting.
Schandalig
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. Heeft u voor ons een ordernummer zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is met uw order? U kunt op dit bericht reageren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snelle levering en correcte levering tegen een goede prijs
Keurig zoals afgesproken geleverd.
Hadden een verkeerd product gekregen maar dat is prima opgelost. Hebben nu het goede product gekregen.
Correct en materiaal goede keuze
Snelle levering, goed verpakt, nette prijs
Het zou fijn zijn als ze bij lampen erbij zetten of het links of rechts is
Good company
Top service en onderdeel binnen 24 uur in huis.
Goede service . Snelle levering
Zeer prettig en snel geleverd ik raad deze site iedereen aan.
Snel reactie terug. En super snelle afhandeling
Heb nog verkeerd bestelling geplaatst en kon makkelijk omruilen. Top service