vlugge levering van een degelijk product tegen een heel goede prijs

AANKOOP TANKDOP : - goede leidraad om het juiste type te kunnen selecteren . - redelijke prijs - vlugge levering - goed product - prijs / kwaliteit is OK !

Vriendelijke mensen

Goede selectie van onderdelen via kenteken en ruime keus uit onderdelen.

Goede website en snelle levering van de juiste onderdelen tegen een goede prijs.

voo 21.00 besteld morgen in huis? na drie dagen nog in behandeling?

voor 21.00 besteld morgen in huis? na drie dagen nog in behandeling?

Prima service, nette prijs

Set ruitenwissers gekocht voor een nette prijs. Helaas 1 verkeerd exemplaar ontvangen. Na melden van de fout is direct het juiste artikel opgestuurd, binnen 2 werkdagen in huis. Fouten maken kan gebeuren, de manier waarop ze worden opgelost maakt het verschil.

Leugenaars

Auto onderdelen besteld omdat erbij stond voor 20:00 besteld morgen in huis. Blijkt mijn order pas na een week zijn aangemeld bij DHL. Dus dat houdt in dat mijn pakketje nog niet eens is klaar gezet en afgeleverd bij DHL punt, en dan wel promoten dat je het de volgende dag in huis hebt. Leugens om klanten te trekken. Heb ze gebeld word er gezegd ja Corona drukte het standaard antwoord, ligt niet aan ons maar de schuld schuiven naar DHL.

erg slecht

radiator grill besteld en voor de duidelijkheid vooraf een foto gestuurd met de vraag of deze het zelfde was als het voorbeeld op de foto, waarop het antwoord duidelijk ja was. komt veel later dan vermeld was de grill binnen (tussen door nog mail contact gehad met klantenservice waar ene Zohir vrij klantonvriendelijk reageerde met een antwoord waar je echt niets mee kon) blijkt het de ondergrill te zijn in plaats van de radiator grill die ik dacht te ontvangen. aangezien ik te laat de revieuws gelezen heb over dit bedrijf vraag ik me af of ik de ellende om het terug te sturen en mijn geld terug te krijgen *waarvoor eerst meer geld uitgegeven moet worden ivm verzenden" wel ga nemen op mijn mail naar de klante"service" heb ik nog geen reactie ontvangen. ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden en ga ook zeker hier niets meer bestellen

Super service

Ik had een setje ruitenwissers besteld waarvan er 1 krom was en strepen liet staan ik heb een paar keer mail verkeer gehad en er is een nieuwe ruitenwisser opgestuurd en deze werkt super Bedankt voor de goede service Gr jm

Gemakkelijk en snel

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Duidelijke beschrijving, snelle levering

We hadden de onderdelen snel nodig wegens de keuring van de auto. De garage had de OEM nummers nog niet voor me. Maar door de duidelijke beschrijving van het product, heb ik toch snel de onderdelen kunnen bestellen.

goede website, snelle levering, product voldoet aan verwachting.

Voor 20:00 besteld is morgen in huis klopt totaal niet. Ik wacht al vier dagen op mijn pakket.

Schandalig

Snelle levering en correcte levering tegen een goede prijs

Snelle levering en correcte levering tegen een goede prijs

Keurig zoals afgesproken geleverd.

Hadden een verkeerd product gekregen maar dat is prima opgelost. Hebben nu het goede product gekregen.

Correct

Correct en materiaal goede keuze

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt, nette prijs

Het zou fijn zijn als ze bij lampen erbij zetten of het links of rechts is

Good

Good company

Top service en onderdeel binnen 24 uur in huis.

Goede service . Snelle levering

Prima levering

Snelle levering en goedkoop

Zeer prettig en snel geleverd ik raad deze site iedereen aan.

Snel reactie terug. En super snelle afhandeling

Heb nog verkeerd bestelling geplaatst en kon makkelijk omruilen. Top service