Prettige site en gehandeld als beloofd.

Het onderdeel is prima geleverd, op de beloofde dag. maar de levertijden van DHL zijn niet erg betrouwbaar.

Kan veel beter.

De prijs en de snelheid van levering is super. Nadeel is dat het metalen spatbord niet verpakt was, daardoor zaten er meer dan 10 kleine deukjes in , ik ben een halve dag bezig geweest het scherm strak te maken. Achteraf was het goedkoper geweest het oude scherm uit te deuken. Aanbevelen? Ik twijfel als ze de artikelen beter of uberhaubt zouden verpakken zou ik ze zeker aanbevelen, nu eigenlijk niet. Er is natuurlijk nooit sprake van vrijwillig invullen van gegevens als er verplichte velden zijn en als ik akkoord MOET gaan anders kan het niet verzonden worden.

Duidelijke omschrijving onderdelen

Goed omschreven site, op kenteken onderdelen direct gevonden. Bovendien telefonisch goed bereikbaar voor vragen.

Prima zaken doen

Ondanks Corona pakje op tijd binnen Prima service

Prettige ervaring. Product was zoals omschreven en snelle levering.

Goed product, prima levering

Duidelijke website en prima omschrijving van de artikelen.

Overzichtelijke website om te bestellen

Snelle verzending

snelle verzending en goed verpakt

slecht

ik vul het kenteken in,.. krijg vervolgens 3 ruitenwissers thuis waarvan er 2 niet passen. En dan moet ik zelf de retourkosten ophoesten

Slecht communicatie.

Kreeg het verkeerde geleverd. Geen reactie gekregen op Hun mail. En dan , 4 weken later , sturen ze de goede lamp ? Misschien leren ze hier van hun mail te lezen , en niet zomaar automatisch reageren.

Geweldig!!!

Site is goed overzichtelijk. Onderdeel precies aangegeven voor welke type auto geschikt. Snelle levering en onderdeel was ook goed verpakt. Verder niets op aan te merken. Volgende keer ga ik hier ook weer bestellen.

Heel goede service

Altijd optijd geleverd

Goed dienst

Snelle post, and professional dienst en advies.

Snelle levering en goed product

Goede communicatie. Snelle levering en goed product. Echt een aanrader!

waardeloos

2 x verkeerde onderdelen ontvangen

Nog geen bericht gehad.

Vanmorgen een onderdeel besteld maar nog geen terugkoppeling gehad over de status.

Snel geleverd volgens afspraak, top!

Goed geholpen en snel

Goed snel geholpen

Slechte service

Schermen besteld voor mijn auto, opgestuurd met dhl en tot 3 weken later nog steeds niks binnen, elke keer word een onderzoek gestart waar niks uit komt, slechte service

Slecht

Ik heb een ruitenwisser gekocht die niet bleek te passen. Het verzoek om een retournummer is niet ingewilligd, al houdt mijnautoonderdelen.nl bij hoog en laag vol dat dit wel is gebeurd.

Heel Professionel!

Gewoon goed.

Gewoon foed

Snelle en juiste levering

Het onderdeel kon ik snel vinden en bestellen. De bestelling was snel verzonden en ik heb ontvangen wat ik had besteld.

Snel gevonden en snel geleverd.

Het artikel was snel op het internet en de site gevonden en na bestelling snel geleverd en ontvangen.

Heel fijn

Ik heb koplampen besteld voor mijn Renault Clio. Omdat ik het zeker wilde weten of het de goede waren heb ik ook nog even gecheckt met de klantenservice. Ik kreeg ze snel aan de lijn en werd vriendelijk geholpen. Ik heb de lampen besteld, ze waren er de volgende dag; keurig verpakt. En ook een goede prijs. Ja ik kan dit aanbevelen!