Het onderdeel is prima geleverd, op de beloofde dag. maar de levertijden van DHL zijn niet erg betrouwbaar.
De prijs en de snelheid van levering is super. Nadeel is dat het metalen spatbord niet verpakt was, daardoor zaten er meer dan 10 kleine deukjes in , ik ben een halve dag bezig geweest het scherm strak te maken. Achteraf was het goedkoper geweest het oude scherm uit te deuken. Aanbevelen? Ik twijfel als ze de artikelen beter of uberhaubt zouden verpakken zou ik ze zeker aanbevelen, nu eigenlijk niet. Er is natuurlijk nooit sprake van vrijwillig invullen van gegevens als er verplichte velden zijn en als ik akkoord MOET gaan anders kan het niet verzonden worden.
Beste dat is niet fijn om te horen dat u een product van ons op deze manier heeft ontvangen. U had dit natuurlijk aan ons door kunnen geven dan hadden we u kunne voorzien van een kosteloze omruiling. Dan had u van ons een nieuwe spatbord ontvangen en was het uitdeuken niet nodig geweest voor u. Jammer dat u het zo heeft moeten ervaren. Volgende keer graag dit aan ons melden dan zullen wij u voorzien met een snelle oplossing waar beide partijen in tevreden kunnen zijn. Excuses voor het ongemak hierin. Met vriendelijke groet. Mijnautoonderdelen.nl
Goed omschreven site, op kenteken onderdelen direct gevonden. Bovendien telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
Ondanks Corona pakje op tijd binnen Prima service
Prettige ervaring. Product was zoals omschreven en snelle levering.
Duidelijke website en prima omschrijving van de artikelen.
Overzichtelijke website om te bestellen
snelle verzending en goed verpakt
ik vul het kenteken in,.. krijg vervolgens 3 ruitenwissers thuis waarvan er 2 niet passen. En dan moet ik zelf de retourkosten ophoesten
Kreeg het verkeerde geleverd. Geen reactie gekregen op Hun mail. En dan , 4 weken later , sturen ze de goede lamp ? Misschien leren ze hier van hun mail te lezen , en niet zomaar automatisch reageren.
Site is goed overzichtelijk. Onderdeel precies aangegeven voor welke type auto geschikt. Snelle levering en onderdeel was ook goed verpakt. Verder niets op aan te merken. Volgende keer ga ik hier ook weer bestellen.
Altijd optijd geleverd
Snelle post, and professional dienst en advies.
Goede communicatie. Snelle levering en goed product. Echt een aanrader!
2 x verkeerde onderdelen ontvangen
Beste klant, Dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Als iets niet goed is, dan kunt u gebruik van onze retour stappenplan. Dit staat vermeld bij ons op de website onder het kopje retourneren! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Vanmorgen een onderdeel besteld maar nog geen terugkoppeling gehad over de status.
Beste klant, Dit is heel vervelend. We hebben uw order bekeken en we zien dat uw pakket op 12-4 is afgeleverd. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Snel geleverd volgens afspraak, top!
Goed snel geholpen
Schermen besteld voor mijn auto, opgestuurd met dhl en tot 3 weken later nog steeds niks binnen, elke keer word een onderzoek gestart waar niks uit komt, slechte service
Beste klant, Dit is heel vervelend dat er een behoorlijke vertraging is bij DHL We zien in de track en trace het volgende vermeld staan. Aangekomen in jouw regio 4 mei 08:58 We gaan er vanuit dat het pakket gevonden is door het onderzoek en snel word uitgeleverd. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Ik heb een ruitenwisser gekocht die niet bleek te passen. Het verzoek om een retournummer is niet ingewilligd, al houdt mijnautoonderdelen.nl bij hoog en laag vol dat dit wel is gebeurd.
Geachte klant, Als u een retournummer heeft aangevraagd en onze klantenservice geeft aan dat dit is verstuurd, dan zou dit ook echt zo moeten zijn. Misschien dat u de mail in uw ongewenste mailbox heeft ontvangen. Heeft u dit al gecontroleerd? Mocht u het niet terug vinden, geef dit even per mail aan zodat we het eventueel op naar een andere mailadres kunnen versturen. Met vriendelijke groet, MijnAutoOnderdelen.nl
Heel Professionel!
Gewoon foed
Het onderdeel kon ik snel vinden en bestellen. De bestelling was snel verzonden en ik heb ontvangen wat ik had besteld.
Het artikel was snel op het internet en de site gevonden en na bestelling snel geleverd en ontvangen.
Ik heb koplampen besteld voor mijn Renault Clio. Omdat ik het zeker wilde weten of het de goede waren heb ik ook nog even gecheckt met de klantenservice. Ik kreeg ze snel aan de lijn en werd vriendelijk geholpen. Ik heb de lampen besteld, ze waren er de volgende dag; keurig verpakt. En ook een goede prijs. Ja ik kan dit aanbevelen!