bestelling prima geregeld en snel bezorgd

Ik ervaar het als een prima service.

Minder positief

Door mij was een bestelling geplaatst van meerdere (rem)onderdelen. Een van de onderdelen was mij verkeerd toegezonden. De voorste letter van de bestelling was door het magazijn verwisseld en daardoor ontving ik een verkeerd artikel. Ik heb het teruggestuurd zoals de richtlijnen van het bedrijf voorschrijven. Na ontvangst door hen, zou ik per kerende post het juiste product ontvangen. Na ruim een week nog niets ontvangen en dus moest ik er zelf achteraan bellen, waarna het wel werd opgepikt en verzonden. Het ging hierbij om remonderdelen die ik toch wel echt nodig had. Aanbeveling Ja, maar met toelichting.

Snel binnen en alles voldoet!

Top geregeld, onderdeel snel binnen

Onderdeel was snel gevonden, besteld en geleverd, zo hoor 't.

Alles ging volgens plan uitstekend dus

Zeer tevreden over produkt

Prima ruitenwissers-sets

Snelle levering van goede ruitenwissers-sets . Website is gebruiksvriendelijk ,.

Perfecte service.

Perfecte service en duidelijke communicatie. Alles geheel naar mijn verwachting.

Een goede service. Alles is voorradig en de levertijd is goed

Prima geholpen

Goed bereikbaar voor vragen en deskundig advies

Prima info en levering was binnen 1 dag.

X

product snel gevonden en snelle levering

product was op de website goed te vinden en snel geleverd

Juiste onderdeel kwam snel

Eenvoudige selectie van juiste wisserblad. Goed verpakt en snel in huis

Eerste ervaring , Prima

Snelle levering en je krijg de spullen die je besteld inblaast van een vervangend onderdeel

Snelle verzending

Duidelijke site en supersnel geleverd, helemaal top!!!!!!

Waardeloos bedrijf

Ze adverteren voor 20:00 besteld volgende dag geleverd maar gebeurt niet nu de zoveelste x ga voortaan wel ergens anders bestellen waar ze wel de afspraken nakomen.

Heel blij mee

De achterlichten van mijn oldtimer waren vernield. Het was wel even spannend of de kappen zouden passen maar voor een kleine prijs weer als nieuw. Ideaal.

Uitstekend!

Alle spullen volgens afspraak en tijd geleverd . Prima geregeld.

Nette afhandeling

Goede site en vlotte bezorging

Goede prijs kwaliteit

Snel en correct afgehandeld, supersnelle levering

Snel en correct afgehandeld, supersnelle levering

komt afspraken na

op afgesproken tyd geleverd

Slechte ervaring

Bij Afterpay wordt je bestelling zomaar geannuleerd zonder enig reden en vervolgens sturen ze je per mail een nieuwe bestelling met ander order nummer en verhogen ze het bedrag. Pas dus op.

Slecht verpakt

4 bougies in doos van 60 x 60 x 30 cm Zonder vul materiaal. Zeer matige reactie op mijn opmerking hierover. Dozen waren op ??